168

Анонимен

преди 3 години

До До 166Нощната смяна в болницата е от 18 часа или викаш да карам 24 часови смени, вместо 12-ки. Ти защо не си на работа? От инфаркт и инсулт умират млади хора, защото се хранят с ***, не спортуват и пият от 15 годишни. Инсулт и инфаркт по време на СОЦ-а се лекуваха с антистенкардин и смъртността беше над 70%, сега смъртността е под 10%. Здравеопазването е зле, защото организацията се прави от всезнайковци като тези тук във форума и болен идва с огромно закъснение

167

Мария

преди 3 години

До АнонименСпоред Вас нормално ли е да умират хора 40+ от инсулт, инфаркт и т.н.? Не говорим за ковид, а по принцип. А при ковид нашите " старци" покосени са предимно 50-59 г. Ако това е нормално? И защо са толкова болни? Не вярвам, че са генетично увредени!

166

Do 172

преди 3 години

До Анонимен Защото така се печелят пари!

165

До 166

преди 3 години

И като седиш в болницата по цял ден си върши работата за,която си там а не да ми пишеш коментари.Анан от такива доктори

164

Анонимен

преди 3 години

До 170Не е задължително да ходите в Болница, когато имате пневмония. Щом ви убиват стойте си у вас и пийте чайчета и аспирин както ви съветват. Що ходите в болници да ви убиват?

163

Анонимен

преди 3 години

До До 166Бъди спокоен веднага щом свърши кризата напускам и отивам в нормална държава. Както и 90% от хората в Ковид отделенията в страната. Ще имкаш възмжност да се лекуваш при тези, които ви пълят главата с глупости, но не са влизали в Ковид отделение. Ще ви оставим в ръцете на кмпетентните хора, които толкова обичате. Питайте ги ообаче, когато човек се влоши в техните болници, къде го карат да го спасяват. Бъдете здрави!

162

Анонимен

преди 3 години

В болниците ни убиват нарочно влизаш с инфаркт или едностранна бронхит пневмония а причина за смъртта ковит при нас вече няманикакво здравеопазване.Здравеопазването стана бизнес

161

До 166

преди 3 години

До Анонимен А ти какъвлекар си, че да настояваш хората да носят тия кирливи неща на лицата си? Ти трябва веднагически да бъдеш уволнен без право на подобна професия в бъдеще!

160

Анонимен

преди 3 години

До МарияКога сме били страна на дълголетници? Че откак се води статистика за средната продължителност на живота в България в момента тя е най-висока?

159

До Реалист

преди 3 години

До Реалист абе ей глу-пак, ти продължаваш да вярваш на "НОВИНИТЕ", които публикувата на всякъде? Ама че си лекоумен и наивен. А знаеш ли, че Австралийците бяха на път да обезглавят тения примиер и той беше принуден да премахне всичките тия "МЕРКИ"?

158

Анонимен

преди 3 години

До АноИ кат не носите маски ни на открито, ни на закрито ние лекарите ще спрем да ви лекуваме и в извънболична и в болнична обстановка. Лекувайте се сами, щом от всичко разбирате и можете. Аман от такива кат вас, някои от нас по 3 месеца не са се прибирали вкъщи кат хората има колеги от Март са така.

157

стоян

преди 3 години

След падането от власт на тези индивиди съвсем сериозно трябва да се замислим за съд и трибунал.За извършващият се геноцид трябва да се носи отговорност.Ще трябва да се строят още затвори.За такива като този министър и Тиквата няма да има никаква милост.

156

Реалист

преди 3 години

Трябват адекватни реални мерки. Досега всички мерки да неадекватни или не се прилагат. Какви трябва да са мерките може да се види от държавите, които спряха епидемията, например Австралия. Вместо това мутрите повдигат рамене и ни казват: Ние не можем да спрем епидемията.

155

Ано

преди 3 години

Отменяй всички забрани и се махай господин Ангелов ти искаш да ни убиеш защото никъде не лекуват само убиват няма да носим вече маски нито на открито нито на открито

154

До 163

преди 3 години

Ами все пак това са част от "МЕРКИТЕ", предприеди срещу коронавирус, нали така?

153

Мария

преди 3 години

Ние сме си избрали този живот. Преди всяко училище мед.сестра и зъболекар, всяко село фелдшер. Разпределение за три години на млади лекари. Събиране на опит се казва, а не нарушени права. Всеки има достъп до медицински услуги .В момента здравни осигуровки, които не покриват почти нищо. И как се превърнахме от страна на дълголетници в страна с много болни? А можеше да сме Люксембург!!!

152

Clown World

преди 3 години

До Анонимен 161Кво пък са ти виновни тия хора, че им пожелаваш да си стоят утях и от глад да умрат. Все едно когато не са утях са при жена ти.Баси злобата!

151

Анонимен

преди 3 години

НЕЕЕЕЕЕ! Тъкмо бяхме станали първи по нещо! Великият блян на Българите - да сме първи поне по нещо... няма и 1 месец да бяхме първи! ИЗЛАГАЦИЯ!Марш обратно да се заразяваме всички!

150

Анонимен

преди 3 години

Спрете с тъпите си ЛОКДАУНОВЕ и "МЕРКИ" и болните ще спрат! А тези, които не сте съгласни, добре! Спазвайте всичките "МЕРКИ", които са налагани до тук! Включително и забрана за излизане от дома! Тъкмо да *** от глад и така а се отървем от вас! :)

149

ИСТИНАТА

преди 3 години

Тези УБИВАТ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ И НИ КАЗВАТ ВЕРВАЙТЕ НИ.ВСИЧКО Е ТОЧНО