87

Анонимен

преди 3 години

Нама как съотношението на цените на всички останали стоки към цените на имотите да са в ущърб на цените на имотите. Защо цените на храните растат, въпреки по-малкото потребление? Българино, използвай си малкото останали мозъчни клетки!!! Пак казвам, вервайте си, пък догодина по това време пак ще си говорим :) Весела Коледа! И четете повечко книжки ;)

86

До Работодател

преди 3 години

Сега малко се разгневи? Нали разбираш, че се долавя злобата и иронията с която пишеш? Усеща се, че много те боли, че България не купува! Не стига, че имотния пазар е в зараждаща се зловеща криза, която ще продължи поне 3-4 години с брутален срив на цените, а малкото останали купувачи вече се научиха да прескачат безсмислените брокери... Боли, но това е като всеки бизнес, има върхове и падения. В случая с имотите е ясен - свободно и брутално падане, за поне половин декада напред...

85

Анонимен

преди 3 години

Българският народ е неграмотн народ и изобщо не разбира капиталистическата система!

84

Цензура

преди 3 години

Цензурираната дума е "госпожата автор*ка". Незнам защо се цензуроира. Явно и това ви е като достоверността на новините...

83

До Работодател

преди 3 години

То що така си се притеснил хората да си купят имоти? Нали отдаваш под наем, мълчи си и се радвай, че 0% от хората тук вярват на тази новина и си събирай наемите! Освен ако не си платен драскач/*** от самия сайт е сега "агенциите" платили новината, няма да да никак доволни, че дори врабчетата не вярват на драсканиците на госпожата *** на този пасквил?

82

Кавали Пет Нула

преди 3 години

Роботодател, ходи се реди за помощи, стига дращил тука

81

Работодател

преди 3 години

До НЕ КУПУВАЙТЕВъв никакъв случай не купувайте, а си плащайте редовно наема!

80

Смехурко

преди 3 години

Гладна кокошка, просо сънува. Особено такава с изчезваща професия като брокерската. Повечето хора които познавам с си купуват жилищата без брокери, някак си освен смислен адвокат, нямаш нужда от поредния ненужен посредник.... И тъкмо махането на постедниците намалява цените ... но на посредниците не им харесва

79

НЕ КУПУВАЙТЕ

преди 3 години

БАЛОНА ЩЕ СЕ СПУКА. АГЕНЦИИТЕ ЗДРАВО СА ГО ЗАКЪСАЛИ!

78

Мяу

преди 3 години

Весели празници ! Цените на добрите имоти ше паднат кога паднат на коча м.д.урите. Весели празници и умната с пиеньето !

77

Смях

преди 3 години

Явно този сайт няма друг начин на финансиране освен поръчковите статии, ни е малко притеснително, че не подбира изобщо. Явно доста са го закъсали! Доказани фалшиви и неверни новини се тиражират много настоятелно! Чак ми е тъжно за сайта. Дайте някаква сметка мизе*рници, ще ви пратя нЕкви стотинки да не се излагате.

76

Анонимен

преди 3 години

Цените на имотите ще паднат на куково лято! Ама който иска, да си вЕрва и да чака :) Без значение от конюнктурата. Просто тези неща не ги разбирате!

75

баба мара

преди 3 години

имотният балон всеки момент ще се пръсне сега пък не се обслужват банковитекредити

74

Платена статия

преди 3 години

Поредния псевдо драскач в този т.нар. сайт. Добре, че никой вече не обръща внимание на драсканиците на абсолютно доказано некомпетентните и необразовани "журналисти" тук. В имотния регистър реално сключените сделки спаднали с 50%, ама "имотните агенции" казали, че проблем няма и че цените растат даже... Смях в залата. Надали има и един заинтересован от жилище, който да вземе насериозно тази статия. Негативите са само за сайта. Копаете дъното по един доста зловещ и необратим начин.

73

Работодател

преди 3 години

До гьостерицатаТочно така, не купувайте, имотите ще станат по лев и пеесе квадратя, майката му е чеканье и през тва време да се трудите усърдно да може да ми плащате наемите редовно, щото повече от 5 дена отсрочка не давам!

72

АнонимеН

преди 3 години

В МОМЕНТА ОКОЛО НАС НИКНАТ ВСЕ НОВИ И НОВИ СТРОЕЖИ ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА НА ПАЗАРА!!!БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ *** ПОГОЛОВНО НЕ ТОЛКОВА ОТ КОРОНАТА КОЛКОТО ОТ ОБЕЗДВИЖВАНЕ ЩОТО ВСЕКИДНЕВНО ИМ СЕ КАЗВА ДА СИ СТОЯТ В КЪЩИ!!! ОТ КОЕТО СЕ ОСВОБОЖДАВАТ АПАРТАМЕНТИ!ЦЯЛАТА 2021-ВА ЦЕНИТЕ НА НАЕМИТЕ И ИМОТИТЕ КАТО ЦЯЛО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПАДАТ!

71

до 74

преди 3 години

Това в Банско не са апатаменти, а хотелски стаи. Или част от хотел. По морето ги има същите пародии за 40-50к евро на бройка.

70

ВЪПРОС

преди 3 години

В Банско се продават Нови Апартаменти по 15-20 000 лева ?Какъв Скок ?

69

Имотчо

преди 3 години

Една лъжа повторена 100 пъти ставала истина. Обаче ви трябват още 90 публикации за това. Цената на база реални сделки.А това че реалните сделки с имоти са едва 30-40% от миналогодишните. И се продават предимно имоти бизнес и лукс клас.Да ако гледаме техните цени то да средната цена е нагоре. Но релните цени са надолу и не само строителство услуги -всичко. А бизнес имотите?Офиси магазини.А когато започнат да ги преубурудват в апартаменти? 2010 с 40% спад ще ни се стори приказка.Купувайте панели.

68

10конгрес на БКП

преди 3 години

И......, като дойдат на власт комунистите ще започнем отново да строим ,,Светлото бъдеще". Хлябът ще стане 15 ст., а заплатите по 3000лв.