436

Анонимен

преди 3 години

в америка власта е постояно в ръцете на банкеритеа президентите се сменят като в куклен театър а който не слушка го свитвати великите специални служби на краваршингтон немогат да открият нищо за тия свитнатите

435

Анонимен

преди 3 години

на тия бли.зачи на краварски *** на тях поне да бяха дали визи 30 години бли.жат и тровят живота в българия- свободно движение на хора- е сега е ясно кого броят за хора даже и бли.зачите си не ги броят в хората

434

Анонимен

преди 3 години

Между другото, какво става с визите за САЩ, след 30 години навеждане и целуване на американски ***, българите могат ли свободно да пътуват за САЩ без виза както гражданите на ЕС, или??

433

Анонимен

преди 3 години

до Чебурашка Не знам какво отстрелва, но нашия Байх.й му носи чехлите със зъби, а не обратното. Макар че на думи е голем *** с 200.

432

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън вече вгорчи живота на Путин и на неговата кукла Тръмп.

431

Сата НАТО

преди 3 години

Не коментирам впечатленията на руските войници, а настоящето. А пък Канада въобще е непричом в случая. И не виждам защо се обиждате от истината - с просто око е видно, че България се управлява от 1000%-ови простаци, които имитират московците, но по доста жалък начин. Все пак Путин не е нарекъл Валентина Матвиенко "тьпа украинска путтка", а за Байх.й това си е в реда на нещата - да псува и да ебес 200, мака че едва ли може да си види байхуйа без огледало.

430

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: Не се заричай колко още ще стои Путин. И по-големи акъллии от теб са се проваляли в прогнозите.А Навални е въздух под налягане, колкото и да се мъчат да го помпят западните му "приятели". На избори в национален мащаб в РФ взема по 5-6%. Путин няма никакъв интерес да се занимава с него.Проблема на американските политици съвсем не е Путин. И преди него те работеха против Русия и се надяваха да се разпадне. Но Путин им обърка сметките.

429

Бунтата

преди 3 години

Аз мисля,че този дърт мисир ще си пръдне в гащите,а то ще излезе касиране!!!!!

428

Анонимен

преди 3 години

В Америка смяната на властта си става естествено на четири години. Когато в Русия обаче, поредният изперкал диктатор, управлявал 20+ параноик, който иска да управлява още минимум толкова закъса съвсем ментално става страшно. Все се надявам тези иначе добродъшни хора да намерят сили да си оправят управниците. Само така може да се измъкнат от крайната мизерия. Защото ръждивите уазки и ракети няма да ги стоплят.

427

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияРисте, за теб знаем, че много си падаш по диктатури. Споко, Путин ще постои още малко.

426

Тикволандия

преди 3 години

Има място и обратният въпрос: Може ли Путин да вгорчи живота на Джо Байдън. А възможности за това има: и в Близкия Изток, и в Азия и в Латинска Америка. Никой, най-малко в Русия, не си прави илюзии за намереният на Байдън. Но, каквото повикало, такова и намерило.

425

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО"защото хан Гаспарич си е забил копието на място, където зимата е само 2-3 месец"Интересно, Канада, където зимата е също толкова дълга колкото в руската *** нямат такъв проблем.Или въпросът е съвсем друг, а?

424

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО"Българите са една идея по-добре от руснаците само защото ЕС ни осинови и ни храни"Ц. Въпросните впечатления на руските войници са от времето, когато са идвали да ни "освобождават" от Османската империя. Тогава не е имало "ЕС да ни осинови и да ни храни", тъй че трябва малко да се пообразовате преди да тръгвате с рогата напред. Най-макото за собствения си народ.

423

Анонимен

преди 3 години

Първо да доживее до инагурацията

422

Патриот

преди 3 години

Дявола да си го пребира тоя дементирал педо преди да сме му видяли магариите!При Маккейн ,Буш и останалите изперкоплясници сатанински!

421

Сата НАТО

преди 3 години

Руснаците ни смятат за по-ниска категория хора, но това е само защото са империалисти по самосъзнание и комплексари психически: не могат да приемат, че малка държава като България може да се управлява по-добре от тяхното изгнило корито-------Българите са една идея по-добре от руснаците само защото ЕС ни осинови и ни храни и другото е, защото хан Гаспарич си е забил копието на място, където зимата е само 2-3 месеца. В морално-психологически и културен план нещата не стоят добре за нас.

420

Анонимен

преди 3 години

ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ:- РУСИЯ е едниствената страна в света, която може да превърне САЩ в радиоактивна пепел в рамките на 30 минути- РУСИЯ има в резерв 500 млрд долара, с които може да живее 3 г. в условия на пълна блокада- Търговията между РУСИЯ и КИТАЙ достига небивали размери - в края на 2021 г. Русия ще експортира в Китай 200 млн тона стоки - газ, нефт, въглища, метали, дървесина, нефтохимически продукти, пшеница, соя, масла, месо и т.н.РУСИЯ и КИТАЙ са непобедими.

419

Анонимен

преди 3 години

като са толкова "яки" щатите, що не нападнат Русия и да я изтрият веднъж завинаги от лицето на земята, м? нали е "болнава"?времето ще покаже, но мисля, че плачете на чужди гробища

418

Сата НАТО

преди 3 години

Просия няма да рухне икономически - Винету също удари едно рамо с газопровода и бутна Македония към руския съюзник Сърбия. В същото време САЩ стабилно вървят към геронтокрация и упадък, авиационната индустрия умира заради коронката. Силите бавно, но неотклонно се уравновесяват. Западът вече не може да успее срещу руснаците дори в конвенционална война.

417

Анонимен

преди 3 години

До БоецАми, така е, другари, в Демокрацията хората могат да излязат на пртест, дори да няма сериозна причина за това. В Русия Кремълския диктатор убива лекари, които имат неблагоразумието да разказват какво е реалното състояние в болниците, но никой не смее да излезе на протест, защото Сибир ги чака.