26

Анонимен

преди 3 години

2600 българки са направили аборт по време на извънредното положение заради ковид-19.

25

курумпе

преди 3 години

Тук много успяха...после умряха, на тяхно място днес други са успели, без да мислят дали ще доживеят да похарчат натрупаното..Успехът в страна с тотално сбъркана ценностна система - в която за да успееш не е нужно истински интелект и образование от ранно детство, в която думата НАШ ЧОВЕК отваря врати, успехи , бизнеси, а тъпотата е единственото условие да си висш служител...Браво на успелите!То само какви успяват в БГ, все хора с качества...и наднормено тегло..Годините са шанс от време за умните

24

Анонимен

преди 3 години

Я по-оптимистично!Ей де я 2022-ра. До дни няма да има и година време. А и КовидОт ще си е затръгвал...

23

Анонимен

преди 3 години

Така е, годината е лоша, щом Путин е на власт още.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Викаш ми, че за умните и кадърните демокрацията носи богатство и благоденствие.Я се огледай малко СЛЯП ЛИ СИ или ЛУД СИ? Виж какви мутри СЕГА БЛАГОДЕНСТВАТ и УПРАВЛЯВАТ държавата ни и демократично си пълнят сметките и чекмеджетата. Умните и образованите от тази тукашна демокрация избягаха от България, защото няма живот тук у нас ако не си мутра некадърник и мошеник. *** ама на висок пост. Не те знам кьорав ли си с извадени очи или дефектирал мозък, за да твърдиш такива

21

Анонимен

преди 3 години

До 20Може. На село и с физически труд. Градовете скоро ще се превърнат в гета и професиите и знанията няма да помогнат. Който се ориентира към имот и живот на село ще спечели

20

ДО....

преди 3 години

АНОНИМЕН: ТЕ УМНИТЕ И КАДЪР-НИТЕ СА ПРОГОНЕНИ НА ЗАПАД. ТУК ОСТАНАХА УМНО БЕЗ ОГЛЕДНО И НЕ КАДЪРНО КРАДЯЩИТЕ. ДАНО НЕ СИ ОТ ТЯХ.НО ЩОМ СИ В ЗАЩИТА НА КРАДЦИ-ТЕ МЕ СЪМНЯВАШ.

19

Анонимен

преди 3 години

До 16И к'во?Да въплътим в дела последния куплет от "Когато цъфнат теменугите" ли?

18

БЕЗ ПАРИ == СМЪРТ

преди 3 години

Това ще го разберат все повече хора. Не може да се живее без пари. Кредитите са престъпление и не трябва да се дават никакви заеми на бедни хора.

17

Анонимен

преди 3 години

Не мисля че е толкова лоша, и по-лоши съм имал в личен план. А иначе вирус като вирус. Ако не бяхте му правили таква шумна реклама, нямаше и да разберем за него. Щеше да е като зика, птичи грип, свински грип и тн.. пръDNя в космоса.

16

Анонимен

преди 3 години

Не се плашете. Това с ковид вече се изтърка. Новите планирани вълни ще плашат все по мслко хора. В никакъв случай не влизайте в болница при грипни симптоми. Медицинския протокол с химичния коктейл наложен от СЗО има голяма вероятност да ви убие. Останете си вкъщи и се лекувайте както винаги досега при сезонните вируси

15

Анонимен

преди 3 години

Тази година инвестирах в недвижими имоти, доходите ми от наеми скочиха почти два пъти. Доволен съм от себе си. Пожелавам на всички много здраве и успехи!

14

Анонимен

преди 3 години

Кризата е много дълбока и ще се става още по страшна. Сривът на системата е неизбежен. Вирусът е само поредният нов грип който се използва като повод. Тези които си мислят, че това скоро ще премине, да носим маски и да се подчиняваме и всичко ще се оправи като си отиде вируса живеят с илюзии.

13

ПорЦелан

преди 3 години

Ще видите като почне 2021, колко хубава е била 2020!

12

Анонимен

преди 3 години

Аз от 7К минах тази година на 9К. Доволен съм.

11

Краси

преди 3 години

Годината беше трудна и напрегната от гледна точка на здравето и това на близките. Иначе в личен план нямам оплаквания, освен няколко провалени почивки. Доходите ми нарастнаха, инвестициите също, довърших много неща, които бях отложил, имах повече време за семейството и хобито ми. Дано следващата година бъде по-добра за всички.

10

младите хора

преди 3 години

Младите хора да знаят - след 30 години животът на днешните пенсионери ще им изглежда като рай.

9

Анонимен

преди 3 години

Последните 30 години бяха лоши само за простите и некадърните, за умните и кадърните демокрацията носи богатство и благоденствие.

8

Анонимен

преди 3 години

Виновни са ГЕРБ, ама догодина като дойде некой друг като си изберен некой друг да ни управлява живота и всичко ще се оправи, защото сега сме демокрация, а не комунизъм, и можем сами са си избираме на кой да даваме власт над живота ни да го управлява и да ни го оправя, затова ще сменим комунистите от ГЕРБ да си изберен некои други истински капиталисти да им дадем власт над живота ни да ни оправят.

7

Анонимен

преди 3 години

Ако смятате 2020 за лоша, чакайте да видите 2021, догодина 2020 ще изглежда като рай.