23

Жоро

преди 3 години

До до До Дахау в БългарУжас!!!Сигурно в някой изчерпан рудник ги държат?

22

Анонимен

преди 3 години

В последните години нямаше пари за децата с увреждания,за медиц.сестри и лекарите,за работещите бедни,за пенсионерите.А сега е развързал торбата и харчи като за последно.Взема заеми и хвърля наляво и надясно,а след него и потоп.Еле па за църквите.Какво ли не направи,за да изкупи греховете си.Да му мислят следващите.

21

Анонимен

преди 3 години

Този оскотял кофпомпаджия полиглот за какви семейства говори, като убо сигурно му влачат разни люлки като мис потни ватени прашки.

20

ОХ БЕ

преди 3 години

Ясно е, че под всяка статия, в която е името на Борисов, той ще е плют - толкова си можете, а и за това ви плащат. Ама четете за какво иде реч - НЕ ИСКАМ парите ми да отиват за онея оядени чернодрешковци. Синода е богат, пълни с имоти - да продават и да си ремонтират църквите, нали така ??? Болни дечица умират заради липсата на средства, а държавата ги дава на брадясалите дебелища !!! СРАМ И ПОЗОР !!!

19

постеш програмист

преди 3 години

Чекаме и се надаме на тва рожество най после да се пръкне истинския Исус че вече ни се изчека чакалото

18

Мата Хари

преди 3 години

А ти къде ще празнуваш?В Банкя или в Бояна?За да знам къде да ти оставя едни пачки и едни кюлчета злато.

17

до До Дахау в Българ

преди 3 години

Концлагер бе истински като тези в Нацистка Германия само, че през 2020 година но в Перник- изтезават и убиват хора неудобни *** Бойко и Гешев!

16

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 3 години

АБЕ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ СИ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

15

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Комунист да ми говори за Бог и светена вода !Та неговите господари ни учат, че трябва да чакаме дядо Коледа - санта Клаус - приемник на свети Никола.Гледам некролозите само от последните 2 месеца - част от тези хора отидоха на едно друго място ... а можеше да не се разболеят ... а можеше да ги излекуват като богаташите(Борисов) ... а можеше ...

14

Елхово

преди 3 години

Черепа плаща на хората да ходят много болни по болниците и да измират по стълбите, за да навредят на имиджа на Бойко!Защо ходят все като са зле - да ходят здрави, да си носят храна, санитарни принадлежности и отопление и ще има само щастливи и здрави хора по болниците!

13

Анонимен

преди 3 години

Спокойно.Боко ви разреши да бъдете със семействата си.Ха,ха,ха!

12

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Пред Боко Тиквуня банкянски прросстак имаше опция - оставка. Той се запъна като типичен диктатор. Исканията се измениха до "Оставка, Съд, Затвор". От оставката може и да се е отървал, но от другите две - няма да му се размине. Особено с тоя геноцид който разигра! В България ПОРДЪЛЖАВА да се покачва смъртността! Оня щял да отваря. А водни кризи и мръсен въздух из половината страна?! Малеее той и още колко министри ще ходят при бай Ставри в Банишора или до Сливен...

11

Анонимен

преди 3 години

На кръчма, на кръчма ще са. Нали ще се отварят всички кръчми и почва масова кампания по новините как всички трябва да идат на кръчма да спасят икономиката.

10

Аналфабет

преди 3 години

не зависи от правителството, КОЙ да бъде в затвора иначе още СЕГА фигурантът да се е настанил там

9

Ъ

преди 3 години

тоя т-олуп си мисли, че без неговата благословия няма да има ядене и пиене на корем ли бе, баааахти тиквата

8

Анонимен

преди 3 години

От следващото правителство основното ултимативно искане е Бойко Антибългарски да прекара всички следващи Коледи в ЗАТВОРА!!!

7

Пенди

преди 3 години

Добре, че ми каза! Аз мислех да празнувам с теб и Мата Хара! :)))

6

Анонимен

преди 3 години

Баце ви е виновен за всичко, а колко хубаво ще се живее при... Нинова, Пинокио, ген. Атанасов и под ръководството на Слави Трифонов, мечта НАЛИ... бързо бързо ще стигнем нивата от 1997 година по доходи на пенсионер 3-4 долара на работещ 9-10 долара

5

Жоро

преди 3 години

До Дахау в БългарияАбе, какъв е тоя концлагер, дето го пляскаш под всяка статия?Я дай малко инфо, че ми стана интерсно.

4

1

преди 3 години

До zeus,той ще ходи там.