238

Язе

преди 3 години

Най-вероятно на фризера му е все едно какво се слага вътре за охлаждане.

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен278Направо ме уби!!Представи си само каруцата по магистралата,*** за шофьор,и две полицейски коли за ескорт!!!!!!!!!!!!

236

Shark

преди 3 години

Ама разбира се, че няма проблем. Милиардите ги взехте, какъв проблем да има. Няма проблем и в 50 год. ЗИЛ, нали, нищо че няма никакви уреди за следене на температура, влажност, светлина и прочее важни показатели. Чакайте после да се ваксинираме с това нещо! Палячовци!

235

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не виждам проблем тази мазна свииня да *** камъни някъде...

234

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не виждам проблем депутатските и министерските лимузини да бъдат заменени с катафалки.

233

Сметалото

преди 3 години

Значи, въпросът изобщо не е в това дали буса е отговарял на техническите изисквания. Посланието тук е друго - изтеглихме милиарди евро кредити ама ги откраднахме така юнашки, че пари за един специализиран бус не останаха. За това се възмущават хората.

232

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересна конструкцията на бус за превозване на кремвирши, за суджуци примерно дали може да се ползва?

231

Магазинера

преди 3 години

Да разбирам ли, че няма проблем да си зареждам магазинчето за хранителни стоки с катафалка или линейка? Министъра ще се застъпи ли за мен ако ме подгони ХЕИ ?

230

До Подкрепям 285

преди 3 години

Спокойно, специално на такива като теб ще слагат по един кренвирш отзад, за да не се изпускате от страх ! Всичко е добре обмислено !

229

Еййй..

преди 3 години

Не се ваксинирайте, че ще се превърнете в кремвирши ! Глупостта човешка...

228

Подкрепям

преди 3 години

Хората не вярват на правителството! Дали ваксината е добра или лоша, времето ще покаже. Но колкото повече компрометирани хора като ББ, Коце ***, Годжи, Корупционен лекар #1 на Републиката Балтов и т.н. обясняват, че това било животоспасяващо в комбинация с безотговорното "би трябвало" и "не би следвало" да са опасни от страна на Коце Бокл*ука народа още повече се отдръпва. Управляващите не могат да излъчат и един който да не погнусява обществото. Това значи изчерпано управление.

227

Анонимен

преди 3 години

"разколебават и докосват страховете на българските граждани" - вие разколебавате гражданите, не тия дето ви сочат пръст, вие с неадекватните си мерки и поведение, с некадърността, незнанието и алчността. Аз смятам, че хората не са толкова против ваксината, колкото това че вече не вярват на никой за нищо и с право! Хладилниците ги докараха с кашоните надолу, ваксините с бус кренвирши, мерките бошлаф, нищо не се спазва или контролира, само лапане ви е в главата. Оставка и затвор!

226

Шаши

преди 3 години

Сега има ли грип или няма?Ще пускат ли в грипна ваканция?Или всичко е грип Ковид19. Къде изчезна грипа, Ковид ли го изяде, що ли.

225

Анонимен

преди 3 години

Министъра изобщо не е казвал нищо като това в заглавието.Защо преиначавате думите ?

224

Анонимен

преди 3 години

Не виждал проблем ваксините да се превозват в бусове за кренвирши ахахахаха рядко тьп екземпляр е този.

223

Анонимен

преди 3 години

"Ваксините в бус за кренвирши, здравният министър не вижда проблем"Освен, че станахте за посмешище в цял свят?

222

Анонимен

преди 3 години

Ми сложете сух лед в една хладилна чанта и в каруца и ае... екологично чисто превозно средство, малко метан пуска коня чат пат , но голям праз.

221

Анонимен

преди 3 години

На изборите видях пред зала арена армеец че бтехномарлетините се прекарват със бусове на техномаркет на пеевски ,сега разбрахте ли кой е фалшифицирал изборите цялата хунта са едни и същи измамници.долу герб долу бсп долу дпс.

220

Шаши

преди 3 години

Какво става с монстър....пардон, министър Ангелов? Как се чувства след инжекцията с нещо.

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ...сложили сме компетентни хора да го правят нощници :)