167

Анонимен

преди 3 години

Всеки си умира от болестта -ковидът е само поводът за едни пари които се крадат безконтролно

166

Анонимен

преди 3 години

Тия да не би да се сетиха, че без хора няма държава? Не ми се вярва да са толкова умни. Сигурно им се вижда малка смъртността и се чудят как да я вдигнат още. Затова отвориха ресторантите на хотелите с надежда. Все пак от пролетта говорят, че чувалите за трупове няма да стигнат. Очакваха по-голяма смъртност и са разочаровани.

165

Анонимен

преди 3 години

Тоя толуп, да спре да набива на хората в главите и да всява страх и паника, че хората умират от коронавирус. От тия 150 човека на ден, само 3-4 оумират от коронавирус. Останалите умират от хроничните си заболявания. Така че не ОТ коронавирус а СЪС коронавирус. Има разлика. Тоя да се спре, че до съда няма да стигне, но до бесилото - ДА. Народа ще го хване някъде и ще го линчува, да знае.... на хората им писна 9 месеца, всекидневно да слушат коронавирус. Оставете народа да живее и умре спокойно.

164

Аха

преди 3 години

Сами сме си виновни един вид...

163

Ясен Желязков

преди 3 години

Принципът "на всекиго според потребностите, от всекиго според възможностите" за пореден път не работи. Защо не работи? Защото веригата е устроена така, че и веднъж да не си посетил болница, все плащаш. Потребителите на услугите пък доплащат за всяко нещо (даже и за PCR тест). Лекарите работят в тежка среда, особено сега. И пари все няма. Какъв е изходът? Ами, всеки да си има лична здравноосигурителна сметка и да си плаща, където прецени, че ще го лекуват най-изгодно и най-добре, според парите му

162

Анонимен

преди 3 години

До 186 Ахххх ти, Конспиратор

161

Анонимен

преди 3 години

Пак питам. По 2000-3000 заразени на ден колко милиона е България?

160

Анонимен

преди 3 години

Един министър който не е затлъстял нямаме. Само тоя на образованието, ама той изглежда стресиран доста

159

Да

преди 3 години

Прилага ли се в България ранно лекуване на Ковид както в други страни с пакети за домашно лекуване с hcq(или ивермектин)+азитромицин+цинк?

158

Анонимен

преди 3 години

Ами не знам кой крив кой прав ,но В.Касабов се спомина от не лекувана чернодробна цироза.Къде е профилактиката за Българина?Няма профилактика, а прибирани на едни пари от "семейните лекари"-джипита!?!?

157

Анонимен

преди 3 години

До 181 ааа Тия математици са на заплата към партията, те изчисляват само каквото им кажат, а тия от днес.бг си мисля че всички сме балъци. От март месец до сега всеки ден по 2-3 хилки заразени. Те тези хора нямат семейства познати и тн. Тя заразата не се разнася....ама ходи го обеснявай на зомбита

156

Не зная

преди 3 години

Кой крив или прав, но д-р Чавдар Ботев твърди, че лекува по един начин, други лекари-по друг начин. Защо министърът не иска мнение от всички лекари "на терен", кое е по-вярното?

155

Лимес

преди 3 години

Първата работа на демокращината е да капалдиса болниците. И да ги продадат. В моят клет градд три. После училищата ,знам за три. Детски градини четири.Висши филиали два. Единият медицински. Е ще мрем я . Това е.

154

Анонимен

преди 3 години

fizkulturata i spirta razvaliat bulgarite...

153

баба мара

преди 3 години

30 години здравеопазването в българия се разпада лекарите почнаха да се занимаватс политика спомняте си колко стачки се провеждаха в Пирогов след това измислихаличните лекари направленията и те ни довършиха 2 часа чакаш в мръсния коридор надкц и накрая се оказва че няма направление трябва да си платиш за свободен приемкъде тука се говори за профилактика претупват те с ненужни скъпи изследвания за даизточват нзок и се спасяваи разхаитена работа

152

някой

преди 3 години

Сега се сетих да добавя малко думи по отношение на разпадащото ни се здравеопазване.Точно така - разпадащо се! Даже се сещам за най-новия виц: "Понякога клиничната пътека свършва пред стълбите на Спешното Отделение!"Доста черен хумор, но е вярно!Прочие, за проблеми във здравеопазването се говореше още по времето когато другарката Мими Виткова от БСП беше министър на здравеопазването!Да пояснявам ли, че беше от правителството на Жан Виденов?Проваленото правителство, провалено здравеопазване!

151

някой

преди 3 години

Евалата бе, Костадине! Ти откри топлата вода!Ама ние това от колко години го дъвчем?През днешния ден отчитаме 157 починали, а в съседна Сърбия са само 52!Същевременно процентът новозаразени през деня и в България и в Сърбия е около 28-29 процента.Но тази същата мисъл му светна в главата и на заместник-премиера Томислав Дончев!А и здравеопазването е под всякаква критика.Защо толкова лекари се разболяват? Ми защото са възрастни, с хронични заболявания, а млади доктори почти няма!!!

150

Анонимен

преди 3 години

Добро утро, открихме Америка! Само, че докато приложите тази политика за "народното здраве" нямя да останат бели хора на тази територия.

149

Handel

преди 3 години

"По думите му нацията ни има лоша здравна характеристика. "Да, нашата нация има проблеми, допълни здравният министър."Естествено че е така. В България за лошото здравеопазване са виновни пациентите. Както и на космонавтите им е виновен космоса.Въобще това е връх на наглостта и лицемерието от някой, който се е маскирал като минисртър на здравеопазването, да обвинява пациентите за това, че той е некадърник.

148

Анонимен

преди 3 години

Новата опорка за причината за високата смъртност няма да върне доверието в тези, които загубиха близки, подчертавам без съпътсрващи заболявания. Дано хауса, който настъпи с втората вълна, да не се повтаря.