38

Стоян мъжкаря

преди 3 години

А няма ли да коментирате на Стоян симулациите? Кое го боли - ръката, коляното, пръстите на краката ли са му счупени? Защо нищо не излезе при 2 прегледа и сума снимки? Куца ли или не куца последно? Нали избра чичо Митко, защото със сигурност отпада и да му правел път към финала?

37

Анонимен

преди 3 години

А за "Маскираният певец" защо няма статия?

36

Искра Лалковска

преди 3 години

голям хитрец и артист из Стоян. жалко за ног, а и за чичо Митко- Фермата няма да е същата.

35

До 44

преди 3 години

Ами не се знае какви инжекции са му били по нареждане на продукцията.

34

Всичко

преди 3 години

му беше гаднярско, поведението, злословието, мързела, интригите, сдушването ми със злобата Надя, която подмолно уплита всички, и после се скрива.

33

Анонимен

преди 3 години

Ква милена ве , ня тази е *** и има нужда от лекър, иначе се радвам за Стоян че натри физиономиите на злобарите. Надявам се на финал Боби Стоян и там който спечели

32

Най-свестните

преди 3 години

във фермата са Стоян, Поли, Асен, Милена, македонецът, който се контузи и напусна, Борислав с резерва, защото си трае за някои несправедливости, чичо Митко също, но тъй като е възрастен с опит и той си трае. Гаднярите са Дана, Антония, Ангел, баба Яга Надя, която е от Варна, злобната Мария, Петър, Калоян, Ваня. Данчо е уравновесен в работата.

31

Анонимен

преди 3 години

На дуели за оставане във фермата задължително трябва да излязат Калоян+Петър, Боби+Данчо, Милена+Даяна, Надежда+Мария.Не само едни и същи.Да се промени регламента който спечели дуел за отпадане,той става фермер на седмицата,иначе глутницата хиени винаги ще се въртят у фермерската къща.

30

Анонимен

преди 3 години

Ни един смс няма да пусна ,нито ще купя тениска , "алманах" или календара на _ _ _опосумите от алчност се побъркаха !а Боби може да е силен ,ама не е смел -нагаждач към гадните ,що не защити Стоян ?много се обижда на , ама като обиждат другите и той трае като _ _ _

29

Анонимен

преди 3 години

Ясно се вижда какво става когато до едно злобно същество/Надежда/застане още едно/Калоян/и после се заредят Мария,Петър,Куку Ванче-опорочава се иначе добрия замисъл на предаването.А Иванушка и Андрешко от пубертета направо навлязоха в андропаузата и лиготиите и пристрастията им са същите като на 13/14 възраст.Бойкот на тениските им и алманаха за да не пълнят гуши за сметка потъпкването на човещината у човека.

28

Анонимен

преди 3 години

Опа, чичо! Чичо, Митко! Чичо Митко пие всичко! Иска млади хубавици! Само палави тигрици!Стояне, стани футболист, умееш драматургията.

27

Анонимен

преди 3 години

Мария с избора си за дуелист (стоян)какво е очаквала, много ясно че праща Шестака в къщи, да беше избрала онази Дая. Дая и Данчо са мега ***. Петър физически е много по зле от стоян даже

26

бааа го

преди 3 години

Някой гледа ли я тази боза?!

25

До Саки

преди 3 години

Затова няма казарма. Защото ражда такива като теб. Но света е шарен и затова е прекрасен. Със здраве!

24

Лили Иванов

преди 3 години

Стоян е на 34 години,а изглежда на 50. То корем,то гуша. Младо момче ,а запуснат.

23

...

преди 3 години

Проповядвали българското???Сериозно ли? Тея са готови да те разчекнат за пустите парички. Насочиха прожекторите върху Стоян за единия рейтинг. Безкруполни лешоядчета....

22

Саки

преди 3 години

Абе този Стоян, на такива ,като него в казармата им викахме стационарен щъркел. Който е ходил казарма ,знае какво значи.

21

...

преди 3 години

Дуел срещу Мария и Петър. Все пак съперниците трябва да са равностойни.

20

Анонимен

преди 3 години

Да всеки има право да избере когото си реши. В случая Милена пълни главата на Стоян, който милия е толкова наивен, че прави каквото му кажат а не каквото реши. Съжалявал, ами да е мислил. Боляло го крака, после "нищо сериозно". Ту куца, ту не. Каквото и да говорите поведението му не е мъжкарско и достойно.

19

Въпроска ?

преди 3 години

Стоян победи още на Алманаха защото Димитровен е правилния отговор. Дали в Алманаха е посочен грешния отговор на Андрей ? Митко се представи достойно на битката, а недостойно е поведението на агитката му. Защо не избраха " иконата " си Митко за фермер? Много крокодилски сълзи проляха змията Надя, ножарката Мария ,хепи мома Ванче, самоопределилия се като ла.но Калоян . Андрей защо не посочи вратата на пилота заради отправените към Стоян закани ? Фермата 6 не показа траиции в отношения и дейност