30

Анонимен

преди 3 години

Тука има, тука нема. Проба-грешка им е всичко да видят как ще реагира обществото, като фиктивни референдуми пускат некви предложения из интернет и чакат.

29

Цирк"Фандъкова&

преди 3 години

Ту има ту нЕма... И накрая нЕмаааа

28

Анонимен

преди 3 години

До Данчо полицаяКак да не е време за политика, като всички само с политика се занимават? Идват избори. На всички само това им е в главата, никой не си губи времето да се бори с пандемията, а да печели политически дивиденти. На ли не мислиш, че някой е тръгнал да смята тая политика колко човешки живота ще струва. Това в БГ отдавна няма никакво значение за никой.

27

Данчо полицая

преди 3 години

Всеки един от нас трябва на 100% да спазва всички мерки на професор Костадин Ангелов и щаба, не е време за политика а за пълно подчинение на здравните властиЩе се справим

26

Анонимен

преди 3 години

Те и без това, в нормални ситуации, цял ноември в детските градини се размятват списъци кое дете, кога ще посещава градината, че са се преработили истеричките. И любимото ми е, то може да идва детето, но нали знаете че сме сборни групи. Пускайте ги в неплатена, за цялата година, та да им дойде акъла.

25

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте училища и детски градини.Ще спасите доста животи.Отворете ги когато има ваксина и броят на болните спада поне 7 дни подред.

24

един

преди 3 години

Фандъкова е добре платено говорителче на Боко. От тая не зависи нищо. Знае че всички я мразят ама парите я блазнят и не напуска поста.

23

Георги

преди 3 години

Цяло лято градините работеха и нямаше проблем. Сега като са затворени продължава да е висок броя на новозаразените. Какъв е смисъла тогава да са затворени?!

22

Анонимен

преди 3 години

До Баче Кико"*** нали шефа говореше друго преди 2 дена - що тъй?"За забаламосване и манипулиране на хората, за да не знае никой на какво да вярва и да не знае кой за какво носи отговорност за приказките си и кой е добрия и кой е лошия. Изобщо за да настане масова дезинформация и анархия, че в такива условия по-лесно се краде, а както знаем сега му е времето в мътна вода да се лови риба. Кое не е ясно? Всичко е както винаги.

21

онзи

преди 3 години

Фандъкова, вие вървите срещу 99% от народа. Хората не искат нито мерки нито ваксини. Вие сте слуги на Сатаната.

20

Анонимен

преди 3 години

Гербавата шайка в затвора!

19

Хаха

преди 3 години

Онзи ден таз "умница" обясняваше, че имат готовност да пуснат яслите и градините, днес ново дваАсе. Пародия на управление, да държава и т.н. Мерки насочени към депресия и подтискане на хората, без видими резултати спрямо "уж" основната цел, справяне с корона кризата.

18

АЗ СКОРПИОНА

преди 3 години

До АнонименФандъкова, Мутаф, ББ и т.н. Вървете към гробищата и не се връщайте повече - и вие и вашите деца и внуци и цялата ви пресъпна жилка!!!Желая ви го искрено, проклети да сте=====================Е браво, няма що, прекрасен си ! Гордееш ли се със себе си ???

17

Анонимен

преди 3 години

Оставка, лельо!

16

123

преди 3 години

ОТВАРЯЙТЕ ВСИЧКО ГЕРБАВИ ФАШИСТИ. Използвате смешното ковидче за да налагате извратените мерки на Глобалистите.

15

Анонимен

преди 3 години

А Баце пита ли го?

14

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова, Мутаф, ББ и т.н. Вървете към гробищата и не се връщайте повече - и вие и вашите деца и внуци и цялата ви пресъпна жилка!!!Желая ви го искрено, проклети да сте!

13

Баче Кико

преди 3 години

*** нали шефа говореше друго преди 2 дена - що тъй?

12

ф

преди 3 години

Разумно решение. 3 седмици много хора са без работа, да не опропастяваме усилията с 1 седмица отворени детски градини.

11

До 7

преди 3 години

На изборите,"умнико".