368

Анонимен

преди 3 години

Поредния Ханку Брат, продължава напред? Към дъното

367

Дам

преди 3 години

От топ 30 в момента има мачове само с Чисора и Джошуа и резултата е 1 победа по точки и 1 загуба с нокаут. С другите 27 боксьора няма мач. Малко е измислен начина, по който се стига до претендент за титла. И на база на мачове с хора извън топ 30.

366

Анонимен

преди 3 години

Ами те повечето боксьори са с неговия манталитет. Но все пак трябва да се стремим да вървим нагоре, включително и като култура на поведение.

365

Хаха

преди 3 години

Я да видим с кои от топ 10 в момента се е бил Кубрат? Джошуа - загуба. Фюри, Паркър, Уайлдър, Усик, Анди Руиз, Поветкин, Дилиан Уайт, Джо Джойс, Майкъл Хънтър - с никой от тия не се е бил. Та така от моментните 10 в ранкинга - има един мач и една закуба с нокаут. Направете му мачове с останалите и да видим? Не се е бил и с Ортиз, Хелениус, Ривас, Йокас. Общо взето победи срещу пенсионирани или слаби боксьори. Единствено, че би Чисора, всичко друго беше смях.

364

Au

преди 3 години

Всички сме много порицани. Съжеляваме, че според теб сме длъжни да харесваме Кубрат. Ми не го харесваме. И Кубрат не се бие за България, а за себе си. Колко от тия милиони ще даде на България? До колкото помня последно не си плати сметката в базата в Белмекен. Това е професионален бокс - там страна няма. За България се биеш като си аматьор и отидеш на Световно, Олимпиада и прочее. Кубрат стигна до там заради немците, които го взеха на времето, не защото е най-добрия и да - *** е.

363

Сата НАТО

преди 3 години

Не знам защо въобще организираха този мач, интрига липсваше. На всеки беше ясно, че Кубрат не е никакъв претендент. Според мене някой е налял пари, за да гради имидж на България ли, да консолидира нацията ли.... Вероятно приумица на Генералния секретар...

362

Анонимен

преди 3 години

до АндрешкоСамо се чудя дали Пулев е русовил или русофоб.Според мен е русофил, като гледам как го хейтват. Какво мислите?-------Всички фенове на про стащината и грубата сила, са генове и на Путин.

361

Алвина

преди 3 години

Браво и Респект за Кубрат Пулев!

360

Анонимен

преди 3 години

На мен пък ми писна да слушам за "мъже на място", "бил се като мъж", "не бил ва.ина" и т.н. Писна ми от унижението на жените чрез такива изрази. И да, с ниска култура е, дано си я повиши. В едно интервю каза за приятелката си певицата, че в тяхната връзка най-много му харесвало ..., много хубав ... му давала.

359

Вела

преди 3 години

Приятел писач, аз съм член на МЕНСА и съм маниак библиотеката, НО уважавам дълбоко и искрено онова което направи Кубрат, защото знам колко е трудно да бъдеш Номер 1. Всеки опит да надскочиш себе си е похвален, всеки опит да победиш първият е сила, всеки рунд е победа! Ако някой плюе по този достоен мъж то това са глупаците, които никога не са опитвали да се борят със себе си, които никога не са гонили висините и не са полагали неистов труд за тези постижения!Браво на Кубрат Пулев!

358

ToPhD

преди 3 години

Боксът се води ,, Джентълменски'' спорт все пак, между двама истински мъже при равни условия в повечето случаи. С изключение на черницата Дерек Чисора, почти всички в тежката са хора с морал, ценности и се плюят преди мач, за вдигане на рейтинга. След като на една олимпиада,, нашият шампион'' беше разкостен от танцуващ кубинец и в интервюто след мача сподели- тоз ше го пребия, ако сме на улицата, аз лично го отписах от професионалния спорт. Респект! Продължаваме напред!

357

Извънземните

преди 3 години

Двама извънземни гледат Земята от космическия си кораб. Единия сочи в центъра на Балканите: -А тука е населено с българи. Слабоинтелегентните им представители се гордеят с боксьор отупали го на финал на нещо си.

356

96683

преди 3 години

Стига сте ми го хвалили! Щом е пръв певец на Тиквата не залужава НИЩО!

355

мдаа

преди 3 години

Не разбрах връзката с МЕНСА- това са хора с висок коефициент на интелигентност ,нещо ,което ако Кубрат имаше щеше да е световен шампион. Авторът смята че е голяма чест да ядеш два пъти бой от световен шампион .Е нуе всички споделят това гледище.

354

пульо

преди 3 години

автора е в тотален шок ахахха

353

Анонимен

преди 3 години

Определено загрлавието на статията ще хвърли в ужас Менса, но там не членуват такива капацатите, като пишещите тук!

352

Анонимен

преди 3 години

Друг въпрос: Трябва ли да правя евала на некадърници като Григор Димитров и Кубрат Пулев, само защото са българи? Да, подкрепям ги в мачовете, защото са наши момчета, но също така мисля и че са некадърници със слаба психика. Никакво "браво" и никаква "добра работа" не може да има за такива некадърници.

351

издънки отвсякъде

преди 3 години

До Феноменалното е !Под мъдрото ръководство на Герб - комунистическите *** дето знаят само да рушат

350

Анонимен

преди 3 години

Въпрос: ако ме спукат два пъти от бой, и аз ли ще се водя "успял българин", или трябва да ме дават по телевизията, за да е официално?

349

традицията

преди 3 години

Символ на поредната ни национална катастрофа. Битки без победи - това сме ние!