100

Анонимен

преди 3 години

бил съм в американския град филаделфия и тогава за пръв път видях ада на живо...картините на стотици дори хиляди хора по улиците на този мегаполис,които се въргалят по земята,надрусани с всякаква долнопробна дрога,уриниращи по улиците,никога няма да забравя.такива картини за съжаление могат да бъдат видяни във всички големи градове там.

99

Анонимен

преди 3 години

Лингвистиката признава, че македонскияте най-близък до българския, но тя не може даго забрани, той си съществува самостоятелнов суверенна държава. Боко и цялото герб немогат да направят нищо по въпроса. Неразпознаване на проблема, съответно грешнидействия и провал.

98

Тонката

преди 3 години

В Русия евентуално може да се пресели да живее само някой Севернокореец,ако успее случайно да прескочи оградата от бодлива тел по границата:):):)

97

Факт е...

преди 3 години

Че тая религиозна пасмина през последните 30 години е процъфтявала и увеличавала своето влияние и са направили всичко възможно да затъркат всякакъв рационализъм и да налеят възможно най-много пари и да откраднат от държавата нарушавайки всеки светски закон възможен и даже пишейки свой собствени закони с тяхното лоби. Кришнамурти се върти в гроба с 3000 оборота в минута. https://youtu.be/n2JISEATisI

96

Анонимен

преди 3 години

До Фактипо последни данни над 2 млн.жители във финансовата столица на света ню йорк нямат пари да си купят хляб и са принудени да се редят с часове на опашки за къшей хляб!ТОВА Е ИНФОРМАЦИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ!

95

Тонката

преди 3 години

Ямболски Цървуле отговори ми,защо и от така наречената от Фигуранта България(блато)никой не си и помисля да ходи да живее в "богата" Русия,а тук се нафрашка с Руски емигранти,особено във Варна и Бургас?:):):):)Според статистиката вече са около 200 000:):):)

94

Друга тежка истина е

преди 3 години

Че в Русия по времето на съветският съюз тази *** свещенническа беше минимализирана отново... Още по-тежка истина за нашата съвременност е че въпреки моето уважение към съветската наука и техника ...отново Руската Федерация клони към християнско религиозна идеология, а не здрав разум! И че много се прекалява със светената вода ...

93

Анонимен

преди 3 години

СЪЗДАВАНЕТО НА ЧУЖДО ТЯЛО НА БАЛКАНИТЕ СЕ ПРОВАЛИ... СОРИ СЪР, НАСЪРАХА ВИ

92

за 109

преди 3 години

До АнонименНе става дума за Република Северна Ирландия, стюпид..

91

Анонимен

преди 3 години

Надеждите на глюпави български политици не струват нищо.Даже по-лошо,вкарват в напразни илюзии тези, които им вярват.И един ден се превръщат в неразрешими проблеми.Такъв е случаят със зелю зелев, а боко тиквенски,повярвал му, повтаря като папагал за непризнаванена македонски език.Българската политика трябва да се гради само на солидно обосновани сметки, не голи надежди. С боко тиквенски сме за смяхпред целия свят.

90

Тонката

преди 3 години

До Ямболски цървулЯмболски цървуле не се прави,че не ги разбираш нещата:):):)Колкото и да си Червен *** много добре знаеш кои Руснаци си купуват жилища по цял Свят:):):)Това са комунистическата върхушка с крадени от Народа пари,нали така?:):):)Останалите са по панелките и карат още Лади и Москвичи:):):)

89

Тежка истина е ...

преди 3 години

Която няма да си признаете въжето да ви сложа на шията, че за последните 147 години сте служили на Сакскобурготите и много чужди само не и на българският народ. И убихте толкова много хора заедно с тях, а спасихте 50 000 еврей, а погубихте 1,2 милиона българи. Тежка истина е ... тежка и неприятна ...

88

Факти

преди 3 години

20 мил. руснаци от 142 мил. население на Русия получават минимална работна заплата от 254 лв. = 12000 рубли ! С тези пари трябва да изхранят семействата си !

87

Ямболски цървул

преди 3 години

До ТочкатаКлиматика с цел охлаждане е измислен през 1951-ва година от руснак.Първият самолет с две спални кормила е измислен пак от руснак!

86

Македония в ЕС!

преди 3 години

Да, тава ще стане, но не сега, а през 2022 г, при Новия световен ред, когато тази територия бъде върната на България, а процедурата "приемане в ЕС" тогава ще стане излишна...

85

Ямболски цървул

преди 3 години

Въпрос до ТочкатаИ на мен ми е чудно как от тази бедна клоака Русия си купуват жилища по цял свят бедните н.а.с.р.анй руснаци!Кажи ми Тонке как става тази магия?!?!?

84

Тонката

преди 3 години

Хайдееееее:):):)Руснаците не могат да направат като хората един автомобил:):):)ТВ,Смартфон,Пералня,Климатик:):):)

83

И точно както в ЕС

преди 3 години

Вие донесохте 1000 години тъмнина на българският народ и България също както християнската религия донесе тъмните векове на Европа след оная никейска глупост. Единствените просветления бяха при тия дето се отрекоха от вас и бяха против вас и успяха да ви победят. За което вие си отмъстихте нали така? Марш от тука палестинско-израелска пасмина - ходете си в Йерусалим и у Палестина и Израел - по лична карта сте български граждани - по съвест правите всичко срещу държавата и срещу българският народ

82

Ей маке....

преди 3 години

Има една основна разлика между българи и македонци. Македонеца лъже, че е македонец. Всички останки от елинистичната култура в Македония са мъртви генетично. Това, което е дошло след тях са българи. Българите с право си твърдят, че са българи и не лъжат, че са похристиянчени българи. И за да станат отново българи се иска само едно нещо - 1000 гроба ... не на покръстените 1000 новородени, да на 1000 мъртви свещенника - цялата държава е станала за резил!

81

Тонката

преди 3 години

Доказано Русия е една бедна клоака където никой не иска да стъпи:):):)