8

Анонимен

преди 3 години

Само разбрах колко пари сме дали и колко ще даваме, но не разбрах от тази работа, колко ще взимаме и кой ще е това.*** се навърта там, а и Фандъка е там, това означава, че и Баце ще отвори чекмеджето.

7

Анонимен

преди 3 години

В света изгражта комуникационни канали с гигабитов капацитет, за да може да се натовари суперкомпютъра с реални задачи.У нас изграждат.....УЛИЦИ.Драги плоскоглави и нискочели - на суперкомпютъра не му трябват улици. Знам, че на вас ви трябват, защото само от това знаете как се усвояват средства, ама хваленето с това само показва колко ви е акъла!

6

нашичката мизерия

преди 3 години

снимка номер 2 показва бутафорията на всичко.поздравления на фотографът - просто с един ракурс е показал целият цирк- недоредената настилка от фалшиви павета ,ламаринената постройка и суперкомпютърът вътре който ще изстреля българските учени на небосклонът на научното небе. а отвънка нема канал и вода

5

Мнение

преди 3 години

Народа мре в нищета пред болниците а тез неадекватници харчат милиони за "Суперкомпютър"!Туй яде ли се..пие ли се?А *** Ко търси там?Да не го правят главен оператор на клавиатурата?Хаха!

4

ss

преди 3 години

СКАЙНЕТ ....

3

Смях

преди 3 години

Чакам да го хакнат като пръскачките.

2

Анонимен

преди 3 години

Не било супер компютър, а супер компоти.Плевнелиев пък какво прави там? Дето почукваше компютрите като дини на пазар

1

Анонимен

преди 3 години

Това е супер компютърът, който ще ни команда след чипирането.С Уиндоус е.