28

до 26

преди 3 години

Той Бойко смята всеки цент от ЕС за свой личен подарък от баба му Меркел!Съответно всичко което се усвоява дори и в малък процент от ЕС, излиза лично от неговия джоб, тъй като иначе е щял да открадне!Технически е прав човекът!

27

Сата НАТО

преди 3 години

Той изрази надежда, че тази Нова година ще е последната такава.------ Никога повече няма да празнувате Нова година като хората, като знаете, че някаква шайка престъпници ви е нагьзила. Чак когато ви уври главата, че всичко е само театър и избесите и изколите виновните, тогава ще има празници по площадите. За момента всичко е загубено, ТЕ плюха в душите ни. А това се измива единствено с кръв.

26

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа е да отложат изборите за да откраднат всичко от фондовете на ЕС за Ковид!Вече стана ясно, че парите за лекарите идват от ЕС, а не от Лойко, но по-интересното е че от ЕС са предвидили ВСИЧКИ МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА да вземат по 1000лв чисто, а Лойко Турчина се прави че раздава от него, на една шепа лекари уж на първа линия и след 100 уговорки на няколко сестри по 300 лв. Разликата е в чекмеджето!Очаква още много разлики да прибере в чекмеджето и е готов да жертва колкото българи е нужно!

25

Хипократ

преди 3 години

За кои празници плямпа тоя, щото Бойко ще празнува Рамадан Байрам с Ердоган.

24

joe

преди 3 години

Нищо не е намаляло, просто намаляха ПСР тестовете.Всички си правят бързи, антигенни тестове.Пълно е със заразени.

23

Бай Банкяньо

преди 3 години

Четат тия, дето не знаят.Дон Корлеоне от Банкя а.к.а. Банкянския Ал Капоне а.к.а. Балканския Ел Чапо

22

Анонимен

преди 3 години

Спрете вече с тая Швеция!Те имат предвид резултатите на шведския модел през лятото.

21

Анонимен

преди 3 години

Този си върти една плоча и това си е!

20

Анонимен

преди 3 години

Този с тези мерки не се спря.Накрая ще трябва да се заснеме един клип на хора който са спазвали мерките на 100 процента и са се заразили. Така целия народ ще разбере че са безполезни.

19

Анонимен

преди 3 години

Спрете вече с тая Швеция!Вчера Шведския крал се извини за провала с Ковид 19. Каза, че са очаквали лошо, но то е ужасно и не могат да се справят, защото са се провалили и са оставили възрастните да "измират". Това беше точният термин! Така, че намерете си друга държава за пример. Като гледам форума има големи фенове на Беларус!Бъдете здрави!

18

Опечален

преди 3 години

Не знам какви са ви мерките, но вчера почина близък. Обаждахме се на няколко погребални бюра - претоварени са. Кремация със записване след месец...Да не ви се случва.

17

Е

преди 3 години

Ама как да спаднат заболелите,като половината ви тестове са фалшиви?Как да не са препълнени болниците,като в момента се точи здравната каса до скъсване?Всеки кихнал е с корона,няма го вече грипа в хилядите му разновидности?Всички умрели от корона?Май тия 1200 лв. за коронясал ви спасява продънените бюсжети,мяташ болния на едно легло и чакаш да се оправи,ако умре от страх пишеш корона,взимаш кинтите и чао.Всичко обърнахте на бизнес нещастини и няма кой да ви търси сметка....

16

Анонимен

преди 3 години

Най - видния кадър на БКП е Бойко Методиев Борисов Буда!

15

SS

преди 3 години

Бе къв ресторант бълнува този ... или за тях има специални антиковид заведения ...

14

Анонимен

преди 3 години

Друго си е да видиш някой виден кадър на БКП по ТВ,Нафталине, видните кадри на БКП умряха преди години. Не е ли вече и твоето време дошло?

13

Анонимен

преди 3 години

До До 9Че то и герберастите са кадри на БКП,ако не си го разбарл до сега,живееш в голема заблуда другарю.

12

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се че тук пишат и дават мнение за училищата няколко родители на хлапета от 1ви до 4ти клас, които са се видяли в небрано лозе как да накарат глезльовците си да седнат да учат. Може и някой съсед на такъв глезльо да пише също. Но скъпи сънародници, образованието не е съсредоточено в първите 4 г, то е до 12 клас. За това като давате оценка за фиаското с първолаците, поне си кажете че става въпрос за малки деца, големите учат и то качествено. Не говорете от името на гимназистите МОЛЯ!

11

До 9

преди 3 години

Друго си е да видиш някой виден кадър на БКП по ТВ, с една рошава вежда, дебело вълнено сако и изстрадали ръце от въртене на правата лопата.

10

Анонимен

преди 3 години

Тоя дъртак откъде знае толкова за децата.По цял ден е по телевизията.И внуче да има, няма как да знае колко е научило детето.

9

Анонимен

преди 3 години

вече ми писна от тия герберски питеци по телевизора!!!