181

Лекар

преди 3 години

Работя в мед. център ,лекарите сме 15 души, 6 мед. сестри и 1 санитарка-само 2 души искат да се ваксинират и единият колега се колебае. Тази ваксинация е медицински абсурдна от гледна точка сигурност , трайност на имунитета, схема на ваксиниране-няма имунизационен план утвърден от СЗО ит.н.Науката и медицината се поставят в услуга на политиците, а това е най- малко медицински опасно.

180

Gregory House, MD

преди 3 години

Много лекари вече ги чувам да казват, че трайният имунитет срещу SARS-CoV-2 продължава минимум 6 месеца, до една година, колкото е и на грипния вирус.Тъй че не случайно противогрипната ваксина не е задължителна. И не случайно и тази, новата няма да бъде. Първо, защото не осигурява траен имунитет, и второ защото вече сигурно скоро ще се заразим на 70%. Или ако сме се заразили на 40%, тогава да се ваксинират още 30% максимум (незаразени) би било достатъчно.А за другата зима ще мислим пак...

179

Анонимен

преди 3 години

Какви хладилници!Екарисажи.Всяко разсъждение,води до паника,защото,решат ли,свършени сме до седмица,но го правят бавно,за да не колабират системите, чистачите няма да смогват...А прибраха на хората,дори и кремъклийките-реликви.

178

Анонимен

преди 3 години

Ох ох ох, мераклии няма. Ще останат ваксини за моите заразени танзанийски кози. Ако имам късмет може и за папаята да има.

177

Анонимен

преди 3 години

Направихме допитване 12 приятеля във фейсбук с над 4000 приятеля резултатите са 13743 няма да се ваксинират 27 ще се ваксинират

176

Анонимен

преди 3 години

Медиците дето ревяха, че "вирусът" бил много опасен да са първи, не да се дърпат.

175

Анонимен

преди 3 години

Ако има някой,който го е преболедувал без температура,моля напишете другите симптоми,през които сте преминали.

174

до 192

преди 3 години

Е те тези хладилници подозирам че бяха предназначени за труповете, които така и не се появиха, затова не са се охарчили много според мен.

173

Анонимен

преди 3 години

"Целта - 70-75% ваксинирани, но е доста трудно постижима"Не беше ли доброволна ваксинацията?

172

превантивно

преди 3 години

70% от населението е около 5 млн души.За да ги ваксинираме за два месеца (по двете боцкания на човек) е необходимо всяка една минута от денонощието са се ваксинират по 55 души - Което прави по 3300 на час, по 163 хил на денонощие, нон стоп без почивка и без спиране!Ако един лекар/ мед. сестра могат да поставят по 10 инжекции на час, три смени в денонощието ще направят 240 бр. Което означава - около 330 кабинета, в които работят около 1000 души на три смени непрекъснато 2 месеца!

171

Анонимен

преди 3 години

Той медиците не може да убеди, за 70 % мечтае. Бесило на площада за националния предател!

170

реалнафантазия

преди 3 години

Това което е притеснително е последователността на събитията.В началото, когато гледахме какво става в Китай всички обясняваха, че това е просто един грип, почти настинка. Че маските не трябват... после обърнаха палачинката как всички трябва да се ваксиниране или да го изкараме и да носим маски.Досега твърдяха, че ваксината няма да е задължителната, а ако хората масово откажат? Ще последвали насилствено ваксиниране ? :)

169

Анонимен

преди 3 години

Язък за хладилниците, само пари харчите. Ваксините за шараните ще ги съберете в една камера.

168

Анонимен

преди 3 години

ваксинирате всички ***, които са на държавна издръжка и ето ви 75%

167

Бъди смел Чипиррай

преди 3 години

Ваксини, чипиращи тоест инжектиращи генетичен код на хората.Съпротивата е невъзможна и си гответе за новата ненормалност.

166

Анон

преди 3 години

Само милен цветков имаше топки в тая държава. Жалка рая сме. В началото обясняваха само 2 седмици смяхте се на луди конспирации. По твто казваха няма смисъл от маски. Натиснаха ги да играят цирка и обърнаха катмата. Нали бяха 2 седмици? Като дойде задължителното ваксиниране и отделянето на хора насилствено дано ви дойдр акъла в главата. Пълно с продажници в тая държава

165

Цар Симеон Саксофон

преди 3 години

Годината бе 2015 На финала на разговора бившият премиер цар Симеон Сакскобургготски попита водещата: "Убедена ли сте, че българите сте си променили чипа". Репликата: "Българите трябва да си сменят чипа" бе изказана от него по време на мандата му като министър-председател и не бе приета много радушно от народа.

164

някой

преди 3 години

В допълнение сега се сетих да си кажа мнението относно препоръката на Кунчев да не се събираме на големи компании по Коледа и Нова Година, че никога не сме се събирали на големи компании. Ако има такива хора, то ние не сме от тях.Една Нова Година само със жена ми ходехме да посрещаме ЧНГ в нощен клуб, но тогава още нямахме дете, а сега е седмокласник.Сега сме тримата, аз жената и детето.Най-много да се съберем с още едно семейство, но и това не е сигурно.

163

някой

преди 3 години

"Ако му отпуснем края ако тръгнем по магазините и събираме големи компании, резултатите ще ги видим още на 7-8 януари"Ми те резултатите сега да не са микроскопични, та да не ги виждаме бе, Кунчев???Около мен вече не познавам някой, който да не е заразен или болен със SARS-CoV-2!Според мен, ако не сме достигнали 70% заразени хора целокупно в цяла България, то съвсем скоро ще достигнем тази бройка и епидемията ще утихне. Нещо, за което Мангъров говореше от самото начало!

162

Видове Ваксини

преди 3 години

Голям избор да Ви е честито! Използващи полипетиди протеиниРНК части генетичен код Векторни ваксини използващи препрограмиран друг вирус с код, който да взаимодейства с корона вирусаВаксини съдържащи самият Корона вирусЩе видим какви ще са последствията след по-малко от 5 години. Ще се навъдят мутанти многополови жендъри и други явления.