240

Безумието е пълно:

преди 3 години

Осакатили сте ментално 500 хиляди млади хора, не сте дали да дишат нито да проработи науката, която наричат педагогика, а аз наричам mental developing. Държите се не като човешки същества, а като *** болни от болест на която даже да дали псевдонаучна терминология human condition. Трябва да ви е ясно, че такава болест няма, както и половината ментални болести в списъка ви са породени от отказа ви да се приложат и приемат научните постижения. Не ви трябват умни хора, а батериики ...

239

Умирам от смях

преди 3 години

Умирам от смях като гледам как НОЩ и т.нар. ни правителство призовават хората да не ходят в супермаркети и големите магазини, които имат право да работят. Отстрани изглежда доста жалко как "държавата" и подчинения и щаб се опитват да внушат някаква морална вина на българския народ, че СПАЗВА закона и посещава само разрешените от държавата места спазващи мерките на същата. Май просто не искат да ги затворят защото трябва да мислят помощи и за тях...

238

Значи...

преди 3 години

Един от вас си спомня за предупредителния изтрел как висяха едни ръце и едни мотоциклети бяха на сол. Сега трябва друго нещо да се разберем - става въпрос за откраднати пари от публичното образование и законодателство довело до 52 процента функционална неграмотност. Това е пълен ужас и безумие ... за мен това е най-ниското дъно до което може да падне една ***. Това е най-низкото падение и това, което наричате human condition. Тази година откраднахме и осрахме каквото можахме, догодина пак?А?

237

Тъпчо

преди 3 години

Егати кретенските коментари.Нищо положително не може да се очаква с безумци.

236

Анонимен

преди 3 години

По официални данни на СЗО и CDC 5 човека на 10 000 умират от т.н. вирус. За какви мерки говорим, колко още искат да намалят смъртността? Дори да спасят всичките тези 5 човека, колко ще убият с тези мерки,питам?

235

Ама не разбирате

преди 3 години

Преставете си най-яката спартанска фаланга и най-бронираната римска кохорта и през тях минахме и нанесохме доста сериозни щети. Не мога да разбера що се инатите до степен кръв повръщаме пари не връщаме. Значи вие поискахте да говорим като човешки същества само да стигнем отново до добре познатия резултат в които вие си мислите, че сте недосегаеми, ние твърдим ще видим тая работа и после се оказва, че ние сме прави!

234

Анонимен

преди 3 години

Какъв ангажимент и към кого си поел бе, толупе тиквоглав , хората умират като мухи, не се знае кой е заразен и кой не, болниците се пукат по шевовете? За Коледа заради тоя *** няма да има печено прасе, а варено жито!

233

Реалист

преди 3 години

Не знам какво е СТО и не съм чел за 0,2-0,3% смъртност, при това неясно коя точно смъртност - дали от заразените или от цялото население. Това, което съм чел е за между 3% и 5% починали от заразените. В България този процент май се колебае около 7%. Досега имаме 5562 човека регистрирани като починали от Ковид-19. Смятай!

232

Тия просветените

преди 3 години

Май не разбират какво се случва напоследък! Помните ли един петък 13 много отдавна - е тогава папата ви поразреди. Сега няма да е той. Е тогава сте били на открито, сега тия ваште дето са на открито са някви актьори, ама имаше един дето много лошо си предаде държавата - е той си замина, обаче покрай него колко от тия скритите гадове усетиха поговорката изневиделица и изотзадзе не е истина!

231

Обективен

преди 3 години

Мутрите този път се опитаха да хитруват. Изчакаха да мине пикът на новозаразените и да започне спад и чак тогава обявиха великите си мерки, за да си припишат този спад на себе си, но се получи обратното. В резултат на мерките на мутрите, спадът спря и започна бавно покачване на броя на новите случаи. Броят на починалите следва броя на новозаразените с около 17 дни закъснение.

230

Анонимен

преди 3 години

До РеалистНа основание смъртността от вируса, която дава СТО, а тя е 0.2-0.3%. Т.е. при 140 умрели на ден, примерно, заразените може да са над 40 000 души. В момента данните са за 3 000 нови случая дневни. Ето ти ги десетките пъти разлика.

229

До 246

преди 3 години

Ама толкова си просветен в *** на масоните, че ще ти кажа една поговорка: Принципно младоженците като вдигат сватба им викат "Горчиво". Опасявам се обаче че сватбата между държавата и масоните и череп и кости ще се превърне в брадва с астрономически измерения. Или почват да връщат пари и собственост или ще има още опити за летене и още прерязани вени! Не е като да не съм ви очистил най-ярките представители на Българска територия. К'во да правиш започваме да работим и в чужбина.

228

Анонимен

преди 3 години

Някой да разясни на тиквата, че ако мерките дават резултат, "заразените" ще намалеят. А те не намаляват. Да не се мота и да отваря всичко.

227

ПРОСВЕТЕН до 232

преди 3 години

За разлика от теб аз виждам цялата картина!!! По начина ти на писане си личи уклона на трола или облъчения индивид!!!! Аз съм СВОБОДЕН ЧОВЕК и се ИНФОРМИРАМ от ДОКАЗАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ИЗТОЧНИЦИ НА ИНФОРМАЦИЯ...... жалко за загубените души на МАЙКА БЪЛГАРИЯ като теб и много други....

226

Реалист

преди 3 години

Ясно е, че заразените са повече от регистрираните, но не са десетки пъти, а между 2 и 4 пъти повече, съдейки по общия брой на починалите в България сега и пред предишните години. Интересно на какво основание някои твърдят, чак заразените "са десетки пъти повече" и това било ясно на всички!? Колко "десетки пъти"? Примерно ако да 90, значи заразените са 16 милиона. Ако са 50 пъти повече, значи заразените са 9 милиона. Умници....

225

Анонимен

преди 3 години

Животът ще се върне към нормалното само когато боко и пандемиците увиснат по дърветата. С овце тая работа няма да стане.

224

Анонимен

преди 3 години

На всички е ясно, че заболелите са ДЕСЕТКИ ПЪТИ повече от обявеното. Така че статистики за това няма да гледаме. Колкото до умрелите, да, може би леко намаляват, но това няма как да е заради мерките, които ги има от 9 дни. Това е абсурд. Дали има ефект от тези мерки, въобще не знаем, по-скоро не. Така че Бойко пак лъже.

223

Ко рече ко?

преди 3 години

На маймуни ни направихте, а лошото е, че за нас като за порядъчни маймуни бананите са на десет пъти по-висока цена от пазарното. Искате ли още да обяснявам циничното си, вулгарно и вдигащо врява до небесата поведение господин Премиер. Сделката с Майкрософт - страничен посредник купува 50 000 лицензни копия, тоест един малък корпоративен лиценз. Плаща на Бил и компания колко си струват на него му плащат обаче по 62 милиона на година за 12 години. *** печалбата ... Интересно къде са парите МФ?

222

Анонимен

преди 3 години

Първата ваксиниран в Англия вече не е сред живите.Амин!

221

Ко рече ко?

преди 3 години

Принципно аз съм доволен от услугата доставяна от Виваком като скорост и като работа която върша - обаче начина на закупуването, подслушването на къртицата която изгониха ме оставя с един такъв вкус горчив. Водното огледало на Ахмед Исмаилов Ахмедов. Така наречените "комисионни" тоест другото име на подкупите. И най-вече сделката с Майкрософт 12 години по 62 милиона за 50000 лицензни копия. Десет пъти над пазарна цена, ама Майкрософт викат к'во - от тебе разбираме. 600 милиона в С2С.