41

Ами, да...

преди 3 години

ПРИБИРАНЕТО НА РУСОФИЛИТЕ ОТ ПУТИН, ЩЕ СТАВА, ПО РЕДА НА УШНИТЕ МАРКИ.ВЕЧЕ, РАЗБРА О ТОЙ, ЧЕ ОТ ТЯХ, НИЩО НЕ СТАВА.... ПОНЕ ДА ПО РАБОТЯТ МАЛКО В СИБИР...."НА ПОЛЗУ РУСКОМУ РОДУ."... ..!

40

До 66773

преди 3 години

Защо бялата Раса ли? Защото е доказано че тя е по интелигентна. И именно тя ще бъде заплаха за новия световен ред. Да не говорим че на господарите им трябват роби а не мислещи. А както знаем белите трудно биха станали Роби

39

До 37:

преди 3 години

Изобщо не е претоварена планетата.Ако летиш със самолет над САЩ, Канада и азиатската част на Русия, ще видиш огромни територии, които не са заселени. Само тези държави могат да поемат 10 пъти населението на планетата.Даже за една Турция, потърси с Гугъл мап в т.н. Анадол. Празни територии.Китай - провинция Вътрешна Монголия е почти незаселена.Мога да ти продължавам още.Не повтаряйте като папагали някакви лъжи.

38

Ами, да...

преди 3 години

ТЕ КОМУНИСТИТЕ, ВСИЧКИ СА ЧИПИРАНИ ВЕЧЕ....САМО ЧАКАТ ЗА УШНИ МАРКИ ОТ РУСИЯ.

37

Анонимен

преди 3 години

Проглуши ни с таз ваксина бре Жоре, оглушааме. Кокошките даже спряха а носат. На ваксинирането няма да те питат горят ли ти бушоните...

36

Бай Пешо

преди 3 години

Жоре, само да допълня че ако си мислиш че Били Гейтс е морален, сори ама той е един Комарджия. Даже и правата за неговия велик M$ DOS ги е спечелил на комар. Всичките Windows разработки до 98 и NT са дело на IBM, а мрежовата поддръжка е открадната от Unix за което има писано много. Да не говориме че поне 10 негови програмиста мистериозно са починали след като са напуснали M$ и сега същия този човек ще ми говори за ваксини и ще е загрижен за нашето здраве. Аре нема нужда.

35

66773

преди 3 години

Това с чипирането е за утеха на суетните, че някой ги брои за нещо значимо. като тостраним чипирането, остава същината - намаляване на населението, защото планетата вече е пертоварена, ресурсите се изчерпват, технологиите улесняват много дейности. като се тегли чертата, се вижда кой остава под нея. Кото не е клекнал пред вируса, ще го ваксинират, за да не се допускат пробиви вплана. Щръква, обаче, въпросителна - защо бялата раса е мишената този път.

34

М. Ангелов

преди 3 години

Препоръчам на Г-н Мамалев да прочете книгата "Не пипай тази книга" на германският писател Ян Ван Хелсинг (това е псевдоним). А ако няма много свободно време то поне главата за новият световен ред който се готви на човечеството от ИЛЮМИНАТИТЕ. Книгата е забранена в Германия. Със здраве!

33

Бай Пешо

преди 3 години

Жоре, Жоре. Стига с тази реклама, скочихме срещу чичко Гейтс, защото той преди няколко години каза че земята е пренаселена и трябва малко да се намали човечеството. Сега дойде вируса, и хоп компанията в която Гейтс е инвестирал 50млн. Ще доставя ваксините. А както знаеме Били се интересува само от $$$. Прави си сметката каква е далаверата. Аз мога да мисля за разлика от теб.

32

Математ. Гимназия

преди 3 години

Няма да споменавам коя точно математическа гимназия,но имах съученик с име Гaнчo, който имаше феноменалнапамет съчетана с аналитично и логично мислене.Признак на низка култура е да се подиграваш с името на някого,никой не избира сам името си, често е кръстен на дядо/баба иликомбинация от техните имена.Мамалев не е нищо повече от останалите българи -нито като интелект, нито като красота, нито като морал.Никой не му е искал мнението, нека да го споделя само с неговитеблизки и роднини.

31

Спиро

преди 3 години

Тоя винаги е бил слуга на властта, така, че и да го чипират няма да му е проблем!

30

аде де

преди 3 години

Този толуп може ли да ни обясни, какво пък толкова работи Бильо ГЕЙтса, та толкова е зает?

29

Анонимен

преди 3 години

На никой не му пука за чичо ***, а за тоталният контрол. Това е вид наркомания на богатите. В телефоните ви има клауза, че ви събират личните данни. Т.е. събират и информация кои сайтове посещава чичо ***, с кой се снима, на кой се обажда. Привидно безобидни данни. Но като се вкарат няколко милиона потребители и няколко супер компютъра има доста възможности

28

Анонимен

преди 3 години

Какво чипиране бе... Ще ви попилеят имунната система с този експеримент... Я рак, я автоимунно заболяване, кой знае какво са опаковали в нано-липидчетата... Проблеми със забременяването... Тепърва предстои да видим. А още не сме видели дори дали работят - реално, средата на ноември е започнало тестването при доброволците - тогава е сложена втората доза.

27

Анонимен

преди 3 години

Жорка, ти за пет лева и отрова за хлебaрки ще рекламираш вече бе, братче!

26

Зозо

преди 3 години

Тука няма да се ваксинирант само тези с руския чип /петолъчка/ в кратуната :)))))))))))на тях ваксина им не требе :)))))))))))))))

25

Анонимен

преди 3 години

Боже, Божке, колко насериозно се вземат българите: цял свят ще се ваксинира, само ние обаче знаем, че някой се интересува от нас и иска да ни контролира, унищожи и не знам още какво си. А туй дето ние сами си правим, никой не може да ни го направи, другите им е бедна фантазията за нашето мизерно самоизяждане. Мъка, голяма мъка...

24

Зозо

преди 3 години

Хахахааа, руската ваксина е по-евтина защото вместо чип ще им слагат ушен номер на ваксинираните :)))))))))))))))))))))))))))))))))

23

тъй де

преди 3 години

Мамальо май е захлебил нещо от чекмеджето!

22

Анонимен

преди 3 години

Жоре, колко пари взе за рекламата?Защо се подиграваш с български те имена и населени места?