7

Анонимен

преди 3 години

примерно от сметките в Швейцарските банки

6

Doing business

преди 3 години

Бизнес начинанията са рискови, често фалираш, така е в целият свят. В България много хора си мислят, че отваряш кръчмата/магазина и хората се избиват да идват, а ти да печелиш. Ако случайно това не става, почват да мрънкат, да искат помощи и да се вайкат.

5

Анонимен

преди 3 години

Когато има печалби и кражби от данъци всичко е за мутрата кръчмар. Когато положението е зле всички трябва да сме солидарни и персонала на улицатаЕй тази АЛЧНОСТ и ИНДИВИДУАЛИЗЪМ съсипа България докара ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА и е погубиЕй такива алчни крадливи смрадове като тоя кръчмар иззедник

4

Анонимен

преди 3 години

Като си продадете луксозните коли, откажете почивката на Малдивите и отложи те пластичната операция за оправяне на силикона на любовницата, пари ще има. Няма как да оставите хората си гладни, а вие да не си промените стила на живот.

3

Анонимен

преди 3 години

Да си продаде 1 от колите и готово!

2

Анонимен

преди 3 години

Аз не виждам какъв е проблема? Не във всички държави има забрана налагаща, да се затварят заведенията. Купувайте си самолети не стари кошове със задно. Качваш си се на самолета за час-два, можеш да си хапваш където ти е кеф и удобно. Вярно губиш време, но все пак е само три седмици, ще се изтърпи.

1

Анонимен

преди 3 години

И тоя нагъл та нагъл,ми ще продавате джипове,апартаменти,вили дето сте трупали през годините и от там тези 40%