178

ля ля

преди 3 години

д0лу измамници ненаяли се .... жалко за децата които съвсем ще ограбят след 40 години.мен ме е срам от Вас

177

Окопаване

преди 3 години

на мафиотите.

176

Анонимен

преди 3 години

То хубаво правите много за докторите,ама някой може ли да каже! Защо България е"шампион"по смъртност вече в целият? Вярно е че сме държава с застаряващо население,вярно е че здравните статус на населението е доста зле,но Основна Вина за големият брой жертви има Бялата Мафия която именно в тая здравна криза показа,че освен да Усвоява Пари от измислени пътеки и диагнози тя не става за нищо друго!

175

Анонимен

преди 3 години

Оставка на алчната мутра от СИК!Разследване на всеки един член на шайката!

174

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ С БРИТАНИЯ И САЩ, БОЙКО С ТУРЦИЯ И СССР.

173

За някои хора

преди 3 години

и за някои доктори. А за останалите надроби кашата и им пусна морски бриз

172

Анонимен

преди 3 години

Догодина Бойко Борисов отива в опозиция.

171

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония почита паметта на Тито и мечтае за обединени Западни Балкани без България.

170

Анонимен

преди 3 години

Фригидна *** реве против Македония

169

Анонимен

преди 3 години

СЕЛСКАТА МУТРА ЗАХАРИЕВА СРАВНИ ЮГОСЛАВИЯ С ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР, А ЮГОСЛАВИЯ Е СЪЮЗНИК НА БРИТАНИЯ САЩ И СССР.

168

Анонимен

преди 3 години

бойко борисов има седми дан по сумо хахаха

167

Bлк

преди 3 години

Сто милиона за крадене. Така го разбирам. Тиквата си усвоява като за последно. А на докторите на бюра трябва да им се търси сметка за създадения хаос и унищожение на икономиката.

166

Тонката

преди 3 години

А Кубрат прибра в джоба едни 4 милиона паунда докато тук същите протестърчета си броят стотинките и рИвЪт колко бил невъзпитан и колко много бой са го били:):):):)

165

Тонката

преди 3 години

Бойко без грам да се намеси по време на така наречения протест натика протестърчетата да вият безпомощно само по сайтовете:):):)Голем:):):)"Неизбежна оставка":):):):):)

164

Фактите !

преди 3 години

И да НЕ ''правите'' , резултатът е същият за обикновените граждани .

163

Анонимен

преди 3 години

Нашата бюрокрация,най-спъващата бюрокрация към малките фирми,колкото са останали все още!За олигарсите има,за малки фирми ,за влагане на средства в човешкия капитал и за производства няма.Това не се отнася просто за ГЕРБ,а за всички.

162

''Правим,

преди 3 години

И накрая от много правене :България най-бедна и най-корумпирана държава !Какво става с беднотията и корупцията , защо във всички държави тестовете за вируса са БЕЗПЛАТНИ ?Това , ''правене'' ли е ?

161

Анонимен

преди 3 години

Аха, правите. И ранно пенсиониране им осигуряване на лекарите, и коледни надбавки, и 10 заплати накуп.А, пардон, това само за милционерите го осигурявате. За лекарите са 4 години неплатена специализация (напоследък се усетихте), няколкостотин лева заплата (в провинцията) и непрекъснати глоби от единствената и непогрешима ЗДРАВНА КАСА, която се занимава не да лекува хора, а да отчита средства.После се чудите що бягат в Германия.

160

Анонимен

преди 3 години

Дълго време всички политици,се правеха ,че не виждат и не чуват проблемите на хората,виждат ги само докато вземат властта и кокала,след това не ги интересува народа и народа ги напусна,сега вече до там се е стигнало,че нямате персонал и хора и сме в демографка катастрофа,време е да инвестирате в хората и ги подпомагате,да инвестирате и в обучавне на хората в търсещи се професии,също и в дребен бизнес,защото скоро не лекари,а няма да има кой едни плочки да нареди или кой едно стадо да отгледа

159

Тонката

преди 3 години

Днес минах с колата през МС:):):)Една военна палатка,коледна елхичка,няколко инвалидни колички и без нито един човек:):):)Скука:):):)