69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен до госТЕ как да им вярват хората? Март месец - 10 заразени на ден и затвориха цялата държава. Чували, камиони, труупове... КПП-та наредиха, исках да се пишат декларации, къде отиваш и какво ще правиш там. Всичко затвориха, не само бизнес ами и хората по домовете - Никакво излизане. Това е заповед.А до скоро по 4000 на ден и _Няа проблеми, можете да ходите навсякъде, ама повече от 15 човека да не се събирате, ей.Как да им вярваш на тези хора?Джипката не спира - Как е, работиме ли?

68

Анонимен

преди 3 години

До ГосТБрат, няма как да има масова ваксинация на населението. Та то не вярва на една дума, казана от тия хора. Как да се ваксинира населението, първо не искат, защото никой не знае какво има в това шишенце, второ, не знаят какви са страничните ефекти от разтвора в това шишенце и трето - ми то и да иска населението, няма с какво да се ваксинира.Само виж - ако имаш хипертония, не можеш да даваш кръв. А тук говорим да ти инжектират нещо, за което никой не носи отговорност. Справка-декларацията.

67

ГосТ

преди 3 години

Някой каубой не разбира защо ваксинацията трябва да бъде масова и едновременна, а не по 4000 човека на 3 - 4 месеца. И защо населението трябва да бъде здраво, за да бъде направено това. Ама иначе трансатлантиците сте най гениалните, нали ?

66

А де?

преди 3 години

Чакай, чакай... спри се малко.Изкарал си Ковид и си се ваксинирал?????Борисов оня ден, по телевизията каза че имал много антитела, щото изкарал ковид и е трябвало да минат най малко 3-4 месеца и тогава да се ваксинира. А тоя го е изкарал скоро и днес се е ваксинирал?!!!Единия от двамата лъже, обаче кой лъже в случая? Или борисов лъже че ще се ваксинира и отлага ваксинацията или тоя доктор лъже че се е ваксинирал.Все повече се оплитат, единия едно говори, другия друго. Оплитат се в лъжите си.

65

КО?

преди 3 години

И това ми го казва лекар?Все едно да си изкарал грип, да си оздравял и да продължаваш да се бухаш с антибиотик. КО?НЕ!

64

Анонимен

преди 3 години

Всички преболедували, трябва да се ваксинират.Аз така ги виждам нещата - в началото на лятото, ще кажат _Държавата ще тества населението. И след 3 дена ще ви се обадят по телефона и ще ви кажат. Всичко е наред, вие сте го преболедували, имате антитела. И тогава ще се върнем в началото на годината - Всички преболедували, ТРЯБВА да бъдат ваксинирани. НЯМА НЕ ИСКАМ, ТРЯБВА. А бе ще видите, ще ни ваксинират всичките, то това е целта. Да ни праснат инжекцийката и до там. Колкот изкараш, толкова.

63

спешно заседания

преди 3 години

Вижте там, съгласувайте си агитациите. Проф. Кантарджиев заяви, че ваксината ще имаслаб ефект върху преболедували коноравирусната инфекция. този настоява ите да се ваксинират. Постоянно ми се налага да напомням, че пропагандата и агитацията изискват високоо организиран интелект, обща култура и добра памет за вече казаното.

62

О хо хо

преди 3 години

От естествената болест намаляват постепенно антителата, а от ваксината....не????!!! О хо хо!!!

61

До 38

преди 3 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО В КИТАЙ СЪЩО СЕ ВАКСИНИРАТ СЛЕД КАТО СА ПРЕБОРИЛИ КОВИД ...УЖ?!?!

60

Анонимен

преди 3 години

Професоре бягай при Боко да си получиш кренвиршчето за награда, така правят с добрите кучета

59

Доктор Пипончо

преди 3 години

И защо трябва да се ваксинират преболедувалите??За да изкарат повторно страничните ефекти и усложненията, един път от ковид инфекцията, втори път от ваксината? Или за да претърпи двойни щети организмът им?

58

Shark

преди 3 години

Аз на ваксина, докарана в бус за кренвирши и съхранявана в 50 г. ЗИЛ не вярвам. Защо се опитвате да ни правите на маймуни?? А?? Нали трябваше да е при -70 градуса?! И защо преболедували да се ваксинират?????? Това няма логика!!!!!!!!!!!!!!!!!Лъжци!

57

HAhahha

преди 3 години

МАрш за кремвиши...

56

Анонимен

преди 3 години

Лъжци, ще си имате работа в Пъкъла за вечни времена!

55

Бай Ганя

преди 3 години

В Сливен изпратили 100 ваксиниха хаче този град само 100 човека ли останаха ?

54

Нямте ли срама

преди 3 години

Кой сте тези вие (НАС) ?????

53

Предложение

преди 3 години

Я ти се ваксинирай още веднъж, пък остави другите хора на мира.

52

ГосТ

преди 3 години

Китай, Южна Корея и Япония. Или викаш те са много изостанали ? Горките. Австралия ползват ивермектин. И те са много назад. Евроатлантиците дъ бест хахахаха

51

това за инхибитора

преди 3 години

До 58 ГосТдобре но защо НЕ работи след началния стадий на заразата ?? и защо не ги прилагат тези инхибиторив останалите държави или само малко хора като теб имат достъп до тази информация?

50

ГосТ

преди 3 години

И още нещо, да оставим китайската класическа ваксина (която ще произведат в 600 млн бройки) и руската такава щото са много лоши - комунистически, зададохте ли си въпроса защо топ корпорациите Такара (Япония), Санофи (Франция) и Астра Зенека - Оксфорд (Швеция- Англия) работят по ДНК ваксини ? М ? Нищо, че и те са клетъчни. Аве само краварите и турските емигранти у Германия ли са толко умни ве ?