135

Илюминат-Заговорник

преди 3 години

Разбира се , че ваксината е готова още от преди пандемията, но сега за да замажат очите на хората уж много зор да я създадат , за да не си проличи че вирусът е пуснат нарочно.

134

без коментар

преди 3 години

сър Джон Бел, професор по медицина в Оксфордския университет, и част от екипа на GAVI сър Джон е член на SAGE (Научно-консултативна група за спешни случаи) и е в състава на правителствената работна група за ваксина разработвайки коронавирусната ваксина на AstraZeneca. В това интервю той заяви, четези ваксини е малко вероятно да стерилизират напълно населението. Много е вероятно те да имат ефект, който работи в %, да речем 60 или 70%.

133

Въпрос

преди 3 години

От къде това лице министър има достъп до подобна вътрешна информация по какви проекти работи фирма като Пфайзер?

132

Анонимен

преди 3 години

до #133 - ФактиА ти какво очакваше ,да признаят руската ваксина ли ,т.е. противниковата ?!Нали тогава ще си признаят публично , че файзери-майзери са недодялани и скалъпени на коляно !

131

Анонимен

преди 3 години

дали за 5 години или 1 година или 6 месеца тва няма разлика между времената.

130

Факти

преди 3 години

Израелските власти не одобриха руската ваксина Спутник и се отказаха от нея !Щели да ползват ваксината на Пфайзър !

129

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли сега защо Боко каза,че ще се ваксинира,като му дойде времето?Защото го е стаааааах!Защото му е мил животецаааааа.Защото ако се капичне,кой ще му харчи пачките и златото.

128

Анонимен

преди 3 години

До 110Хайде стига фантазии. Повечето така наречени "анитиваксъри" сме в пъти по богати от задръстените които се ваксинират като луди и си блокират организма. Не забравяй, че ваксините блокират мозъчни центрове и най- вече креативизма. Такива като теб бачкат за заплата а аз никога не съм имал началник през живота си.

127

Ъхъ...

преди 3 години

Тоя цитира инфекцията от SARS през 2003-та година!!!Ами аз не си спомням 2003 г. да е имало такава истерия и затваряне на половината държава!

126

Анонимен

преди 3 години

Ваксината срещу едра шарка на д-р Едуард Дженър е приложена за първи път през 1796 г. Наблюденията, направили възможно създаването на ваксината, водят началото си от 1765 г. (около 30 години преди това). Според здравния министър, д-р Дженър е действал бавно. Може би, но той е поемал цялата отговорност за резултата от първите ваксинации, които е правил лично и пред свидетели, съселяни на ваксинираните. Каква отговорност поемат собствениците на компаниите-производители на антиковид-ваксини?

125

Анонимен

преди 3 години

Значи е рано да говорим за показания и противопоказания,което пък означава,че нищо не знаем за ваксината.Е тогава защо да се ваксинираме?

124

Анонимен

преди 3 години

Това ли е новата директива от СЗО? Защо тогава СЗО не е одобрило тази "ваксина"?

123

Анонимен

преди 3 години

А ти откъде знаеш,че са неверни,бе професоре?

122

Анонимен

преди 3 години

Надуваш спукан балон, ангелов. Нема да стане упражнението.

121

Хипократова Клетва

преди 3 години

Хипократ се обръща в гроба сега.

120

Ванго Басил

преди 3 години

След три десетилетия още не сте осъзнали, че в капиталистическите общества здравето е стока от първа необходимост, където се реализират най-големи печалби

119

qmsi lainata

преди 3 години

Тая ваксина е по-смъртоносна от самия вирус.

118

Анонимен

преди 3 години

Първо правителството и депутатите да дадат пример . Ама не да им бият вит ц за пред хората . С остински аксини да дадат пример

117

До Министъра

преди 3 години

Ваксинирай се на камера, щом си толкова сигурен.

116

Поручик Ржевски

преди 3 години

Да разбира се, сравнено с направата на омлет с кашкавал, ваксината е създадена доста по-бавно. Но сравнено с други ваксини си е направо светкавица. Най-бързата ваксина досега е била разработена за 5 години, а за спин още няма.