31

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите и не вярвам на прочетеното! Родител и учител съм, синът ми по моя преценка от днес не е на училище, но аз съм на работа. В класа има ученик с положителен родител, детето е на училище, защото е изтекла карантината, а то кашлящо и кихащо. Провеждам разговор с родител, той заявява : "Детето ще посещава учебното заведение". От ръководството казват : " Следи за други симптоми" . За присъствено обучение съм, но не и при тези своеволия, аз не съм лекар, за да следя състояние.

30

Истукан

преди 3 години

Играят си на тука има, тука няма. Днес дистанционно, утре присъствено, а в други ден комбинирано.

29

Анонимен

преди 3 години

Училището е зараза.Във война не се ходи на училище.Да стоят пред лаптопите сега ,а ако пискат- направо нулева. След пандемията здрави реформи и обученивто да е до 7клас.После да бачкат или да учат висше.Иначе ще трябва да се внасят китайци,мексиканци и араби,а виждате като дойдат какво става из ЕС.Кой ще изкарва големите заплати дето всички искат?

28

някой

преди 3 години

До: номер 23Така де - надявам се да си достатъчно умен да разбереш значението на звездичките?Или пък... не си?

27

Анонимен

преди 3 години

Да си учат от къщи.Голям зор да разнасят вируси.

26

Анонимен

преди 3 години

Екстра и без това научават нищо след основното, гледат като телета в железница когато им обясняваш нещо :))) Някои с 2 висши ме питат как да подкарат субтитри, тъжна работа :)

25

Анонимен

преди 3 години

Хаос няма.Хората имат право на избор.Могат да си запишат децата и за дистанционно обучение.

24

Анонимен

преди 3 години

Хаосът е в главите на МОН.Всички останали са си окей.

23

Койчо

преди 3 години

За това българина казва за някой че му липсва първи клас.Ето че всичко си дойде по реда

22

Анонимен

преди 3 години

При положение, че има възможност за неприсъствено обучение, което ще предпази не само децата, техните семейства, а и хилядите пътуващи ежедневно с градският транспорт, които нямат възможност да работят от вкъщи ти да искаш присъствено си е чисто малоумие, в което липсва всякаква логика.

21

Анонимен

преди 3 години

Нали децата са най- големи приносители на вируса. Когато ги пратиш у дома или ги гледат баба и дядо, които рискуват да бъдат заразени,или мама и тате, които НЕ могат да ходят на работа. Некой да мисли малко?

20

Така трябва

преди 3 години

В училището ни се наговориха да не си правят ПСРи болните, за да не излизаме онлайн. Правете си сметка какви *** и безотговорни хора има. Само строги мерки помагат срещу подобни тарикатлъци. Сега за затварянето на ресторантите нямам мнение, тъй като там човек ходи само по собствено желание.

19

Дъскала

преди 3 години

Ох, онлайн е много кеф да работиш, може и секс да правиш даже и заплатката върви.

18

Анонимен

преди 3 години

Нашата иконокика е само кръчми, хотели, продавачки и транспортни фирми. За какво толкова им е това образование? Къде ще го прилагат? Една шепа програмисти имаме и то повечето са учили зад граница, ама те са само за цвят.

17

Махнете

преди 3 години

Министъра на Образованието.Завършил Счетоводство във Варна ,а се разпорежда с живота и здравето на учениците

16

Напротив,

преди 3 години

Ред се въвежда, хаоса беше до сега.Писателя на заглавието случайно не е ли чул,че здравната система не издържа на напливаот болни, от части и защото има безкрайно ученолюбиви ***, които философстват колко добро било присъственото обучение по време на пандемия.

15

номер 13

преди 3 години

Взе ми го от устата човече!Като са толкова уплашени учителите: ми нулева година, неплатен отпуск 12 месеца, 12 месеца заплата нула лева, и воала!!!Всички ще са доволни, неспа?

14

Анонимен

преди 3 години

Които ще стават сервитьори и бармани (а то всичките щат-не щат такива ще станат), няма смисъл да се правят, че учат нещо у даскало. Само ходят, колкото да докарат вируса вкъщи.

13

българин

преди 3 години

До: номер 9Причина за това са онези 45 години див, азиатски комунизъм по болшевишки модел на бившата империя СССР!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Нулева година и всички учители в неплатен отпуск!Здравето им е по-важно от заплатите.