49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Говориш ми за национални катастрофи и масови войни. Реших че говориш за ... период а на нац катастрофи, деме 10-те години на XX век. Каква коми партия тогава?Н яколко си, че родителите ти са били на училище през 40-те?

48

Анонимен

преди 3 години

Заради електронното обучение така ще се овредят очите на децата Нулева година това трябва да се направи и всички на училище догодина

47

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Е и? Някакви биологични отпадъци, безполезни във всяко едно отношение! Няма да взем да се разрева заради тях...

46

Анонимен

преди 3 години

До до31Така е. Грешка е обаче, да се вярва че трябва да помогнеш на всички, особено као не искат да им се помогне. Така ощетяваш децата с интерес къмученето. Харчим прекално много ресурси, да превръщаме 1-чките в 2-ки, като можем да прави 10-ките в 20-ки!!!

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33"Масово бяха до 6-7-ми клас" -нищо подобно, компартията се погрижи повечето да изкарат средно вкл. и с вечерно училище. М-у другото тогава също не е текло мед и масло от чешмите, били са доста тегави години (особено в ранният комунизъм по времето на Вълко Червенков и 10г. след това). Най-лошото е, че няма държавна политика, тез приказки на министъра, че е много загрижен са пълни глупости, 20г. се руши образованието по всякакъв възможен начин.. са голем проблем онлайн обучението

44

Анонимен

преди 3 години

До 38 ПрограмистКъде видя тия три бона ? Ходили са хора и като са видяли, че са около 1000 лева са се отказали. Недей да преразказваш фалшивите новини на фалшивите герберски медии

43

до42 от работодател

преди 3 години

Отговарям: този "програмист" е с ниско IQ. Не бих го наел.

42

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФизическият контакт е наказуем със закон вече.

41

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистОт кога? От 2 дена? И къде? В Пирогов? Ако си от Нови Пазар, малко се усложняват нещата. Освен това, да се преместиш в друг град, без дом, ез нищо, за 2 месеца, за да вземеш 3000, от който 850 са такси, да платиш 700 лева наеми и прочи и да те няма 2 месеца от децата ти, не е осоебно полезен вариант.Впросчем - ти какъв програмист си?

40

Анонимен

преди 3 години

В България образованието е пълен ГЕНОЦИД

39

Анонимен

преди 3 години

Как да учат като това е неестествено за тях. А, добрият учител е пример и образец. Той радва учениците, обича ги и с големите знания по преподавания материал и дълбоката си човечност е изключително ценен и полезен за всички с които е свързан. Физическият контакт създава възможност за по-непосредствени и естествени отношения. Онлайн създава условия за по-голяма опасност за отчуждававане на деца от деца и деца от учители.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Скочили са дръжки ... Нали следя цените. Скъпи са новите "гейминг модели, разни ултрабуци XPS, Carbon, Air .. даже новите M1 са по-евтини от това, кеото заместват.Но на ученика не му трябват 8 ядра и 16 треда, нито 32 гб рам и GPU за 4к гейминг. Трябва му двуядрен процесор и 4гб DDR3 рам, да му тръгне тиймса и всички нужни апликации. Такива вървят 120 до 200 лева и ги има с кашони в магазините за компютри.

37

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 28Работа ли нямало? Търсят се санитари за ковид отделенията, 3 бона плащат, защо говориш глупости?Работа няма за тия дето ги е мързяло да се образоват, и после обвиняват "мафията" за това.

36

до31

преди 3 години

и какво те кара да мислиш че присъственото не е пародия? А да - защото не си там да видиш. Някои деца учат, повечето се помотават. Като са по-големи тея дето се помотават пушат тревка и пийкат биричка в дворовете на училищата. Мини през някой училищен двор и ще видиш за какво ти говоря.После на родителите на пиянките, учителите и/или онлайн обучението са им виновни. Важното е да не са виновни те.

35

Анонимен

преди 3 години

До 30 АнонименЗнам от кои са и точно това писах. Няма работа в провинцията и ако евентуално има някаква то тя е на половината от минималната заплата, и няма гаранция , че ще ти я платят накрая. Това е България извън София в 21 век

34

Анонимен

преди 3 години

До Бат ГеоргиАми моят вариант е, като го видя да шава и да не внимава, да му перна един зад вратлето.

33

Анонимен

преди 3 години

Вълчееев, знаеш ли колко скочиха цените на лаптопи покрай ДО?? Двойно! И работещи, съвестни родители са наистина затруднени!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"От друга страна дедовците ни са преживели една-две войни, национални катастрофи, недоимък... и са успели да изгледат и изучат родителите ни."Масово бяха до 6-7-ми клас, тея "родители",,за които говориш.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонименхората в провинцията не си залагат техниката, щото на тях такава никой не дава. Раздава се на берачите на железо, щото те имат "най-голяма" нужда от нея.

30

Анонимен

преди 3 години

Нулева учебна година и всички в клас на 15.09 2021г.Онлайн обучението е пълна пародия Вълчев закривай