178

Анонимен

преди 3 години

много сте смели тука фашунгерите....на улицата сте като мишоци...що не спрете тогава протестиращите всяка вечер против режима ...нали много ви дразни и пречи...Ха ха Ха веднага ще извикате на помощ слугите на мутрата ...

177

Анонимен

преди 3 години

Ами в Испания пред магазините винаги имаше охранител, който брои колко хора са вътре и пуска само толкова че да може да няма струпвания. След което разбира се имаше струпване към касата но се спазваше дистанция от около метър. Да ги глобяват големите магазини, докато не накарат охранителите си да контролират влизащите. Имаше и по-неприятна мярка, да се пуска само по 1 човек на домакинство, но да се надяваме тук да не се стигне до това, че е доста гадно.

176

Анонимен

преди 3 години

Затваряй Джъмбо! Ще минете 2 седмици без евтини китайски бoклyци.

175

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицКауфланд Лидл и Била ли ще затворите?!ти влизал ли си в някой от тези магазини бе yшанкo? Това ли пише на листчето от руското посолство?

174

Анонимен

преди 3 години

До СкороЩе пресолите манджата и мноого яко ще ни писне.кво ше ти писне бе дpисльо? Заради такива *** като теб сме на това положение.

173

Ванката

преди 3 години

Е хуубу де - нали моловете и хиперите със стоки от непърва необходимост щяха да се затварят!? Джъмбо-мъмбо и подобни що работят?

172

Анонимен

преди 3 години

още малко ще ви търпим.

171

Дъжд

преди 3 години

Не мога да разбера защо в България винаги всичко е на принципа След дъжд , качулка. Ами логично е след като тези магазини са препълнени с неблагоразумни граждани нехаещи че може да се заразят , да се получи едно масово заразяване и нови болни и умрели. Толкова ли не може да се действа превантивно дори и да е с твърди мерки?? Защо трябва да се установи това което ще се случи скоро , а именно още повече болни. Затваряй всичко за 20 дни и толкова. Утре е 8дек познайте какво ще се случва...

170

Анонимен

преди 3 години

Бога ми, трябва ли някой да ти стои на главата, за да ти казва, че е опасно?И защо не ползвате тая политика в други сфери, бога ти? КАТ-аджиите да спират работа, защото на пияните, друсаните и тия без книжки не е нужно никой да им обяснява, че е опасно, бога ми. НАП да спира работа, защото за всички е ясно колко е опасно да не плащаш данъци, бога ми. Най-добре всъщност цялото разкапано и изгнило подобие на държава да спре работа, защото по-добре ще се управляваме без вас, крадливи некадърници!

169

Щирлиц

преди 3 години

Кауфланд Лидл и Била ли ще затворите?!Фрау Меркел не дава,ама вие си мечтайте,безплатно е,а и еУекторатът иска ..екшън.

168

Анонимен

преди 3 години

Още ли вярвате, че положението е опасно? Овце, слагайте маските и марш в кошарата да чакате ваксините. Друго не заслужавате. Седите и вярвате, че на някого му дреме за жалкото ви съществуване. Надявам се, че има и здравомислещ хора, които да са разбрли измамата.

167

Целият

преди 3 години

Този пошъл цирк е да стигнем до ГМО ваксините.

166

Анон

преди 3 години

Народите стадно винаги знаят какво се случва. Ако има бедствие не е нужно да те облъчва кунчев, че да бягаш да се спасяваш. Тук просто няма пандемия, а само изкуствено завишени статистики, присвояване на други болести. Няма пандемия, няма отпуднати средства. Лекарите ако се бунтуват остават с порицание, някои без работа. Но и те знаят, защото шефовете им прибират. Та така общото съзнание вижда. Иначе нямаше нужда от повтаряне на час. Просто няма опасност и хората усещат дисонаса между тв и реалн

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 170Ужас, как сме допуснали гърците да ни изпреварят?! Веднага да се затваря всичко и домашен арест за всички българи, докато не победим гърците, или се изядем един друг от глад. Карантина или смърт! Карантината прави силата!

164

Анонимен

преди 3 години

Гърците въведоха строги мерки и през пролетта и сега,затова по-добре се справят от нас.И никой не им се сърди.

163

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩо пък да не можем без хранителни магазини, аптеки и болници? Дедите ни как са могли? Затваряй всичко и точка.

162

Анонимен

преди 3 години

Не може да не ходим в хранителните магазини или в аптеките.Но можем без магазини за играчки или дрехи за известно време.Затова ги затваряйте,а недейте да философствате и непрекъснато да ни обвинявате,че сами сме си виновни.

161

Анонимен

преди 3 години

Огнища са, както и аптеките и болниците. Затваряй!

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158Ти какво вижда? Влизах последните 2 седмици и в Лидъл, и във Фантастико, и в Т-маркет, и в СБА. Навсякъде се спазва дистанция. Дори и в петък, в 19 часа. Обиждате се. Не сте били овце. Ами докажте го. Трява ли до всеки да има полицай и инспектор от РЗИ.

159

Анонимен

преди 3 години

Как ще разберете че са огнища. Затваря ги направо!