442

?

преди 3 години

Това с ученето в къщи ме дразни най-много. Колко хора ще си загубят работата, за да стоят в къщи с дечурлигата до 12 годишна възраст?! А други и работа не могат да започнат пак поради тази причина. Една позната е учителка с две деца, компа е един....

441

А ЗАЩО

преди 3 години

НЕ ЗАТВОРИМ НС И МС???а?ДНЕС ПРОТЕСТЪРИТЕ СА ЗАТВОРИЛИ МЗ И ТОВА Е ХИТЪР ХОД - НЕКА И НИЕ ДА ГИ ЗАТВОРИМ ХРАНТУТНИЦИТЕ, ДА ВИДЯТ КВО Е!ПОЧВАМЕ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ -ЗАТВАРЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА, НЕ САМО НА БИЗНЕСА!И ГАДОВЕТЕ ДА СТОЯТ БЕЗ РАБОТА!ТО СЕГА ИМ Е ЛЕСНО- ХЕМ СИ КЮТАШ, ХЕМ ЗАПЛАТАТА ТЕЧЕ!

440

Анонимен

преди 3 години

НОЩ ЗАЩО НЕ ПИШЕ, КАКТО ВСЕКИ ДЕН КОЛКО УМРЕЛИ, "СЛУЧАИ", ИЗЛЕКУВАНИ ... И КОЛКО ОСТАВАТ БЕЗ ДОХОДИ ОТ:ТУРИСТИЧЕСКИЯ БРАНШПРЕВОЗВАЧИАКТЬОРИПРОДАВАЧИБАРМАНИСЕРВИТЬОРИ...КОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ДУШИ?И КАК Я МИСЛИ -ТИЯ ХОРА ДАЛИ ЩЕ СТОЯТ БЕЗУЧАСТНИ?ДАЛИ НЯМА ДА ИМ СТРОШАТ ГЛАВИТЕ!МАХАЙТЕ СЕ И ТО ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, ЧЕЕЕ...

439

Анонимен

преди 3 години

сега разбрахте ли що е имало народен съд??е , питам ви аз, тия не заслужават ли да им отвориш 1 концлагер , да ги ядат свинете?

438

Мангъра

преди 3 години

Спокойно, моят бонус за първа линия ще си върви и с, и без локдаун.

437

...

преди 3 години

Смърт за всички политици

436

Германец

преди 3 години

Закривайте я тази пародия на държава нацяло.

435

BGN

преди 3 години

Дянков постната пица, когато изплюска сребърният фонд, предназначен само за здравеопазване, тогава системата не издишаше, а?? Фържавните болници пълен кеНеФф, частните дето ви подкупват да ги дотирате са супер а ????

434

преди 3 години

До тодороваОстанаха да работят плувни басейни, квартални магазини (железарии, за дрехи и т.н., всички които са малки), детски площадки, паркове, градини. Излиза се спокойно от дома на вън за неограничено време, транспорта си работи. Пълно затваряне илиминира всички от гореизброените.

433

АЛО, МРЪНКАЧИ?

преди 3 години

ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!ИНАЧЕ ТУКА САМО ДУХАТЕ ВЪЗДУХА!

432

СЪВЕТ

преди 3 години

КЪМ НОЩ:ОТ УТРЕ ПОЧВАЙТЕ ДА НАМАЛЯВАТЕ БРОЙКИТЕ,ЧЕ ДЪРВО НЕОКАСТРЕНО ВИ ЧАКА!

431

Съжалявам

преди 3 години

Съжалявам, ама ся стана страшно..

430

тодорова

преди 3 години

Това не е частично затваряне, а пълно! Оставаше да затворите и хранителните магазини и аптеките! Какво друго остава да работи, за да казвате, че затварянето е частично?

429

Анонимен

преди 3 години

Жалещите за фитнесите - какво жалите бизнеса или здравето? Ако се вайкате за здравето си изберете басейна - просто е. Водата се хлорира, дезинфектира. По същия начин се поддържа хигиената и в околните помещения. Почистват всички вируси - даже и на спортуващите. Доказано хлорът убива К-19.Едно нормално решение да вземат и пак недоволни егоисти ще измучат.

428

Финансист

преди 3 години

Лекарите и генералите от различните болници, поспрете се малко с тази ваша истерия. От тези починали, заразени и болни от коронните вируси не истанаха хора, които да гласуват за приятеля ви началник Бойко Борисов.

427

КАЛИПЕРКО

преди 3 години

До ШОКИРАНПредстои още да ни шокират. ЩЕ ВИДИТЕ ОЩЕ ЧУДЕСА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ЩЕ бъдете обявени за излекувани докато си стоите по домовете без работа и без пари. ТРЯБВА да се чувствате задължени на спасителя ББ който лекува хиляди Българи.

426

Анонимен

преди 3 години

оставка!съд!

425

Анонимен

преди 3 години

Когато умират хора по стълбите от вируса всичките питат - ама защо, ама как се стигна до това дредже? Когато се въведат мерки във връзка с ограничаване на разпространението обратното - ама защо ни затварят?

424

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва да бъде премахнат.

423

ДА познах

преди 3 години

До ТялотоОтворени са ТЕАТРИТЕ С ПУБЛИКА до 30% Пълна загадка и липса на логика във всичките тези глупави мерки.