9

Анонимен

преди 3 години

Най-много ми хареса новината от оня ден, че половин доза от ваксината на Астра Зенека действала по-добре, отколкото цяла доза... Да не се окаже, че въобще без никакви дози е най-добре?!

8

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, и тоя фелдшер е от разбирачите.Нямало повторна зараза.Е, аз го кара вече 3 пъти за 8 месеца и според тоя тиквар вируса си е постоянно в мен.Което пък би значило че веднъж заразиш ли де то си заразен завинаги.От което следва че никакви ваксини не вършат работа.А сега....

7

ЦИТАТ

преди 3 години

"Когато сме преболедували и имаме нива на антитела, въобще имаме данни за имунен отговор, не е необходимо да се ваксинираме", категоричен е пулмологът.ОБАЧЕ У НАС БОЙКО ВОЖДА ЩЕ ВАКСИНИРА ВСИЧКИ БЕЗ ДА Е НУЖНО.

6

а

преди 3 години

До българинТова са заключения на некомпетентен човек

5

Разум

преди 3 години

СЕГА ВИЖДАТЕ - напълно безсмислени са ваксините ще причинят само огромни загуби на пари за държавата и ще страдат тежко финансово обикновените хора с високи данъци и заеми.

4

АнонимеН

преди 3 години

НЕРАЗБИРАМ КАКЪВ КОМЕНТАР СЕ ОЧАКВА ДА СЕ НАПИШЕ ПОД ТАЗИ СТАТИЯ!ЧЕ ЩЕ ГО КАРАМЕ 1 , 2 , 3 ИЛИ 50 ПЪТИ БЕЗ ДА СЕ ЗАРАЗЯВАМЕ ОТНОВО :D-------------ЦЕЛТА НА ТАЗИ СТАТИЯ ДА НИ УСПОКОИ ЛИ Е :D

3

българин

преди 3 години

Недомислици, недомислици, недомислици...Всеки казва различно.Та значи, толкова по въпроса има ли повторно заразяване или няма.Или както беше казал Мангъров - някой не си е чел учебниците ако твърди, че имало повторно заразяване.Другото обаче - да сме очаквали "трета вълна" от вируса през лятото също е недомислица. Коронавирусите причиняват т.нар. "обикновена настинка" и са със сезонен характер. Просто сега е зима и му е сезона.И мерките, те също са безполезни. Освен дистанцията само.

2

афроамериканец

преди 3 години

Ако има повторно заразяване, няма никакъв смисъл от ваксини, защото ако не ти помага естественопридобития имунитет от живия ковид, как ще ти помогне някакъв ерзац-вирус от ваксината? Мда, докато станат ваксините, цялото население ще е минало през ковид, честито на печелившите.

1

Анонимен

преди 3 години

А Идолът на про стите със Жипката, какво е казал по въпроса?