170

Krom

преди 3 години

До Анонимен 180 - ти наистина ли? Русия прекратява дипломатическите си отношения с България след Съединението. Русия е могла да освободи България още когато е освободила Сърбия. Направила ли го е? Прочети историята на руския дворянин с немско потекло Дибич Задунайски. Прочети за Георги Мамарчев, Стойко Маврудов. Чети, чети.

169

Зайо Байо-македонски

преди 3 години

Краставото куче,всички го лаят!Краставият ЗАЕК никой го не ще в ЕС!!!

168

Фригидна кууучка

преди 3 години

към средния пръст на Зайо Байо:...Който се смее последен,се смее най добре!Свалй гащичките и разтвори бузетата....

167

Д.

преди 3 години

ВЕТО!!!

166

Krom

преди 3 години

До северомакедонец - колко "удобно". България е основно в "днешна Македония". Или "днешна Македония" попада в границите на Царство България?! Игра на думи драги, но ясно показва, че македонизма е тъждествен с русизма. Без да говорим, че Путин има предостатъчно съветници които да му изяснят тънката разлика между географското понятие и държавата. Смятам, че го употреби умишлено и обмислено.

165

Недо

преди 3 години

Абе неможе разширяване на Европейския съюз да се гради с остатъци от прапагндата на Тито! И това трябва да го заяви не само България, а всички в ЕС. Не може 2020г да продължаваш да наричаш съседите си фашисти и да ходиш баш на Германия да се жалваш,че тези съсеседи не те подкрепят за ЕС.Що не идат да кажат на Меркел че е фашистка и да и искат подкрепата?!??!

164

Krom

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА - лесно е Странджа, макар да се съмнявам, че ще достигне до мозъка ти. Америка. Колкото и да ти е странно. Единствената страна която се намесва за да спре разпокъсването след Първата Световна и на България и на Турция. С президента Удроу Уилсън по спомен. Но пък ние си им благодарихме - като им обявихме война?! през 1943 година. А после - 45 години бяхме най смирения васал на СССР. Та такива работи.

163

апел към Зайо Байо

преди 3 години

Когато ти е слаб умът,да ти е як гърбът! ЕС през крив макарон ще го гледате!!!! ВЕТО докле се станете албанци!!!!

162

Каракачанов

преди 3 години

Кажи на слепия,че е сляп и той ще ти се разсърди.Тъй и със северно-македонците...За това бий ги по ТЪПИТЕ кратуни за да те уважават!!!

161

Анонимен

преди 3 години

До KromБългарското Съединение е само частично успешно и частично неуспешно. Ето с Македония не става.България е имала шанс да се обедини с Македония само когато е имала подкрепа от руската армия в 1878 г. и послев 1945 г. когато Сталин се отказва от Егейска Македония защото още няма ядрено оръжие както НАТО. На гол томбак лесно се приказва но трябва армия.

160

Татар къмАнтикитеРСМ

преди 3 години

Крадеш ли чуждото,загубваш своето!!!

159

Анонимен

преди 3 години

До KromЕ не винаги. Например в 1949 -1980 г. СССР и Югославия-Сърбия са противници и Югославия оставена сама и от запада се разпадна в 1998 г. Русия е неутрална и при сръбско-българската война в 1885 г. и във втората балканска война на България със Сърбия.

158

Анонимен

преди 3 години

Вето докато сръбските маймуни от скопие не се разберат и РЕАЛНО не направят НЕОБРАТИМИ промени в отношението си към нас ... иначе да си ходят на марс ако искат

157

що е то маке от РСМ?

преди 3 години

Едно мисли,друго казва,трето върши...Е те за това ВЕТО докле му уври тапата кратуна!!!

156

До 169

преди 3 години

Още един луд.

155

Ангелос Ангелис

преди 3 години

АЛИ 164 , вие турците ще признаете съвсем скоро, че сте ГЪРЦИ С ИСЛЯМСКА ВЕРА .А Ерджоган ще си каже , че е ЙОНАС-Грузински Неверник, помисолманчил се.Грузинците са Кавказски Гърци .

154

северомакедонец

преди 3 години

До Krom. Путин дипломатично и исторически коректно каза - "кирилицата е дошла от македонските земи". На руски земи ( земля, мн.ч. земли) е строго географско понятие за разлика от сръбски, чешки и северомакедонски, където е и страна и държава или земя. Когато кирилицата е пренесена от царството на българите и въведена в Русия, България е географски основно в днешна Македония. Територията на днешната България без София и Видин е основно под ромейска власт.

153

Анонимен

преди 3 години

В Перник има цял Концлагер за изтезание на Българи вие за някакви манипулации се карате!

152

Анонимен

преди 3 години

Напишете нещо за тройното убийство във Варна днес, организирано от македонски екстремисти

151

Кой е по-по най...

преди 3 години

Съвети на Захариева към Зайо Байо:Голям залък хапни,голяма дума не казвай и си прибери средни пръст,че се размириса на..........македонски пачи дрииисък!!!!