116

Плесен Ревнелиев

преди 3 години

управляващите не са добър избор за тестване на ваксината - те и сега са geбили и реално няма да се усети страничния ефект

115

с Градина

преди 3 години

Градинска ***!

114

дедо от село

преди 3 години

Иване и тивзе да лъжеш яко! Явно е за финикийки и то доста .

113

Анонимен

преди 3 години

На печелившите честито,първите 120 хиляди дози ваксини са тук,очакваме 60 хиляди желаещи!

112

личен пример

преди 3 години

Маджаров,зай личен пример !Васкинирай семейството си с ваксина с ефикасност 64% и неяснота за странични ефекти .Кой продажен ******* ни превърна в опитни мишки ?Аз с тази ваксина няма да се ваксинирам,ако се наложи ще си намеря руска.

111

бялото мишле

преди 3 години

Между две мишки:- Ще се ваксинираш ли...?- Ааа да бе,ти луда ли си...? Те, опитите върху хора още не са приключили...!- Ваксините са безплатни!- То и сиренцето в капана за мишки е безплатно,но после плащаш с кожата си!

110

Мони Деп

преди 3 години

"Съгласен съм, антиваксърите са заплаха"обясни как неваксиниран е заплаха за ваксиниран

109

някой

преди 3 години

Само да поясня, че предишният ми коментар го написах с мисълта, че другарите доктори отново поставят каруцата пред магаpeто, образно казано. Правят си оглушки за задължителните имунизации, като същевременно ни убеждават в ползата и необходимостта от нещо, което още го няма!!!Да се ваксинирам с новата ваксина е все едно да ми дадат котка в чувал!!!

108

някой

преди 3 години

Съгласен съм, антиваксърите са заплаха.Затова нека първо другарят доктор Маджаров да ни обясни на нас, недокторите, как ще се справи с масовия отказ на ромското население да ваксинира децата си със задължителната ваксина против морбили?Много ще ми е интересно!Когато синът ми попадна в инфекциозното с ротавирусна инфекция като малък, отделението беше препълнено с ромчета с морбили! Добре че беше ваксиниран, та не прихвана!

107

Шут Колева

преди 3 години

той навремето и Москов рекламираше ваксините с живак дето ги беше докопал евтинджос, ама не му се получи.

106

House M.D.

преди 3 години

Неуважаеми другарю Иван Унгаров,Би ли ми обяснил по какъв начин феноксиетанолът, формалдехидът и живакът засилват имунната система?Извод: неуважаемият другар Иван Унгаров не е лекар, а самозванец.

105

Анонимен

преди 3 години

По лицата им ще ги познаете.

104

Дръндер

преди 3 години

До ДръндерТъ*помера!

103

Дръндер

преди 3 години

Този счупи ***!

102

Мики Стораро

преди 3 години

ваксърите да дадат тон и да ваксинират себе си, децата си, кучетата и рибките си. Догодина по същото време тук контролен преглед, ако са живи и ходят - действаме

101

Анонимен

преди 3 години

Абе Докторе,какви ваксини те гонят,ти не Четеш ли? Вождът"разпореди"на 21 декември всичко почва да работи,което ще рече с вирусът беше"дотук"!!! Ама Ха,ще ми чупи тая гад Държавата!!!!!

100

Анонимен

преди 3 години

Д-р Маджаров да спре да порка уиски и да придобие нормална мисловна дейност!

99

Анонимен

преди 3 години

Един ден другарят комсомолец Борисов и нощаджиите ще трябва да отговарят - защо са закупили милиони дози от нещо, което няма лиценз и не е тествано за странични ефекти.

98

Анонимен

преди 3 години

Полицаите да се ваксинират и ще могат да ходят без маски, а реши да не се ваксинира - с маска.

97

Анонимен

преди 3 години

Аз ще ходя с маска, за да ви пазя, а вие се ваксинирайте. Вие ще може да ходите без маска, а аз, невсксинираният, ще ходя с маска - за да ви пазя.