35

Анонимен

преди 3 години

В Австралия е 40-45 ама само в пустинята, а там почти никой не живее

34

Анонимен

преди 3 години

Ами то и в Австралия сега е 40-45 градуса, но статистиката регистрира рекорди и още са затворени.

33

Анонимен

преди 3 години

В Африка в момента е 40-45 и затова е слабо заразяването по 20-50 човека!

32

Анонимен

преди 3 години

В африка вирусът поразява козите и папаята, затова няма пандемия.

31

Анонимен

преди 3 години

"Абсурд да си бия ваксина в близката година. Това няма как да се случи."А в далечната година ще си биеш ли, за да цъфнеш и вържеш?!

30

Анонимен

преди 3 години

Някой да е чувал за пандемия в Африка?

29

JJivanov

преди 3 години

ЗАБРАнява се заразяваНето на милиарди хора с нагло престъпни PCR TESTS...вИНОВННИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ И ДРУГИ ЛИЦА ВКЛ ОТ ЕМД МАФИЯТА С ЕНАКАЗВАТ С ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВА ЗА ЖИВОТ В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА

28

0 доверие

преди 3 години

Доверието ми в държавата е на почти НУЛЕВО ниво. Ще гласувам против ГЕРБ, ДПС и БСП на следващите избори.

27

Василев

преди 3 години

Българинът е недисциплиниран!Точка!Бати Бойко е велик!Точка!Това е Трета Световна Война!Точка!Който оздравее не придобива траен имунитет!Точка!В България всеки разбира от всичко!Точка!Ако не спазвате локдаун ще има нокдаун!Точка!Този вирус е екологично чисто биологично оръжие и ще върне достойнството на англосаксонския свободен човек, който е притиснат от азиатските плъхове!Точка!Румен Радев работи за статуквото и е пръв защитник на Борисов!Точка!Марадона почина от коронавирус!Точка!ЦРУ

26

Ваксинчо

преди 3 години

Ще си бия тая експериментална ваксина едва когатао Боко Тиквата ваксинира себе си и семейството си. И то ще почакам 5 години, за да видя какви странични ефекти има.Абсурд да си бия ваксина в близката година. Това няма как да се случи.

25

4

преди 3 години

да,покачила се е смъртността от пландемията с невиждана ярост.И още ще се качи,защото така е по заповед - избивайте,за да се панират и ваксинират.Ще има делба на парички.Ама яка делба.И всеки който пропагандира експерименталните ваксини,е на хранилката.*** нищо.Спикайте сладко сладко.

24

НАЙ-ВАЖНОТО

преди 3 години

Най-важното е, че "математика" излъга и управляващата глутница яхна лъжите му, за да прикрие факта, че здравната система не работи, а тя е единствения виновник за високата смъртност.Това са политици-престъпници. Подобни чудовища са съдени след 2-рата световна война в Нюрнберг и са овисвани на бесилото.Който не познава историята е обречен да я повтаря. Римската империя пада, когато идва чумата. Ще падне и тая.

23

Анонимен

преди 3 години

Кой е дал научната степен "академик" на тази мисирка, извинете?

22

Бау

преди 3 години

ама моля ви се, спорете и наричайте глупав академика :D Все пак сме в Интернет!

21

АнонимеН

преди 3 години

ТОЧНО ОБРАТНОТО Е!!!!ПО-СТРОГИТЕ МЕРКИ ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ХИПЕР СМЪРТНОСТ В ЕДИН МОМЕНТ!--------ТЕЗИ КОИТО ГО ПРЕКАРАТ СЕГА ЩЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С НЯКОЙ ПО-АГРЕСИВЕН НЕГОВ ЩАМ В БЪДЕЩЕТО!! ВИРУСА МУТИРА МУТИРА ЛИ МУТИРА И ТЕЗИ КОИТО НЕ ГО ПРЕКАРАТ СЕГА ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ КАТО ГИ ПИПНЕ НЯКОЕ НЕГОВО ПОДОБРЕНИЕ В БЪДЕЩЕТО!-------ВАКСИНАТА Е КАУЗА ПЕРДУТА! ТОВА Е ЛАБОРАТОРНО ПОДОБРЕН ВИРУС КОЙТО НЕ СЕ СПИРА ДА МУТИРА И ИМА ВЕЧЕ 20 000 НОВИ ЩАМА! ВАКСИНАТА МОЖЕ БИ ЩЕ ДАДЕ ШАНС 1% МОЖЕ БИ!

20

Измамници

преди 3 години

Смъртността се повиши заради неработещата здравна система, не заради нещо друго.На тежко болни се отказва спешна помощ, бави се... умират като кучета по улиците.

19

Анонимен

преди 3 години

Този академик явно е забравил, че като е бил студент по медицина първи курс, са ги учили, че вредите от използването на дадено лекарството не трябва превишават ползите от него. И че дори да има полза и ефект от дадено лечение, ако страничните вреди от него са повече, не трябва да се прилага. Същото е и с този "лек" - т.нар. локдаун. Ама сега явно политиците взимат решенията (не нашите, разбира се) и все ще се намери някой и друг лекар-професор-академик да им придаде "научност".

18

Бахурски

преди 3 години

До Анонимен #14Разбира се че го правят не виждаш ли! Пазят старите и тежко болните! Вместо тях да изолират под карантини блокират всички работещи хора движещи икономиката и плащащи пенсиите не своите, а чуждите на сегашните пенсионери. Така е организирана пенсионната система една черна дупка била солидарна система няма индивидуални вноски парите потъват вместо да си ги пазиш в личен депозит в банка за старини плащаш на *** и пульо осигуровките.

17

АНТИ

преди 3 години

До Човек`ще има голям брой хора които доброволно биха се убили`------------Вместо да отидат в нормална държава, ще приключат сами с живота си тук ?!

16

Анонимен

преди 3 години

Пълна и тотална реформа на здравеопазването ни и след пандемията трябва да се яхне вълната. Колко фалшиви епикризи уж с дадени лекарства и уж получени процедури, а всъщност ме караха да си ги купувам лекарствата, защото в момента " нямали ". И това за бременни. Пише "преглед с ехограф ", а няма такъв. Хем парите източени от касата за това, хем народа болен, защото нито лекарствата е получил, нито процедурите. Даже ни караха да си гледаме електроните досиета, че по едно време от касата се усетиха