136

GRAND FUNK

преди 3 години

БОРИСОФ ? ........АЗ !......КУГА ЛЕТИШ ? МИ НЕМОЕ *** ИЗВАДИМ !..........

135

Враг с Партиен Билет

преди 3 години

Опааааа....чорапа се разплита господа съдебни заседатели. Оказа се, че пункта за изкупуване на цветни метали където крадците са продали откраднатото оборудване се оказа собственник на бивш наемник от Чуждестранния Легион за който има информация че е вербуван от ЦРУ през 1992 година. Ако действително оборудването е попаднало в ЦРУ сегаАлкашите трябва да сменят изцяло всички им комуникационните мрежи. Ще струва много пари и време но поне ще се оттърват от ламповите технологии наследени от СССР.

134

Анонимен

преди 3 години

Цялата русомразка иззззззмет в момента пИчели стотинки! Само да не получат запек от това...Поне демонстрират kkурвенския си мЕнталитет...

133

Тава е Русия

преди 3 години

Ваз умреКурск потънаАрмата не палиПият лосион за вана и течност за чистачкиИзнасят нефт, газ и рускиниСуперджет не полетяСпутник изтрови хората

132

Анонимен

преди 3 години

Продали са откраднатата електроника за кашонче с водка.Това е Русия- лъжи, крадене, пъчене и ... накрая едно голямо Нищо ;)

131

Освен курви

преди 3 години

руснаците друго не могат да сделат.

130

ДоРуска васкина-смех

преди 3 години

Govнийьо, руснаците направиха серия представителни коли за големите началства, по-добри от Ролс-Ройса! Че работят по-яко от тази фирма личи от самолетните им двигатели - недостижимите АЛ-31 и АЛ-41 и особено "изделие 30"! Правят лицензионни Мерседес, БМВ, Волво, Субару и още 7-8 марки! Влез вруски сайт за машини да видиш какъв внос имат, а тяхната Чайка е на нивото на средните европейски машини, но евтина.А ти си повтаряй тъпните в унес! Ти какво произведе? И това, което правехме, вече го няма!

129

наблюдаващотдалеч

преди 3 години

До лллВече споменах,GOOGLE, напиши Беленко, Виктор Иванович е има доста подробности. Ако разбира се знае какво е GOOGLE

128

Рушофилски трол

преди 3 години

Мислех чеАлкашите не могат да паднат по-дълбоко от дъното, но.....surprise!

127

Анонимен

преди 3 години

Да, бе.А пък аз съм Дядо Коледа.Хе, хееее...

126

КаКаЛашка Калашника

преди 3 години

швъ лашка калашника дуре се ока ка какате.GPS цоординатите на зле възпитаните от давна са изпратени където трябва.Калашника и през ноща познава кой не се е накакал и ше му лашне по една оловна екзема управлявана от цопутер, майна. Вива Альошката

125

75% за 75 годишните

преди 3 години

75 годишните германци, резултатът от освободителния рейд зад реката Рейн са на привършване. Дошло е време за издаване на руски паспорти на това специфично немско население, пардон на родените на 9 месеца разстояние след 9 май 1945, за които в Русия по човешки са заделени достатъчно вакс ампули за предпазване от Курана вируса.

124

Анонимен

преди 3 години

До Руска ваксина-смехРуската ваксина е прекрасна, но другаря Путин взе предпазни мерки и си поръча ваксина от Брюксел и Вашингтон зе себе си и придворните за по-сигурно.

123

Анонимен

преди 3 години

Няма по-голяма азиатска коччиннка от диарбекирско

122

Трепери Ердогане

преди 3 години

Товарищ Путин няма да остави така нещата, ще ги хване крадците и грозно ще ги накаже, както наказа Азербайджан за отнемането на Карабах от Армения като забрани вноса на ябълки и домати от там, но този път не посмя да накаже по тоя жесток начин подбудителя Турция. Президента Алиев реве надупен, а Ердоган трепери да не го накаже по същия убийствено жесток начин строгия но справедлив товарищ Путин.

121

Руска ваксина-смех

преди 3 години

А бе хора вие вервате ли на ***, те шевна машина и лека кола не могат да направят като хората, та ваксина ли ще направят...

120

Анонимен

преди 3 години

До КартофчоЧел си вестник правда във външния нужник.

119

Анонимен

преди 3 години

Няма по-голяма азиатска *** от диарбекирско

118

Анонимен

преди 3 години

До лллМного си гл упав русофилче.Самолетът на Беленко е МИГ25.Брой кравите в колхоза.

117

Картофчо

преди 3 години

До АнонименАми някой преди да пишем, четем малко информация. Но явно тук има много писатели които не са читатели! :)))