112

Анонимен

преди 3 години

Докато ОБВИНЕНИЯТА са СРЕЩУ ТИКВАТА, ЕДНОКНИЖНИКА И НЕ НИ УВИРАТ ТИКВИТЕ НА РАМЕНЕТЕ, ЧЕ ТАЗИ ЧУМА Е В ЦЯЛ СВЯТ И НЯМА НАЧИН ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ КОГОТО И ДА БИЛО ще мрем като мухи! ВАКСИНАТА НЕ Е НАПРАВЕНА ОТ ББ!ТЯ Е ЗА ЦЯЛ СВЯТ! НИЕ ДА СВАЛИМ ББ И ЧУМАТА ЩЕ СИ ОТИДЕ! Е С ТАКЪВ АКЪЛ ЩЕ СЕ МРЕ!

111

Василев

преди 3 години

В България няма лекарска експертиза, която да служи на българското общество!Слушат се разни протоколи от ЕС и СЗО!!!Объркаха хората и ги натровиха с разни лекарства, всеки си плямпа каквото му дойде на езика, лашкат се от едната крайност в другата!И накрая пак народът е виновен, така както един професор-социолог Иво Христов се прави на велик, и казва колко е инфантилен народа!Всеки плюе народа от управниците, лекарите и професорите!Народа който ви храни и ви плаща заплатите!Харингтън!ЦРУ!!!

110

Анонимен

преди 3 години

Когато ръкопляскахме на лекарите и изпълнявахме мерките на щаба нямаше първенство по смъртност! Омаскарихме генерала,аплодирахме Бенатова и МАНГЪРОВ, ПРАВИХМЕ СЕ НА БЕЗСМЪРТНИ и загубихме толкова много хора. СЕГА продължавате да използвате страховете на хората за политика!

109

Лили Барута

преди 3 години

На английската кралица кучето умряло вчера...от какво ли!?

108

до119

преди 3 години

Абе мутрите виновни. Наблюдение: На погребението на починал от ковид родата е без маски. Има и стари хора сред тях. След месец сигурно ще има още погребения.И затова ли са виновни мутрите? Просто много хора са безотговорни. И после видиш ли някой друг е виновен. Не оневинявам политиците. Просто първо променете СЕБЕ СИ. Това е най-възможно.

107

Барба Ганьос

преди 3 години

Да живее нашия пръв партиен и държавен ръководител,първи .секретар на цк на герп!

106

Анонимен

преди 3 години

Оставете тези ваксини. Да си ги набутат някъде. Сипете си ракийка, направете си салатка, хубаво мезе и нека ваксинирането започне. Наздраве!

105

Василев

преди 3 години

Бойко отиди си с мир, отведи всички герберски калинки!Нека краят на твоето управление бъде един мъчителен край на шуро-баджанашката феодална парлтийна селско-просташка каста, която като магнит прилепва към властта и спъва всякакви цивилизовани инициативи в българското обшщество вече 75 години!!!Бойко *** си с мир, ти служи повече от добре на твоите господари циониститите, но българския нарлод е отвратен от теб!!!Агент Бенджамин Грифитс!ЦРУ!!!

104

Член на БСП

преди 3 години

Ковид пенсионер с ЧЛЕН на БСП!Доволни сме от санитарката д-р.Нинова,че не ни забравя и профилактира и дърти членове!

103

Лалугеров

преди 3 години

Нима има някой луд да се ваксинира ? Не вярвам на некадърниса Борисов и негодниците от НОЩ, Кунчев, Мунчеф, здравния министър - гей и т.н.т. Вие вярвате ли им ? Търсят се опитни зайчета, затова и ваксината е БЕЗПЛАТНА ! Ах, колко са се загрижили за хората , които бавно и методично мачкат и оскотяват през последните 20 години !

102

ИстинскатаИстина

преди 3 години

Истината, само истината и то тази която ни върши работа

101

Анонимен

преди 3 години

Вярваме всичко на Падишаха!

100

7/8

преди 3 години

Ние сме като аборигените,които имитират белите.Имаме си вожд.

99

Анонимен

преди 3 години

Първи по смъртност сме заради огромната некадърност на управляващите, която в случая с епидемията стана ясна още през февруари-март. Мутрите досега нямат нито една адекватна на ситуацията мярка и резултатът се вижда по смъртността в България. Сега умират 2-3 пъти повече хора в сравнение с предишните години, а мутрите пишат като починали от Ковид-19 само 25% от починалите от вируса, за,да прикрият некадърността си.

98

Анонимен

преди 3 години

ПЪРВИ по смъртност сме ЗАЩОТО много вярваха на ПРЕЗИДЕНТА И МАНГЪРОВ! Сега, като ЧУМАТА влезе в съседите,ПРИ роднини и приятели, като починаха толкова млади хора-улици опустяха, маските са сложени и се отдръпване един от друг! ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТУК? ОЩЕ ИМА ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ!

97

???

преди 3 години

Никой ли не се замисли как за толкова кратки срокове направиха толкова голямо количество вакси, че да засипят целия сват???

96

отбиване на номера

преди 3 години

Тоя пак не знае какво е подписал

95

Анонимен

преди 3 години

Планове на държави-членки? Значи отново копираме нещо, създадено от други хора, за други държави, в които ситуацията не е както в България? Това ли са прословутите ни "експерти"? Засега признавам само ДВАМА експерти, от началото на цялата тая дивотия - утвърдени, и ползващи се с пълното доверие на правителството - единият е Copy, а другият Paste.

94

Анонимен

преди 3 години

Мутрите няколко пъти заявиха, че имат пълна готовност за епидемията, т.е. легла в болниците и хората няма да умират пи стълбищата на болниците и достатъчно места в гробищата за увеличения 2-3 пъти брой на починалите.

93

Анонимен

преди 3 години

Ежедневните брифинги и новите щабове не могат да скрият истината за провала на управлението - България за 3-та седмица е на първо място по смъртност в света.