291

Анонимен

преди 3 години

Кунчев ти заплашваш ли?Ало, то си е подсъдно да заплашваш хората.

290

Анонимен

преди 3 години

Ангелчо, можеш ли да обясниш как става следният фокус-семейство иска за собствено успокоение да си направи pcr тест, отива и си запазва час защото такъв е реда, часът им е за след 2 дена, на следващият ден обаче им се обаждат и им казват че са положителни и ще са под карантина а на тях проби не са им взимани?????? Между другото същия случай имаше и в Патра, Гърция само че там човека беше извикал някаква телевизия и циркът е бил голям, едно мънкане едни шикалкавения от страна на властите.

289

Анонимен

преди 3 години

До HandelАбе човек като не знае и е *** да не се изказва. Бързите тестове реагират на АНТИГЕН!!! ама как такъв като теб да знае какво е това животно.....

288

Анонимен

преди 3 години

Пълна глупост и лъжа!!Няма никъкав вирус!! Всичко е лъжа и медийна атака, за да се всява паника сред населението!!В това време хунтата на ГЕРБ крадат милярди от Евро помощи, а самия диктатор Борисов пълни чекмеджета с златни кюлчета!!Това е голата истина!!

287

@

преди 3 години

До Извод:За затваряне работят параноицитеРазберете го веднъж за винаги, тиквеници с тиквеници. Колкото по бързо всичко го изкарат, толкова по-добре. п.с. И да има затваряне, аз пак няма да го спазвам.

286

Извод:

преди 3 години

Който разпространява вируса и не пази другите работи за затваряне... Но това е трудно за асимилиране от някой хора.

285

@

преди 3 години

Абе тикво, щом не спазваме тези, как ще наложиш по строги, които ще се спазват още по-малко?*Аз до този момент не съм носил маска нито за секунда, няма и да нося.

284

------------------

преди 3 години

Повечето го преболедуваха грипчето ковид. Медиите лъжат че е много страшен.

283

Анонимен

преди 3 години

стига сте се държали кат мутри на туптана, или предпиемете мерки, или спрете да бръщолевите глупости

282

пепеляшка

преди 3 години

Късно е Ангеле / Кунчев/ , на всякъде всичко пламна,много ще умрат

281

фигаро

преди 3 години

след 100 години в учебниците по история ще има специален раздел - COVID19 , най-голямата измама в историята на човешката цивилизация .

280

Handel

преди 3 години

А бе, Пънчо! Даже министърът на здравеопазването се изпузна да каже, че бързите тестове реагират на антитела, а не на вируса, което означава че те са вече имунни! А ти непрекъснато заблуждаваш хората че положителните проби означават "заразени" в смисъл "болни! Колко сребърника ти плаща бoko за да загробваш България?

279

Не

преди 3 години

Виждате ли, че мерките нямат нищо общо със здравето. Между 13, 30 и 16, 30 ч. Хипермаркетите седят празни, защото пенсионерите нямат покупателна способност. Тези, които искат да влязат не им дават, след това може да нямат време. А иначе пенсионерите не живеят на луната. Те са стигнали до магазина в зелемия коридор, като преди това са се срещали с всякакви. Целта е тормоз, облечено като мерки. Магазините губят и всички губят. Защото хората над 65 г. могат да пазарят по всяко време.

278

Това ми

преди 3 години

Звучи, като заплаха. Или се подчинявате или ще ви затвориме. Какво направиха за един по-тежък грип. Ако така ще е при всеки нов вирус, свършено е с нас.

277

Реалист

преди 3 години

Никой не го интересува здравето на хората.Правят каквото им наредят от горе.

276

Анонимен

преди 3 години

До 286 и до него да се наредят Ангелов Вълчев

275

НЕМА ВЕЧЕ ЗАТВОРИ ,

преди 3 години

СЕГА ЩЕ УМИРАТЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ...И К-19 , ДРОГАРЕ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ...!НЕМА ЛАБАВО!

274

Анонимен

преди 3 години

Шибайте се с вашите мерки.

273

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"Национал-Социалисти"...такива, ха,ха,хааааааааа...

272

IT

преди 3 години

Смешници, ако беше толкова опасен нямаше цяло лято всичко да е пълно и да няма една проверка.