10

Анонимен

преди 3 години

В "наистина" европейските държави високоскоростните пътища (аутобани, магистрали и всичико, което е "зелено') са обезопасени с огради срещи пресичасти диви и питомни животни!Пример Австрия - по аутобана от Виена до Братислава мрежите около пътя са с различен размер (за малки животни и за едър рогат ***)! Има и спец. мостове, където да пресичат животните!НО ние слагаме само асфалт, и което е на дала.вера го слагаме в джобовете на ... Абе к'во да си говорим;)

9

Анонимен

преди 3 години

Специален поздрав за дружба 1 софия наи залухавите.от 7бригата волуяк наи големите маистори

8

.

преди 3 години

Преди месец на АМ Тракия, рано сутринта, ромове с Бургаска регистрация теглеха с въже ромове с Ямболска регистрация. Тегленият автомобил нямаше светлини. Изпревариха тир точно пред мен, докато се теглят с около 90 км/ч. При мъгла. Но коммент

7

Защо?

преди 3 години

Няма ограда, съд за АПИ.

6

Бубу

преди 3 години

Винаги ме е било страх на магистрала Тракия, както си карам с 120-140 да не излезне нещо подобно!!!!! Не трябва ли да се отстрелват до санитарния минимум диви прасета, мечки, вълци, сърни!!??! Все пак човешкия живот по живково време най важният, за разлика от демокрацията, където живота на животните е по важен!

5

ники

преди 3 години

Прасето защо не е имало "Гряжданска отговорност"?!

4

Анонимен

преди 3 години

АПИ плаща щетите след заведено и спечелено дело! Мантинелите и загражденията са тяхна отговорност! На гражданите е да си платят винетката...

3

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 3 години

Дефиницията, за път наречен : магистрала, отхвърля наличието на животни, хора, мотопеди, трактори, самоходна техни.... и какво ли още не, на въпросния път.Отговорност за това носят "стопаните на пътя! Така, че човекът спокойно може да съди тях, за немарливо изпълнение на техните задължения. Още повече, собстеника на автомобила заплаща добросъвестно : гражданска отговорност, тол такса, данък автомобил и какво ли още не.Само в България никой, за нищо не носи отговорност, но такси се събират!

2

Grom

преди 3 години

А дали АПИ не следва да си поддържа оградите?Завеждаш иск срещу АПИ и стискаш палци след няколко години все пак да получиш частично удовлетворение.

1

не разбрал

преди 3 години

И като се постави знак, прасетата няма да излизат ли?!