67

Анонимен

преди 3 години

До до 66Fine dining ви викааааа ХАХХААХХА! Haute cosine! "Fine dining" има 5 ресторанта на кръст в СТРАНАТА и опредлено не ги притежаваш ТИ. Лъжец ... лъцеж и измамник си ти! Обади се на родителите си и кажи, че са отгледали лъжец!!!

66

до 66

преди 3 години

Не мисля. Живея в Лозенец, там има няколко любими наши заведения на известни готвачи. Пролетта храната за вкъщи свършваше от 2 дни предварително. Не можеха да смогнат от поръчки. Видим ли менюто, поръчвахме 2 дни напред, защото просто нямаха капацитет да го направят. Говорих и със собствениците и споделиха колко огромен интерес е имало. Просто хората им имат доверие, че спазват всички мерки и това е така, гледайки перфектната хигиена в кухните им (влизал съм).

65

до 66

преди 3 години

Fine Dining заведения имам. Не говорим за никакви кебапи! Само наемите на 2 от тях са 60 000 евро месечно.

64

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенДържава в която Икономиката е оставена на заден план е обречена мизерия! С локдаун и ПСР тестове ще стигнем до стандарта на Конго, но с няколкостотин бабички повече.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Да, става ако имаш кебаб, но аз и ти знаем, че нямате нито финансите, нито знанията, нито лобито, да се преборите в франчайзите. Дано изкарате, докато се поотпуснат мерките.

62

Анонимен

преди 3 години

Не, нищо няма да се отвори! Аз съм собственик на няколко ресторанта, но професията ми е друга. Още март месец видяхме със съдружниците накъде отиват нещата и вложихме много в маркетинг и рекламни кампании, след като направихме онлайн платформи на две от заведенията. Толкова поръчки имахме, че не можехме да смогнем. Та до ден днешен така. Увеличихме оборота с 500%. А това не ми е основната работа, просто е хоби. Щом ние можем, може всеки. Ама е искат вложения, акъл, гъвкавост, търпение.

61

Мрете кучета

преди 3 години

Никакво отваряне гадове 28лв свински котлет на електрическа скара само 200гр недопечена!Можете да издържите още много време без да работите ***!

60

до 62

преди 3 години

Не само Боко, но и такива като тебе ще влязат в затвора. Няма да ти се размине!

59

Анонимен

преди 3 години

Хората с месеци бяха на работа и работехасамо фигурантите бяха по площадите да си искат социализамът

58

Анонимен

преди 3 години

Наглеци! Докато хората с месеци висяха по площадите, те се продадоха на Тиквата за по-ниско ддс. Да загиват!

57

vlady

преди 3 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян.

56

З

преди 3 години

Къде е мнението на "разединителя" фигурант?Или той само си знае да си изказва ветото.След фиаското с оставката през лятото напълно се изолира от социалния живот на хората.Корнелката Нинова да му напише някой друг текст който да го прочете пред вратите на Президентството.

55

Откъде накъде

преди 3 години

Ако наистина има вирус откъде накъде тия ще искат да събират тъпканица от народ?

54

Анонимен

преди 3 години

Да вдигнат цените десеторно, а храната да я намалят пет пъти и ще излязат на печалба за половин месец. Те знаят как се правят тия работи. Освен това не плащат и данъци. Строителството по морето не спира, и то в защитени зони, а те за пари реват. Мерзост!

53

Тато из Правец

преди 3 години

На 21 декември в Италия се забранява пътуването от община в община ! Разрешено е само за транспорт зареждащ с храна и лекарства ! А Мъдрецът от Банкя точно тогава се кани да отвори държавата!!! И защо??? Да се наядем, напием и у....ем

52

Аз

преди 3 години

Все недоволни, а площадите празни? Смешници!

51

Предложение..

преди 3 години

А от мазите направени на разни механи,кръчми,пивници,капани ,дискотеки и т.н. могат да си направят гъбарници и да отглеждат хубави големи печурки!Ей ти пак мързелив бизнес!

50

Против

преди 3 години

Не не и не. Никакво отваряне. Тия не разбраха ли че трябва да са изолирани? Иначе няма как да се спре разпространението на вируса. Стига са ревали, да си налягат паарцалите още 1 месец. Те досега не са изкарали пари, за 3 дена ще изкарат... аре ве. Никакво отваряне. Мерките трябва да останат до поне 21 януари.

49

мак

преди 3 години

Като не си сигурен, че ще ти отворят кръчма или хотел, дори за празници, защо правиш резервации? Или това е начин да изнудваш властта - вижте, колко резервации имаме, отворете ни, за да не страдат клиентите, а и не може без купони по празници. А тези, които страдат, щото се хранят в хотелската стая, а не в ресторант, да ги съжаляваме ли, че са тръгнали по почивки точно сега?

48

Тарантулчу

преди 3 години

Бизнесът със заведенията към властта: Отворете ни за празниците!-------------Тия съ майтапят!!!!!!!!Японският премиер министър току що съобщи, че влиза в сила забраната на пътувания между градовете до 11 януари 2021 г. заради малко над 600 новозаразени - при население в Япония над 100 милиона души.Ние, при население 7 милиона със зор и при над 3,000 заразени ежедневно трябва да отворим заведенията за празниците по настояване на ресторантьорите!?!?!?