13

Разчувствуван

преди 3 години

Ох, разчувствувах се, ох колко са добри евреите, ох, насълзиха ми се очишките, ох, много съм разчувствуван, ох, ама мноо почнах да ги уважавам евреите!

12

Анонимен

преди 3 години

Типично захаросана Холивудска измишльотина.И в края на краищата, ако лекарят е имал лични причинида не лекува нацито, то е трябвало да обяви това и да е далнегов колега да го лекува.Даже не споменават колко милиона долара сметка за престояв болницата са пратили на траша.Това, което чета ме навява на мисълта, че за обикновените американци медицинската помощ е на ниво Африка.

11

хахаха, 3 в 1

преди 3 години

Благороден лекар от най-великото племе спасява живота на лош нaцист-наркоман от болест с неподозирана ярост. Поука: боготворете чиутите и се ваксинирайте.Абе, може да сме бедни, но не сме чак толкоз прости, бе! Айде стига промивки!

10

Бау

преди 3 години

Историята не изглежда толкова невероятна. Или може би си мислите, че скинарите не боледуват от коронавирус, или че няма евреи за лекари?

9

Анонимен

преди 3 години

Аятолаха на Иран прие за лечение министър председателя на Израел и го излекува с билки. В името на общата битка с Ковид стават чудеса. Ама нсистина чудеса невъзможни

8

Ха-ха

преди 3 години

Холивуд бълва продукция денонощно...Измислени истории от дедо Соросовата торба.

7

Fenasi Kerim

преди 3 години

В България лекарите не делят хората на българи, турци или евреи. Държат се арогантно без значение на произхода. Е, има и свестни разбира се. Понякога. Ако имаш късмет. Дядо ми преди операция доктора му казал да намери кръв и чак тогава ще го оперират. Дядо ми му е казал, че всяка година е дарявал кръв като млад а сега нямало кръв за него. Отговора на младия лекар е бил: Не ми се обяснявай комунист! Не ме интересува какво си правил!

6

Инелектът

преди 3 години

А преди Ковид убивал ли ги е такива? Пропагандата за недоразвити ли е?

5

Полинезия нюз

преди 3 години

Доктор канибал от Нова Каледония лекувал бял охранен западняк без изобщо да му се възбуди апетита.

4

2

преди 3 години

Значи ако е със звездата на Давид ,трябва да го оставят да умре ли ако примерно има инцидент в арабска страна. Татусите не могат да оказват влияние...там си лекар ,а навън бъди какъвто щеш...

3

Анонимен

преди 3 години

Az ne bih priel lechenie ot jid.po-skoro shtiahme da sme ZAEDNO v ada

2

ХОЛОКОСТ

преди 3 години

В Перник има реален нацистки лагер на смъртта!Свободата не ви е даденост!

1

Анонимен

преди 3 години

И после яли пили и се веселили три дни и три нощи.Как да не вярваме. Истина е. И дядо Коледа е истински.Аман вече! Пощадете ни от измишльотини