216

Овен

преди 3 години

Хайде мишлета тръгвайте за ваксина че все пак трябва да се тества върху някой. И понеже няма мишки го правят върху нас. Безплатни са да, но и сиренето в капана е безплатно.

215

за коклюша

преди 3 години

Ваксините убиват новородени и причиняват дългосрочно автоимунни заболявания! За това не се говори! За коклюша (колко народ бил спасен). През 79-та шведите спират програмата за ваксиниране на деца след епидемията от коклюш по света (избухнала по едно и също време навсякъде независимо ваксинации или не)! По това време 84% деца там са били ваксинирани срещу коклюш. 10 години след това данните показват, че няма случай пи деца до 6 м. а 90% от случаите са м/у 2 и 10 г. когато тази болест не е опасна!

214

за полиомелита

преди 3 години

Винаги е имало маса бедствия по света следващи ваксинационни програми! Покриват се данни. Келепир да има! Специално за полиомелита , 40-50 г. щатите започват масова ваксинация, и в резултат.. ваксинираните се разболяват от... полиомелит! Какво правят отговорните хамериканци? - Сменят описанието на болестта! Т.е. ти си болен в резултат на ваксината, но това вече не е полиомелит! :)

213

Искам

преди 3 години

първо застраховка 100000лева живот. Тогава ваксини.И двете да вървят заедно.

212

Бути Ъчваров

преди 3 години

Специалното ни предложение за празничната нощ - кренвирши с вкус на ваксина. Приемат се само на гладно и шест часа след това не трябва да се ходи до тоалетната

211

Крета Цацаянчева

преди 3 години

Айде на евтината ваксина народее! Две за една, връщаш празна получаваш пълна! Само сега, че утре може да ви няма

210

Анонимен

преди 3 години

По-добре да рискува човек с вируса, отколкото с ваксината ххх

209

Пипи Татязов

преди 3 години

Щом са признали за тези случаи, значи са покрили двойно повече. Който желае да експериментира със здравето и живота си, едва ли ще има по-добра възможност

208

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 221Не само, че сме по-умни и по-информирани от теб, но и ти си прородно ошетен от към разум ! И то критично ощетен !

207

Ханс Оло

преди 3 години

"Абе,антиваксъри,може ли да кажете колко човека умряха и колко човешки живота се спасиха от ваксинация срещу Хепатит А,Б,Туберкулоза,Тетанус,"Tynak, коментарите са за тази конкретна набързо скалъпена ваксина, не за живота по принцип. Айде заминавай

206

Дуби Ску

преди 3 години

Производителят не е виновен. Както се разбра, ваксината е била неправилно съхранявана при - 79 градуса и хладилникът е бил отварян с крак, вместо с ръка. На всичкото отгоре някакъв дивак си е държал половинка яре вътре

205

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Значи от Файзър лъжат яко, че ваксината е безопсна! Напротив крайно опасна е!

204

Анонимен

преди 3 години

Абе,антиваксъри,може ли да кажете колко човека умряха и колко човешки живота се спасиха от ваксинация срещу Хепатит А,Б,Туберкулоза,Тетанус,Дифтерия,Коклюш,Полиомелит,Грип А,Б,Тиф,Бяс,Рубиола,Варицела ??И да ми обясните разликата във идеологията ви за това прословуто чипиране на гореспоменатите ваксини и тази срещу К19 ?От къде на къде отрихте разлика точно на ваксината срещу К19 ? Как така ? Кое ви е логичното обяснение ? Или просто сте много умни или информирани ???

203

Анонимен

преди 3 години

Алергична реакция може да се появи и от елементарен фъстък и от Аспирин, и от обикновен антибиотик който вски свободно си купува от аптеката. Какво толкова вайкате тука.

202

Анонимен

преди 3 години

Който е на ти с психологията много добре знае,че уязвимите и афинитетни към конспиративността личности боравят не с логически инструменти,а с психологически.Това са предимно оскърбявани,унижавани и предавани хора.Ваксините Ви чипират или влиаят на ДНК -то също така,както се е твърдяло при появате на телевизора.Всеки си спомня и тенденциите при конспирациите и окло първите мобилни телефони.Хора,не бъдете глупави и спрете с това чипиране и подобни.Не си играйте с живота ,следвайки разни *** !

201

Вили Хлапето

преди 3 години

Две алергии още в първия ден си е доста добър резултат. Разумните хора повеждат с две точки срещу стадните четирикраки

200

Май

преди 3 години

убиха бабичката англичанка .Мошенници.

199

Гил Бейтс

преди 3 години

Айде айде, тук там ще се гътне някоя бройка, голяма работа, светът и без това е пълен с безполезници, произвеждащи само фиси. Важното е производството да върви на макс и маржините да хвърчат

198

Двете

преди 3 години

Алергични реакции са още в първият ден на започването на ваксинцията в UK и то на лекари, които са в болница, която не е в горно нанадолнище.

197

Демократ

преди 3 години

По-добре западна демократична ваксина с алергии отколкото руска комунистическа спутник.