33

Анонимен

преди 3 години

То беше ясно като бял ден, че ще въведат тази мярка. Искаш ли да излезеш - хайде с иглата. Изобщо ще намерят хиляди начини да я прокарат тази ваксина сред по-широки слоеве от населението. Накрая няма да можем да мръднем без ваксина. Ще им се не види и на игричките на тези масони.

32

SS

преди 3 години

А ми няма да летим със самолет ! Каквото сме обикаляли с жена ми -това ще ни остане.Прага,Варшава,Виена,Париж,Ню Йорк.Ще си стоим в България .А за имунизационните картони то от само себе си ще се появи черна борса.Убеден съм в това.

31

Картофчо

преди 3 години

До: Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....Въпросителното изречение пак трябва да е със структурата на въпрос - без значение дали е риторичен или не!

30

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....

преди 3 години

До от кол и въжеА ако е риторичен въпрос?"Ще трябва да се ваксинираме, за да летим със самолет?"

29

Картофчо

преди 3 години

Който има бизнес в туризма - да пуска кепенците докато е време, за да не трупа загуби и дългове. Като се продължи с тези простотии никой няма да пътува, не заради страх от вируса, а заради тези дето задължително искат да ти вкарат в организма нещо... добро за добитъка! ;) Който е инвестирал в авиокомпании, да продава акцииите също докато е време!

28

Анонимен

преди 3 години

Споку скоро за да минете през граничен пункт ще ви искат имунизационен картон иначе карантина 20 дена. Тираджии, куриери, автобусни шофьори, екскурзоводи, гастарбайери, гурбетчии и всичко, което шава. Та доброзорно ще има ваксиниране мекинко и лекинко, сдебелата игла.

27

Анонимен

преди 3 години

Евтиното летене свърши. Сега ще се седим дома.

26

Анонимен

преди 3 години

Ще трябва ЛИ да се ваксинираме, за да летим със самолет?

25

Анонимен

преди 3 години

Авиокомпаниите може да налагат изисквания, понеже винаги ще се намерят хора, които ще пътуват - я за фото от Малдивите, я от Бахамите.Все пак видяхме лятото километрови опашки за Гърция, въпреки че трябваше отрицателен тест.

24

Анонимен

преди 3 години

да фалират авиокомпаниите и без тва са вредни

23

от кол и въже

преди 3 години

До кога след съобщително изречение ще се слага въпросителен знак? А, неграмотници?

22

Анонимен

преди 3 години

Имахме желание да посетим Виена и Будапеща това лято, но заради пандемията отложихме пътуването - със самолет. Ако нещата се нормализират, ще идем с кола - печелят най-вече съседите сърби, защото ще останем ден-два и при тях.

21

Анонимен

преди 3 години

Някой нещо да спомене за доброзорното ваксиниране? Нале беше по личен избор без мекинки натиски върху хората?

20

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е дали си здрав или болен. Проблемът е, че не се знае тази ваксина как ще повлияе на здравето в бъдеще. Защо с половин уста се казва, че не се препоръчва на млади жени, които искат да имат деца - толкова с безопасността.Имам познати, които предишни години караха по-тежко грипа след поставена ваксина, отколкото тези, които не се бяха ваксинирали.

19

Картофчо

преди 3 години

Няма проблем! Аз ще пътувам с влак. Тъкмо ще е по-романтично и има време да се опознаем с пътничките наоколо :)А тези с авиокомпаниите - прав им път към фалита!

18

MaйMyнaтa

преди 3 години

Изнудването си е човешка черта

17

Чико от Порто Рико

преди 3 години

Авиокомпаниите не могат да решат на своя глава подобно нещо, това е предмет на държавна и международна регулация, превозвачите искат пълни самолети, нямат интерес да връщат пътници.

16

бацо

преди 3 години

Значи няма да се ползват услуги на авиолиниите. Толкова е просто. От къде накъде някаква си авиолиния ще ме принуждава да се ваксинирам, ако съм здрав и не съм носител на вирус.

15

Анонимен

преди 3 години

Ниа, да се научи първо граматика и после да пише.Щте трябва ли.... Итн

14

Баровец

преди 3 години

Аз съм на Малдивите в момента и си пия коктейла! А вие слизайте в мазето за туршия и сядайте пред ТВ.