177

така де!

преди 3 години

Ваксините ще използват първо в България.Тъй като още не са ясни какви ще са резултатите след ваксиниране.А защо първо не се ваксинират министрите начело с Боко?

176

Анонимен

преди 3 години

тоя монголоид кой го сложи за министър, муа

175

Анонимен

преди 3 години

Като чета постовете разбирам че вожда е прав - няма материал и това е положението...

174

Анонимен

преди 3 години

Ваксините ще бъдат доброволни и безплатни за ДОБРОВОЛЦИТЕ, отново подчерта Ангелов.

173

Анонимен

преди 3 години

Най-вече слагат трупове в моргите!

172

Анонимен

преди 3 години

До Атанас Велмазовчовек ,в Карлуково ще ти бъде отредена почетна стая за вип пациент.Все пак такива уни-ку-ми като тебе рядко се срещат дори и там.д-р Делгадо ще напише нова глава в историята на психиатрията!

171

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации, господин Ангелов ! Пълна подкрепа за Националния оперативен щаб, господин Борисов и легитимното правителство на България ! Дано ваксините пристигнат час по-скоро, а всички компл.ексари , антиваксъри ,които вярват в 5 джи=та, илюминати и чипиране, да им бъде забранено лечение и здравно осигуряване , да м.рат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

170

Анонимен

преди 3 години

Сложи си ваксина направена в "мултинационална компания" която не знаеш на кого е и кой стои зад нея... и се лекувай ако можеш.

169

Анонимен

преди 3 години

До До 171ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ МОГАТ ДА ЛЪЖАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

168

Анонимен

преди 3 години

Тия хладилници и фризери за ваксините ли са по принцип или за което дойде първо...

167

Анонимен

преди 3 години

Имате ле думи?

166

Анонимен

преди 3 години

Нека дърници такива оставка

165

Анонимен

преди 3 години

"Бой със зъби и нокти ще има за ваксини.С пачки ще замеряте докторите само за да сте свободни!!!!"......Да, баш. Аз персонално ще търся да замерям някой доктор с пачка, за да МЕ ПИШЕ, че ми е направена ваксина. Щото ковид-фашизма няма да допуска неваксинирани да пътуват, работят, учат и пр. Неваксинирани с ДОБРОВОЛНИТЕ, ваксини, де.Така че, подозирам все още останалите с акъла си да си търсят начин да си купят документ, че са ваксинирани.

164

До 171

преди 3 години

ТОВА ПИШАТ Проидводителите. НО ТИ знаеш ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!

163

Анонимен

преди 3 години

Представям си как ди-пи-то отваря хладилник мраз от 80-те с мигаща лампа и ви прави вече безполезната ваксина...

162

Нов щаб?

преди 3 години

Щабовете никнат като гъби. А начело - бивш полицай с пожарникарско образование. Накъде отиваме?

161

Тикволандия

преди 3 години

До За сведение: За твое сведение, това, че ваксината на Phizer издържа на съхранение няколко дни в обикновен хладилник никой не го гарантира. Вади лекар от хладилника си, а колко е стояла там един господ знае. Да не се заричаме, но ми се струва това с налагането на тази ваксина без да имаме право на избор ще ни създаде проблеми.

160

Обективно

преди 3 години

Колкото и активно да е ваксинирането, проблем ще си останат Децата, които няма да бъдат ваксинирани и ще бъдат постоянен източник и преносител на вируса почти без да боледуват. Значи всички останали ще трябва да се ваксинират на 100%, ако не искат да се заразяват от децата и внуците си.

159

Два въпроса!

преди 3 години

Като е доброволно ваксинирането/известно е отношението на българинът към тази ваксина/,защо аджеба са ни 13 000 000 ваксини?!?Безплатното изобщо не го коментирам!И друг въпрос,защо е този координационеннанещоси щаб?!?Аз ли съм ***?!?

158

Анонимен

преди 3 години

ще напълним пак гушките на американцитеникой не го е еня за българинау нас здравеопазването си е търговска дейносткоято винаги е в нарушение на принципите на свободния пазарот който ти кажем от него ще взимаш това е свободата на избора айде със здраве на жителете на банановата републикаще си платите и за фризерите- инак как ще ги реализират краварчетата