36

Сержант

преди 3 години

Хвала на такива деца!

35

Padara psihopat

преди 3 години

... в България са обречени години на лишения и мизерия. Жената вероятно го прави и от нужда. Не всеки е синче на богати родители. Някой борят сами. Така че, евала на момичето. Колко от вас са готови да заемат мястото и?

34

Padara psihopat

преди 3 години

***, първо, изключително достойно е поведението на това момиче. Тя е трети курс медицина. Вместо да търси чии *** да счупи тая вечер, тя доброволства в едно от най-тежките и опасни отделения. Второ, тя полага грижи вероятно като санитар. За подобна длъжност изискването е основно образование. Тя не лекува бе, даже и манипулации незнам прави ли, макар че е редно, така се учи занаята. И трето-едва ли го прави само от състрадание и милосърдие. Знаем, че и студентите, и специализантите...

33

Анонимен

преди 3 години

плешо чалгоров защо не и помогне, вместо да злорадства по телевизията

32

Анонимен 7

преди 3 години

До Анонимен 7 - дори да е за Пари - ти що не отидеш? Е в пирогов дават по 3000 ама мераклии няма!-------Защото искам да работя без защитно облекло.Апропо - тази защо не е със защитни очила - вирусът нали лети из въздуха?

31

Анонимен

преди 3 години

Дайте да видим лицето на това супер емпатично момиче, понякога лицето казва повече от думите

30

ани

преди 3 години

Как се грижи, бе? Тази едно кръвно не може да измери, ще се грижи??? Толкова и се грижи. Затова хората влезли в болница ***, като мухи от грижите, които полагат за тях. Ботокса глупости говори, че хората късно търсели лекарска помощ. Къде да я търсят? На стълбите пред болницата? По добре в къщи да умират.

29

Анонимен

преди 3 години

Защо е допуснато град като Свищов да остане без лекари и медицински кадри ? Кой министър го е допуснал това ? Защо председателят на здравната комисия в парламента и членовете на комисията са проспали това ? Защо тези хора взимат огромни заплати а не вършат никаква работа ?!?

28

Христо Христов

преди 3 години

Браво на момичето... а тиквените граждани за европейско развитие ги пращат да бачкат в чужди държави.

27

Анонимен

преди 3 години

Циркуса със 200. Скоро на първа линия в Ковид отделенията по един полицай за главен, като няма лекари и сестри, полицаи бол

26

док

преди 3 години

Как така студентка 3 курс се допуска да пациенти? Тя няма право даже да пипа пациент! В трети курс не знае, къде се намира. Ако се случи фатален край на пациент под "грижите" на студент близките ще осъдят и нея и болницата, която резрешава това.

25

Анонимен

преди 3 години

Ще научи Симона как не трябва да се лекува, ако научи де.. Иначе се просълзих:(

24

Анонимен

преди 3 години

Респект,Симона!Сестрите от детските градини в Пловдив получиха за втори път от март месец до сега по 20дни допълнителен платен отпуск заради затварянето на ДГ.Тези сестри за цяла година един път не са прегледали главите на децата за въшки.Защо сестрите от училищата и детските градини(а вероятно и от яслите)получават допълнителни 40 дни пл. отпуск?На учителите отпуските са по- малки от техните.С какво заслужиха сестрите този отпуск? Работа ли няма за тях?ЗАЩО МЗ НЕ ГИ КОМАНДИРОВА ДА ПОМАГАТ?

23

Анонимен

преди 3 години

Браво на студентката. Срам за всички управляващи, допуснали здравната ни система да е в такова състояние.

22

Анонимен

преди 3 години

За бърнаут не е ли чувала?

21

Анонимен

преди 3 години

8 Ако попадне там и не дишаш и няма студентски и стари лекари няма и легла няма и кислород, друга песен ще пееш.

20

Анонимен

преди 3 години

Браво, да и дават и пари. От такива хора има нужда.

19

Поръчкова новина

преди 3 години

Сложила скафандър защото така са и наредили, а в тубата вече има много клипове от ковид отделения къдет болните играят чалга и се записват на айфоните, и санитарка влиза без маска и те се смеят с нея.

18

Факт

преди 3 години

Лекарите - пълен провал. Абсолютно безпомощни пред един грип. Една година вече - резултат нула от лекарите, нито милиметър не са мръднали напред и нищо не знаят какво да правят с това нещо грип ли е, какво е!

17

Ама как тежки

преди 3 години

Дежурства, това не беше ли просто леко грипче, без нужда от маски и мерки. Лично ни го каза премиерът на България - на кого да вярваме, ако не на него?