104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Тук се обърках - не от първите 100 заболели, а от първите 100 умрели.

103

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно лъжлива статия. Според последните социологически изследвания 2/3 от германците искат да се ваксинират. Вижте за истинските резултати по другите недии.

102

Хюго Бос

преди 3 години

Искат, не искат ще станат мнозинство. Вече някои държави обявиха, че ще допускат само хора с ваксина. Кипър, например. Да не говорим, че авиокомпаниите също обявиха такива намерения, а в САЩ вече има обяви за работа за кандидати с ваксина.

101

Анонимен

преди 3 години

Значи, революционна ваксина за непознат вирус създадоха от март до май? да не ЛЪЖЕШ?

100

+

преди 3 години

До АнонименТи сигурно щеше да си по доволен всички да ги заразят и тогава да видят кой умре и кой не?

99

+

преди 3 години

До АнонименАбе *** - от май месец се тестват - май до декември е 6 месеца. Човека не може да събира, специалист ми стана

98

Анонимен

преди 3 години

@E не няма - от първите 100 заболели - 95 са от групата без ваксини и 5 от групата със. Това не е положително, нали-----------------...УМИРАМ СИ за нещо, което има резултат при 0.3% от тествалите го. Звучи много проверено и сигурно.

97

DussetO

преди 3 години

До +.... ти незнаеш къде се намираш май... или говориш за друга ваксина....едно ти признавам.... забавляваш ни истински..., чак немога да повярвам какви ги пишеш...

96

Анонимен

преди 3 години

До до +Кои са тежките реации? Къде са те. Заради такива като вас вече за тежка реакция водят да повърнеш, или да вдигнеш температура за два дни. От това ли се страхуваш? Кажи ми една тежка реакция?

95

Анонимен

преди 3 години

Абе, плюско, като се правиш на толкова знаещ, защо се излагаш на най-правата отсечка? Какви 6 месеца са тествани ваксините? За един месец ли ги изобретиха тогава? От най-много три месеца са поставени на доброволците, ти ги изкара, че през юни вече са им ги набоцкали! Нали много четеш и знаеш, защо се дъниш така с пропагандата? Ааа, защото лъжеш и заблуждаваш, като всичко останало, свързано с тези подозрителни ваксини!

94

до +

преди 3 години

Що за дивотии дрънкаш? При изпитванията от 40 000 хиляди, половината са с ваксина, половината с плацебо. Реално 20 000 са тествани. От тях 0,4% са с тежки реакции, които не са упоменати. Пише си го в листовката. Това си е колкото смъртността от ковид, само че при ковид фира дават предимно стари и болни хора, а тук ще жертваме всички.

93

+

преди 3 години

До Анонимен***То при тия 60 000 няма и положителен ефект още. 180 резултата, при това, неясно какво означава, понеже не показват данни. Може да значи 180 положителни пициарчета, от тези, които и на киви и папая дават положителен резултат@----E не няма - от първите 100 заболели - 95 са от групата без ваксини и 5 от групата със. Това не е положително, нали

92

Анонимен

преди 3 години

Няма много желаещи, няма и да има. Но ще има принудени.Не разбирате, залога е голям - похарчиха се милиарди за разработка, милиарди за нови производствени линии, милиарди за хладилници, милиарди за транспорт... как се оправдават тези разходи? И с ваксината се бърза, понеже до 2-3 години ще отшуми, както отшумя испанския грип - без ваксини. И кой ще носи политическата отговорност? И как ще вземат проценти по веригата? Как ще оправдаят още милиарди, които искат да налеят?Няма как, ще боцкат!

91

+

преди 3 години

До DussetOТи мисли - каква седмица - това са 6 месеца. половин година. Във всички ваксини досега които са използват, страничните екефти които са получават след дълго време са от 1:1,000,000 нагоре.

90

Анонимен

преди 3 години

До +Вземи се успокой малко, че в желанието си да се валидираш и да се наложиш току виж си се бастисал от нещо, дето и ваксина не го оправя :)

89

Анонимен

преди 3 години

То при тия 60 000 няма и положителен ефект още. 180 резултата, при това, неясно какво означава, понеже не показват данни. Може да значи 180 положителни пициарчета, от тези, които и на киви и папая дават положителен резултат.

88

...

преди 3 години

До АнонименПросто не осъзнаваш колко е иронично това написа. Факт - 60000 тествали ваксините - 0 сериозни странични реакции.

87

DussetO

преди 3 години

до + ... Какви странични ефекти за седмица.... мисли .... несериозно е... дай да видим как ще е след година... две.... три

86

+

преди 3 години

До Анонимен ***, ти си луд, не аз. Утре ще зараш бабаси, и ако почине кой ти е виновен? Колко хора познавам които си ходят болни на работа и си изтрепаха роднини, колеги и техните роднини. Не се ли ваксинираш - рискуваш живота на другите. Това е все едно да вземеш пистолет, да гръмнеш в тълпа и да умре човек. Може да не е толкова директно, но резълтата е същия. Анти ваксърите са най-големите егости в света. И то не само егоисти, ами и това в което вярват са лъжи.

85

Анонимен

преди 3 години

"Ще се появи балест, от която ще починат много хора, след което ще се появи лекарство от което ще починат още павече хора." Това го е казал монах от Атон преди години. Не знам, много ми е съмнителна загрижеността на властите за собственото ми здраве. А в същото време разрешават ефтаназията, като че ли животът и смъртта не са по Божията воля.Честито Рождество Христово!