131

Анонимен

преди 3 години

Настаняване къде?В четири или пет звезден хотел.Пълен Ол инклузив ли ще е.Мъже и жени заедно ли ще са или поотделно.Трябва да ни информирате .Парите какви ще са ?

130

дядомраз

преди 3 години

Народ ,който не храни своя армия ще храни чужда!

129

Наивници

преди 3 години

Събират пушечно месо са новата голяма война , да висветна който мине пародитя Бг казарма минава автоматично след товав резерва и ще ви изпратят срещу киборгите и Дроновете ще свършите като Пулев срещу Джошуа само 4е вместо на ринг ще бъдете разпар4етосани в някоя земя най-добре македонската да ви препикават гробовте после братятата ви макета боже колко сте наивни не е истина

128

дядомраз

преди 3 години

Жена която не е раждала не е жена и мъж който не е служил не е мъж.На времето момчетата на 18 не ни питаха,а сега имате избор.

127

Койчо

преди 3 години

Защо ми се струва че това се прави за да се откраднат едни много пари

126

лъжи на квадрат

преди 3 години

Доброволен не е, а е платен наемник. Как пазят работа като може да ги уволнят и остава без работа. Настаняване къде като казармите бяха закрити и ги приватизараха

125

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

С ВЪСТАНОВЯВАНЕТО НА "СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ", ЩЕ СЕ ПОВИШИ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ПОДГОТОВКА НА МЛАДЕЖТА И ЩЕ СЕ "МООБИЛИЗИРАТ" ПРАЗНОСКИТАЩИТЕ И БЕЗРАБОТНИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ ОБЩЕСТВОТО ЗА АКТИВЕН ТРУД И С ЦЕЛ-ПРЕВЪЗПИТАНИЕ!

124

8

преди 3 години

Цялата лумпениада в армията , а старшини и офицери - с памперси .Поредната ВМРО издънка след македонската!

123

Анонимен

преди 3 години

Служил съм в Балчик и скоро ходих да видя поделението,и познайте-пълна разруха

122

ами СЕГА

преди 3 години

До АнонименЗа какво и е на Турция да ни напада , нямат нужда от беля на главата южните съседи ,,, такъв народ не е за завзимане нито за каквото и да било ... Такъв народ като нашия го няма никъде .. Жалко за стойностните хора който не са голям процент но ги има

121

Анонимен

преди 3 години

Нещо не схващам,каква е идеята за тази доброволна служба?-------Да се напечатат пари, да се превъртят и част от тях да потъне в партийната каса или в джобовете на определени фирми.Което по същество е да бръкнат в джоба на всеки и да си откраднат по няколко иляди лева.(Печатането на необезпечени пари е точно това)

120

Йористъ

преди 3 години

За да не си чукам главата с журналистически преразкази, прочетох в сайта на парламента какво точно са приели.Еми какво -военните влизат в хипотезата на 70 и 71 на КТ.Трудов договор с изпитателен срок.Нищо особено.Който иска да работи войник, влиза първо за 6 месеца.Ако след тях е ОК и началниците му са доволни остава.Ако се разочароват един от друг се разделят. Единствено се чудя защо досега не са го въвели.

119

Анонимен

преди 3 години

АПНИ, ПИЙНИ, ТРОПНИ С КРАК ПО ПЛАЦА..ШКЕМБЕ ВОЕВОДА С ШКЕМБАЦИ ЮНАЦИ

118

Гаро

преди 3 години

В армия подчинена на чужди сили и интереси не отивам за нищо на света!!!!!!!!!

117

Глупости

преди 3 години

АМИ , ДА ВЪЗСТАНОВЯТ "СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ"---ХЕМ ЩЕ СЕ УЧАТ НА ВОЕННО ДЕЛО , ХЕМ ЩЕ НАУЧАТ И НЕКАКЪВ ЗАНАЯТ!ЗА КАКВО ШЕ ГОНЯТ МИХАЛЯ ПО ПОЛЕТА И ЧУКАРИ...И ЩЕ СЕ ИЗТЕГАТ , КАТО МАРКУЧИ ПО КАЗАРМИТЕ...ХА,ХА,ХАААА....АДСКИ Е ГЛУПАВО...ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ!

116

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

Ако утре Турция "ни нападне"....ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНА С ЦВЕТЯ И РОЗИ !Най-накрая ще се изчистиме от русофили, предатели и негодници в Държавата!ИСТИНАТА....ИСТИНАТА ВИ КАЗВАМ!!!

115

Анонимен

преди 3 години

Отсега ви казвам,това са глупости,излишни разходи и губене на време,по-добре да орат и сеят,така ще са по-полезни и ще има пари за заплатите им и ще имаме български зеленчуци и плодове,а и месо,може и строителни войски да възстановят,да учат занаят и да строят по-евтини жилища на хората с ниски доходи на изплащане и други полезни неща за обществото!Това е грешна политика,за какво ви е тази армия,дивите вълци и прасета по горите ли ще гоните?

114

Анонимен

преди 3 години

По-добре да купите трактори,комбайни,кошари за животни и да работят от пролетта до есента в селското стопанство и да се въртят на ротационен принцип,така ще има повече полза за страната и населението!Кой ще ни напада или пък кого ще пази,като половината емигрираха?

113

Анонимен

преди 3 години

Ако утре турция ни нападне 4 милиона българи ще се предадат без бой, а 3 милиона ще избягат в чужбина

112

Анонимен

преди 3 години

За тъмнолилявите да е забранено да ходят!