346

Анонимен

преди 3 години

Чудя се Владимир Владимирович коги яде. Непрекъснато джурка разни гозби с Новичок и Полоний. Ся е сготвил СПУТЯник 5 и ша го хариже на мужиците.Той джурка, Пригожин му принаса..

345

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСкъпи Чебураторе, дължината на железниците в една страна не са функция единствено на територията, но и на ред демографски и икономически фактори. Ако успеете да осъзнаете това, ще се окажете почти два пъти по-умен, отколкото сте в момента.

344

Алегория

преди 3 години

Какво прави глутница страхливи кучета като се натъкне на мечка?Лае до пяна от безопасно място!

343

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашкажп мрежата...За какво им е такава мрежа? Все едно да твърдиш че нег рите са черни а белите е-кога са открили слънчевите бани и не могат още да го докарат на тен.:):)

342

Трендафил Михалис

преди 3 години

СЛАВА НА РОССИЯ..ГЪРЦИЯ И РОССИЯ = ЩЕ ПОБЕДИМ И ОСВОБОДИМ АНАДОЛА ОТ ТУРЦИТЕ-МОХАМЕДАНИ .НИЕ ГЪРЦИТЕ СМЕ ИСТИНСКИ БРАТЯ И ДУХОВНИТЕ БАЩИ НА РУСКИТЕ НИ БРАТЯ .

341

Да напомня на ...

преди 3 години

..чебурашките и русофилите тук: когато наричаш Русия "джудже" или "велика сила", то тя не се превръща нито в джудже, нито във велика сила. Остава си такава, каквато е. Страна, някъде в средата на статистиките за икономическо развитие. Но и военна свръхсила. Една от малкото, които могат да си позволят независима от САЩ външна и вътрешна политика.Това е причината за целия вой по адрес на Русия и Путин. Добре е да го знаете, макар че ви присяда!...

340

Анонимен

преди 3 години

444, не господар, а Государь. Разликата е колкото от тук до Витлиемската звезда.

339

Анонимен

преди 3 години

Н-ели Х какво значи "руската ваксина все пак може и да е успешна", да разбирам ли че не искате да е такава? и от какъв зор е така??? нещо съвсем о-ка.чихте от тая политкоректност и лод.мъз.вачедтво

338

Анонимен

преди 3 години

тоя пежим откога го пропуквате, ама той не та не.Май светът въобще не може да схване, че руснаците си обичат да имат цар и господар.

337

Анонимен

преди 3 години

Тази нощ в ООН е по-интересно:"Аз искам да ви пожелая от цялото си сърце: "Скатертью дорога, посол Хойсген", каза представителят на КНР Гэн Шуан на представителя на ФРГ Кристоф Хойсген, напускащ СС ООН поради изтичане на 2-годишния срок в качеството му на непостоянен член.Не остана назад и предатавителят на РФ Дмитрий Полянский, който заяви: "Напоследък, драги ми Кристоф, бих искал да се простя с Вас, посредством афоризма на писателя Михаил Жванецки:"Как жаль, что Вы наконец-то уходите"

336

Хамериканците

преди 3 години

не знаят, че сме имали такава развита държава те ни имат като диваци.Вие много добре знаете как се е живяло.Взех те от техните филми най лошото.И сега ви клатят яко.

335

А ве

преди 3 години

Чебур пак ли ти ве това ли е най важното.Ти мутраген ли си.Все акъл даваш.

334

--

преди 3 години

Не ги сравнявам гледам обективно, не пропагадните медии а реални блогери. Факт 52 милиона безработни в щатите. Гледай този руски отстъпник доктор а сега ремонтиращ ел уреди.https://youtube/watch?v=CeoeKMeHNag

333

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Да допълня... ВЪВ ЮТУБ има цял филм за трансибирската магистрала от Москва до Владивосток филмът разказва за нея от построяването и до наши дни .

332

Анонимен

преди 3 години

Ще ви се. Путин е готин и и трън в зад-ника на вечно лицемерно ухилените американци.А пък този Т ъ П сайт периодично препечатва статийки против Путин и Русия. Дано да ви плащат добре - палячовци.

331

--

преди 3 години

До Да допълня...Не си ме разбрал, преди 20 години пияницата Елцин се молеше в конгреса на америка за хляб, за годините с Путин Русия дръпна толкова напред, затова запада реве, трябват им още десет години без голяма война и ще са с години напред пред тях.

330

дааа

преди 3 години

Абе и Генчо Дайнов се изцепи преди десетина години, че ей сега "тиранинът" Путин пада, после пак се изцепи, че още малко и "тиранинът" ще е на колене, пък кво стана - Генчо и събратята му грантаджии продължават да си драскотят фантасмагорични "прогнози", пък Путин си стои. Западните им колеги не им отстъпват по "експертност", та не се учудвам на поредните плиткоумни "анализи" за "хакерски атаки" и за отравяния със свръхмощния новичок, който не може да убие ни Гебрев, ни Скрипал, ни Навални...

329

Ko40

преди 3 години

Путин си заминава, американски компании владеят 80% от петрола и газа в раша. Колко ще струва петрола на борсите? Отг., колкото тока от мариците.

328

Анонимен

преди 3 години

До ИсторикТИ СИ ИСТОРИК, КОИЛКОТО АЗ СЪМ АСТРОФИЗИК! НЕДОУЧЕНА КРАТУНА!

327

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКаква мания да има България да е световен лидер!? ТЕЗИ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НИ НАТИКАХА В ТРЕТИЯ СВЯТ!