93

Светозар

преди 3 години

Абе хора, какъв хляб, какви ваучери ? Месечна такса за кабелен интернет е 15 - 20 лева. Толкова ли никой не може да я плати ?

92

то е казано

преди 3 години

сития на гладния не вярва

91

Легендата

преди 3 години

Тръмп каза истината. Видеото е в ютуб сега. 46 минути обстойно с доказателства. Няма видите това по лъжливите медии.

90

Анонимен

преди 3 години

До 104 АнонименДобре си живял там но откакто си се махнал май ти се еизпарил и малкото мозък дето си имал !

89

Анонимен

преди 3 години

До 100 АнонименТи имаш ли изобщо надпредстава какво е в северозападна беге ? В много села сигналът е една две чертички , пробвал ли си да сърфираш в мрежата с такъв слаб сигнал ?

88

Анонимен

преди 3 години

Да спрат цигарите и алкохола! А хляба и без това не е здравословен. 4 години съм живял там. Знам им манталитета и навиците. От 6 сутринта с кана вино, та до обяд.

87

Анонимен

преди 3 години

Домуса,Дебелян,Гришата,Трейс груп ,Суджук ООД и Подпорни стени ЕАД-купете таблети на децате бе,кожодери.

86

Анонимен

преди 3 години

Гледах репортажа тази сутрин и бях изненадан от скалъпената история, която ни пробутаха.Майката показваше някакъв счупен телефон...само това имали...в същото време се изпусна и за някакъв таблет. Не стана ясно защо не са си прекарали интернет за 20 лв на месец, а купуват някакви ваучери!? Отделно, че карат само на детски и някакво стадо....после се съобщи, че държавата ще им даде 2 таблета. Абе цялата работа беше, за да изкрънкат нещо безплатно.

85

Анонимен

преди 3 години

Чакайте малко сега. Много уважавам хората, които искат да дадат образование на децата си, но тук нещо не се връзва. Какви са тези ваучери по 10 лева на ден? Сметката за безжичен интернет за 1 месец е 30 лева. А те дават към 200 лева за ваучери? Враца е голям град. Там не може да няма доставчици на интернет.

84

Анонимен

преди 3 години

Що за скалъпено заглавие и поукрасена история? Оставям настрана лъжите с ваучера за 10 лв и интернет за 1 ден. Всеки, който е стъпвал в офис на мобилен оператор, знае как гледат да го обвържат с договор.Майката, както се разбира, е безработна, но получава детски, колкото взима чисто някой честно работещ човек. Да не е луда да работи.Лишавали се от хляб - ами тя сама меси и пече! Хиляди хора правят така и то не от бедност!Защо не попитаха и учителите каква е истината - да не излезе нещо друго

83

Анонимен

преди 3 години

Да, бе, да! Лишават се от хляб, но не и от цигари и пиячка!

82

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 95,то и образование толкова не се иска, не ги плаши хората. Само малко да се стегнат ама предпочитат да си реват, така са свикнали от време оно.

81

Анонимен

преди 3 години

Показаха тези българи живеещи в коптор, но със сателитна чиния. Дарявайте им щом сте глупави.

80

Анонимен

преди 3 години

До ПуркоПурко,работа има колкото искаш! И не за 300-400 евро,а и за няколко пъти повече!Има няколко подробности обаче:1 Трябва да имаш подходящо образование.2 Трябва да не те мързи3 Трябва да не мрънкаш,че ще се изцапаш,работат ще е малко или много тежичка,а понякога ще трябва да работиш и повече от 8 часа на ден!

79

Анонимен

преди 3 години

Държавата била бедна,скапана,*** и не знам какво още....Няма как да не е скапана,когато в нея живеят мързеливи скапаняци,на които вечно някой и за всичко им е виновен!Ами за мен не е скапана,не заради Борисов и останалата политическа ***!А за това,че такива като мен сами си правят и подреждат живота,не ревем и не обвиняваме!Какъв скот и некъдърник трябва да си,за да искаш от тази обрулена държава единствено помощи и пари?А вие драги какво сте дали и какво можете,освен да ревете!

78

до 89

преди 3 години

Каква сметка с минути?! Само интернет за 11лв. на месец има 150GB с 4G рутер, както долу е написано. Ама акъл трябва малко. Ей на- и ти го нямаш акъла, предлагаш сметки с минути на хора, които имат нужда от интернет, пък плюеш по тях?!

77

Anonymous Maximus

преди 3 години

Не е проблема в хората, глад явно не сте изпитвали. Не всички са с равен старт, независимо от законите и упоритата работа.Има много начини как да се процедира тук - централизирана система с отпечатване и раздаване на седмични издания на материала за всеки клас, раздавани уикенда, събирайки старите, с домашни, адресирани до учителите. БНР да излъчва записи с материала на различни станции за всеки випуск.Операторите да раздават карти с интернет за определени апликации, срещу намалени данъци.

76

xa xa

преди 3 години

До Анонимен точно така сметка за месец е 10 лв с 200 безплатни мин. и интернет за 10 дни . абе бедни та и простовати ..ама ......?

75

нормално

преди 3 години

Едни Печелят, Едни Губят! Света Обича Победителите!!

74

Анонимен

преди 3 години

На тази гавра с българското образование трябва да се сложи спешно край!Учениците са вкъщи масово без контрол - нормално, родителите им работят, няма кой да им плаща за домопрестой! Контрол върху самия процес няма никакъв, за резултатите от него миналата година така и никой не се реши да ги провери. Ясно е защо - те са никакви. Изпитването онлайн е подигравка с обективното оценяване. Чужд език от деца така не може да се учи. Орязани са и часовете като продължителност.Социализацията е ужас!