40

Анонимен

преди 3 години

Като бяхме деца , преди 89-та си купувахме дъвки " турбо" с картинки на коли , по-късно имаше и със самолети .Тогава беше модерно да ни плашат , че дъвките са заразени със СПИН от Турция - внасяха се оттам. Така че нищо ново - винаги си е имало конспиративни теории , понякога са се оказват истина , понякога са пълни безумия Проблемът с Пфайзер е ,че се пуска ваксина по метод неизпробван досега върху хората Без необходимото време да се проучат достатъчно страничните ефекти

39

Анонимен

преди 3 години

До опи 38 Сегашният вирус е " бебето " на САРС/ТОРС от 2003-та . Така че няма нищо странно в това ,че се работи с него над 15 години Предполагам някои са търсили ваксина , други са го развивали за биологично оръжие , трети - кой ги знае

38

Анонимен

преди 3 години

Сега в България умират над два пъти повече хора от миналата година, но според някакъв, смъртността не се била променила. Например в края на ноември и началото на декември миналата година умираха по 295 човека средно на ден, а тази година над 660, от които 125 регистрирани като починали от Ковид-18. Това са числата, а те не лъжат. С цифрите само съставяме числа и нищо повече.

37

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с ваксината ще е основно за тези, които още нямат деца. Изобщо не е ясно какви ще са последиците върху ДНК, т.е. как ще повлияе на бъдещото поколение, какви деца ще се раждат, ще има ли увреждания, или целта е с ваксината да изменят генетичния материал, така щото да се ражда качествено ново, генно модифицирано поколение....

36

опи

преди 3 години

Е как преди десет години създадени, при положение, че короната е от миналата година. Значи първо създават ваксини преди толкова години, а пък вирисът идва едва сега. Е, как да ви вярваме?

35

Цифрите не лъжат

преди 3 години

Смъртността в България (а и много други страни) не се е променила от миналата година!Но всяка сутрин ни съобщават за примерно 150 човека умрели от Ковид (и 5-6 от тях 'без други заболявания')Е, добре де - ако общата смъртност не се променя - миналата година от какво са умирали тези 150 човека като нямаше Ковид?

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Практиката е, когато тунинговаш вирус да направиш и лекарството (ваксината)! Споко бе, РНК ваксината е безопасна .......... за тези които няма да си я сложат !

33

Анонимен

преди 3 години

До 32.Не, форумите на дървените философи, както ги нарече, не разбират повече от експертите на Пфайзер. Но със сигурност разбират повече от доморасли лекарски величия, които през пролетта изказаха върховната глупост, че БЦЖ ваксината създавала имунитет и срещу Ковид. А след като от тогава до сега изрекоха тонове глупости, днес същите тези "богове на науката" усилено "просветляват" населението и форумите за ваксините.

32

Анонимен

преди 3 години

Професори, ваксините са създадени толкова бързо, колкото реално изглежда. Но от бързото им създаване не значи, че тези ваксини няма да бъдат безопасни и ефикасни. Модерните технологии ускоряват неимоверно много времето за създаване на какъвто и да е продукт, в това число и на ваксините. Професори, вие подхранвате предубежденията на хората, че бързата работа в областа на ваксините е некачествена и дори опасна, вие не сте просветители на иновативното, а манипулатори като всички останали лекари.

31

Колко бързо и бавно

преди 3 години

Важното ваксините да намалят този безумен ръст в населението. Да съкратят продължителстността на живота и по хуманен начин да има повече хора и импотенция ама пълна импонтенция никакъв нито кефа да си правят нито безразборно деца.

30

Анонимен

преди 3 години

Форумните дървени философи разбират повече от експертите на Пфайзер.

29

бай Онзи

преди 3 години

"Ваксините не са създадени така бързо , както смятат някои хора " ... а още по-бързо !

28

Анонимен

преди 3 години

Професори, няма дългогодишен опит в изработването на тези ваксини, поради простата причина, че те са революционни, особено когато става въпрос за транспорта на вирусната РНК до клетките. Но и иновациите, и краткото време за разработване не значат, че ваксините няма да бъдат успешни. Просто хората имат убеждение, че за направата на една ваксина трябва много време, а вие, за да ги убедите да се ваксинират, привидно се съгласявате с тях, като лъжете за дългогодишния опит на производителите.

27

Анонимен

преди 3 години

На българският ***...ако ще и Господ да слезе да му обяснява нрщо...той няма да се всуша и ще си знае неховото.

26

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от Плевен и от тия тримата, само като име съм чувал Горчев, останалите са някакви измислени светила.

25

Анонимен

преди 3 години

Седнали трима хирурзи да ти обясняват за ваксините. Аре нена нужда, искаме си и коремен хирург за министър.

24

Спиро

преди 3 години

До анонимнияТой, бауто е костадинка ангеловна, първа пропагандаторка на ваксинацията!

23

Аз

преди 3 години

Набутате ли си тая отрова няма връщане назад. Ще бъдете осакатени доживот.Ваксина се тества с години.

22

Спиро

преди 3 години

Аве нещо много експерти се навъдиха изведнъж?!Я ваксинирайте докторята, даскальете, милиционерите, хрантутниците от държавната администрация, всичките тия дет реват, че са на първа линия!Па ако оцелеят до 3 години, ще се ваксинираме и ние простосмъртните!

21

Френски доктор

преди 3 години

Представете си ваксина толкова Безопасна че ви принуждават да си я сложите, срещу болест толкова Смъртоносна че ви принуждават да се тествате за да разберете дали я имате...Pr. Denis Rancourt