25

Handel

преди 3 години

Bloomberg TV Bulgaria прави анализ за Германия?

24

Кубрат и Джошуа

преди 3 години

БЕЗПЛАТНО! НА ЖИВО С КАРТИНА: Отброяваме минутите! Кобрата срещу Джошуа за световната титла!Гледайте цялата галавечер в ЛондонКойто се интересува, да отвори блиц!

23

Iz

преди 3 години

Русия плаща на Нинова!

22

Не може да стоплищ:

преди 3 години

Сблъсъка на века и на епохата ще се случи в тая държава и този сблъсък беше много забавен заради твойта дребничка глупост. А страната на която си застанал съм изключително сигурен, че ще загуби и когато загуби ще те повлече с тебе надолу!!! И много ще плачеш, че си държал пипливо!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Защото не си затвориха училищата когато трябваше! Заради това я загубиха!

20

Аз само да му кажа:

преди 3 години

Информирам те, че един ден изключително много ще съжаляваш ако още не си съжалил, че си ровил и откраднал от портфейл на спящ човек. Много ще загубиш каквото и да си спечелил!

19

Анонимен

преди 3 години

Е, поне можем да кажем, че сме станали като Германия!

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 либерализма и псевдосвободите са препъникамъка за Германия

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15 Като им видиш населението става ясно обаче, че общо взето параметрите им са еднакви - и в силно изостаналата " блатная"/ като сам наричаш Русия / , и в най-мощната европейска икономика - Германия . А по отношение на активните случаи , положението в Русия дори е по-добро

16

Аз ще питам:

преди 3 години

Един път, кое е наглото *** дето за последните пет години преследване и гонитба по институции и други начини няколко пъти опази мръсния мародер Симеон 2 Сакскобурготски. Искам да питам кое е нищожеството, което ми рови по портфейла и изчегърта нещо от него, което беше моя глас нациста да умре? Питам к'во ще ти даде това нищожество?

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2И след това почват да го завтарят-

14

Анонимен

преди 3 години

Някой още да не е разбрал как се справиха Китайците? Това трябва да направят и Немците,а те го могат и ще го направят,виж за всички останали не съм сигурен!

13

Анонимен

преди 3 години

В Блатная има 2.7 млн., в Германия 1.3+ млн. Кой кво е изгубил не разбрах.

12

Анонимен

преди 3 години

"Съвсем скоро ще се окажем на границата на възможното", каза той. От общо 442 легла в интензивнитеотделенияна "Шарите", 129 са заети от пациенти с Ковид-19. А те се нуждаят от широка палитра грижи. Около 70% от тях са на изкуствено дишане."Броят на свободните легла се представя по подвеждащ начин. Едно легло в интензивно отделение може да се смята за свободно само когато за него има и достатъчно персонал. А легла с достатъчно персонал в интензивните вече няма много"

11

Анонимен

преди 3 години

От "Шарите" бият тревога /където беше Навални/ . Една от най-добрите и модерни болници в Германия"В четвъртък вечерта, 10 декември, по обществено-правната телевизия АРД председателят на управителния съвет на берлинската клиника "Шарите" Хейо Крьомер изрази сериозна загриженост за състоянието на интензивните отделения в страната. По думите му, отделенията са претоварени, лекарите работят на ръба на силите си. Свободните легла с осигурен персонал са все по-малко, подчерта той."

10

Анонимен

преди 3 години

Защото са отворени училищата им. Доказано е, че каквото и друго да затваряш, от ДГ и училища идва 40 до 60% от заразата.

9

Опитават се

преди 3 години

Да спрат вятъра. Ама нещо не се получава. Да не се окаже, че е безсмислено занимание, а и щети допълнителни нанасят. Почвам да си мисля, че е нарочно.

8

Анонимен

преди 3 години

До Интересно 6 Те ще са към полунощ , някакви други се млатят сега

7

Да не

преди 3 години

Стане така, че Хитлер да е цвете пред баба ти Меркел. Как пък нищо не помага на тоя вирус и една година да сме затворени, само не доказана ваксина. Ама и за нея още не се знае.

6

Анонимен

преди 3 години

До Оффффф! 5 Ама , ако не вземат мерки да ограничат разпространението и там може да има подобни кадри От отличник ,Германия тези дни вече е на 1-2-ро място в Европа по брой заразени - общ брой на заразените . Никоя здравна система не разполага с безкрайни ресурси . И там се изчерпват легла , и там се разболява персонал , лекари . Седмица да имат по 30 000 души на ден заболели и системата им отива на кино