22

не разбрах

преди 3 години

от какво се умира- от вируса и придружаващи заболявания, или от заболявания и с придружаващ вирус. За сега е гъста мъгла.

21

Ямболски цървул

преди 3 години

Що триете коментари против Ковид?

20

минувач

преди 3 години

Средно статистичеки през последните няколко години на ден си отиват околко 300 наши сънародници.Защо не ни казват колко са сега - та да видим има ли "повишена смъртност"? Цитират едни списъци на хора починали "с Ковид". Няма списък на починали "ОТ". Както няма и на общата смъртност - да се ориентираме малко.Ами ако тестват починалите и за грип, стафилококи, стрептококи, евола вирус, ханта вирус HIV - и ги намерят всичките (което не би било чидно, те си живеят в нас) - от какво ще ги пишат,а

19

1

преди 3 години

Така е докторе, и от СПИН не се умира. Умира се от обикновена настинка, защото СПИНА ти е направил имунната система на салата.

18

Анонимен

преди 3 години

То като умрял с куршум, а не от куршум.

17

Анонимен

преди 3 години

Баба ми живя с хипертония 45 години. И сега ми казват, че хипертонията е станала спонтанно и рязко смъртоносна. И трябва да го приема за нормално. Мдааам, ей сегичка.

16

Анонимен

преди 3 години

Връзкарите ги лекуват с "Ремдесивир" $2500 дозите, а простолюдието го оставят да мре в къщите си или по стълбите лекувайки го само с витамини

15

Всичко

преди 3 години

за вас е ковид уволнение.

14

Анонимен

преди 3 години

От всички починали от Ковид 19 между 30% и 50% за здрави хора без никакви заболявания. От тези със заболявания голям процент са хора с диабет или хора с хипертония,които са контролируеми заболявания за дълги години, ако коронавирусът не ги усложни. Така че дали от коронавирус или със коронавирус, и в двата случая вирусът е катализатор за усложненията.

13

човек

преди 3 години

То толкова материали и доказателства има в пространството ,че е време и наши лекари да застанат до колегите си в Европа и да подрежат политиката ,която се заиграва с тази пандемия. Хората да не се страхуват ,а да поемат собствена отговорност за да не се заразяват .Защото входа в здравно заведение за сега за много нуждаещи се от лечение е еднопосочен .Тези които са със съпътстващи и не излекувани болести (на кръвоносна система и др.) са предимно онези ,които си отиват "със ковид" Има изключения.

12

Анонимен

преди 3 години

При толкова много професори и доценти ,конкуренцията е голяма ,само в Русия има повече от тук ,изобщо много учени имаме по вечери платени от власта

11

Анонимен

преди 3 години

А повишена смъртност СЪС старост, с ПТП, с убийство ко съ води? Нали пак си под чимшира. Всичко друго е семантика и мангърщина

10

До 8

преди 3 години

Е ти пък като си толкова зле сега да не би да искаш да ти ги изброявам поименно. То като нямаш една работеща клетка в мозъка и целия списък да ти дам все тая. Пак ще гледаш като теле в железница дето го водят на заколение.

9

999

преди 3 години

БЕРЛУСКОНИ, НИНОВА, БОЙКО, ВЕСЕЛИН МАРИНОВ....И ДР. ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРИ БЯХА ЛЕКУВАНИ С РЕМДЕСИВИР. ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ ТЯХ?

8

Анонимен

преди 3 години

Конспираторите и антиваксърите трябва да ги баннат от всички сайтове. Това е напаст отравяща целия интернет и правеща го опасен за обществото!

7

До 6

преди 3 години

И КоИ СА ТЕ, МОЛЯ?

6

Ясни сте!

преди 3 години

За защо не казвате че вече има лекарства които убиват вируса за 2 дена? Защото криете истината и само говорите за някакви ваксини и маски?Ооо ами то е ясно като бял ден. Целта е "пандемията" да продължава колкото се може по дълго да се срине всичко което има да се срива в обществото. Целта е наистина да умират хора въпреки че няма реална пандемия.После ще излязат едни господа с костюми за по 30 бона и ще кажат виждате ли системата тотално се провали затова трябва нов световен ред.

5

41604

преди 3 години

Нали така стана и с хлорокина, с който бяха облекчени много пациенти. СЗО го забрани с мъгляви обяснения, че нямало доказателства от изпитания. Препоръчаха ремдисивир, без да дадат ясен отговор на запитване дали не уврежда бъбреците. Сега го отхвърлят. Кой е препоръчваният към днешна дата препарат и кой го произвежда? СЗО спазва ли ротацията на фармацевтичните гиганти или я кара според вноските?

4

Анонимен

преди 3 години

До злеОт или със - все си е поради.

3

Анонимен

преди 3 години

Абе друго си е да умреш 'С', а не 'ОТ'. Нещо като прерязано гърло го разбирам ...