28

Анонимен

преди 3 години

Браво на студентите! И аз съм ЗА присъственото обучение!

27

Един съгласен

преди 3 години

Не всички специалности могат да учат дистанционно. Подкрепям ги напълно. Аз съм учил редовно всеки ден от 8 до 13 имахме лекции и упражнения! Днес това е остарял модел, но не може да се учи само дистанционно. Ако е за квалификация, да. Но не и за цялото висше. Вирусът ще го изкараме всички и е безмислено да жертваме само младите! А масово възрастните ходят с маските под носа. Както казва баба ми на 90 г. Ти знаеш ли ние колко вируси сме преживели! ТОЧКА! За нея въпросът приключва...

26

Анонимен

преди 3 години

До Кукувид-19Преди 1989 г. магистър беше 5 години и беше безплатно. Сега солени такси за безсмислен бакалавър от 2-3 години и за магистър е само платен рекет та 4 години се събират само. Това е целта да се събират солени такси а качество 0.

25

Анонимен

преди 3 години

Те не разбраха ли, че не е концерт пожелание. Преподавателите са възрастни, няма да рискуват живота си, защото точно сега на някой много му се учило. Може да се почака до март.

24

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми студенти, Надявам се си давате сметка, че когато постъпите на работа, едно 90% от времето ще ви обучават дистанционно. Особено когато говорим за голяма организация. За това вместо да ползвате времето да трупате безплатен опит и да се учите на дисциплина, вие се жалвате.Не мога да ви разбера. Честно. Не мога.

23

Анонимен

преди 3 години

Като порасна ще следвам география и ще откривам нови континенти. Може и онлайн, с Гугъл мапс.

22

Шопо

преди 3 години

Най-ощетени са студентите от Пернишкия университет !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Удруи *** с двете цеви!Голем купон!Ниа студентете сме големъ работъ!Плаштаме и ни дават дипломе!Нема вирус нема ништу!

20

ГосТ

преди 3 години

Хахахаха хохохохо хореографи, педагози и меринджеи от юзута и нюбули. Абе, к'во точно учите па вие бе ??? Разбираемо е единствено за истинските студенти от природни науки, инженерни специалности и медицина. Единствено за практическите упражнения и изпитите !!! Вместо учениците да се разкарват без предпазни средства навсякъде и контаминират. Разбира се, лекциите могат и трябва да бъдат онлайн. Калинките от юзуто пригласят на баце и калинките от техния колеж или к'вото е там.

19

Анонимен

преди 3 години

Малеее, къф купон! КА-РАН-ТИ_НА!Само чалга, купони и про-сти софийски фут-ки! ДА ЖИВЕЕ ТЪРНОВО и Болярките!!!

18

Е, неее!

преди 3 години

"...студент трети курс по Българска народна хореография"... да беше студент от медицински или технически университет...

17

V

преди 3 години

Вишото кетапостроене не образование а вид бизнес.То не образова щото тези хора не знаят още в коя област ще се развиват и ква информация ще им е нужна.В повечето случай нужната ти информация е много по малко от 5 годишните глупости и стериотипното мислене.Тоест не трябва да имаш собствено мнение а да мислиш с главата на преподавателя за да получиш по висока оценка .Дълготрайно обучение е нужно само в медицината ,но и там трябва да става след 5 години като мед сестра или парамедик.

16

Анонимен

преди 3 години

Зависи каква платформа се ползва и как се подготвя учебния материал. Онлайн преподаването дава добри резултати при много дисциплини, ако студентите и преподавателите се потрудят.

15

Анонимен

преди 3 години

Липсват им лекциите , упражненията На голяма част от студентите , които се вясват само по изпитно време , май не им липсват.Ако беше както преди - не ходиш на лекции , упражнения - няма заверка Нямаш знания за 3 , пише се двойка Нямаш знания , не минаваш в горен курс Ама с тези бюджети преподавателите са с вързани ръце - не пуснат ли студента , няма да ги има парите , няма ги парите - няма заплати , отопление зимата

14

Анонимен

преди 3 години

Закриване и редуциране на излишни непотребни безсъдържателни вузове, факултети, специалности и освобождаване на хайлазуващия до и след пенсия лекторски състав.Защо с данъците да плащаме за производство на бракувани неподготвени полуграмотни без трудови навици "висшисти", пропиляли 4-5 години в празност и безхаберие?

13

Анонимен

преди 3 години

От 120 студента поток, половината са започнали работа, а от присътващите 50-60 поне половината си чатят във Фейсбука...Ако има 30, които слушат и разбират - пак е добре. Но...важното е да се оплакваме и да сме недоволни.

12

Анонимен

преди 3 години

Че било почивка било лошо, тия не са в час

11

Анонимен

преди 3 години

Студентите в страната са над 220 000 Останалите над 216 500 нямат ли право на мнение Тези в групичката дори не са 2% от общия брой , не може да претендират за представителност

10

Анонимен

преди 3 години

Като чуя Югозападен университет или варненски свободен, си представям..... А бе не искате да знаете. А тази фолклористика и танци са жизнено важни за оцеляване на човечеството. Простете ми, но, тези псевдо студенти да си налягат дупарите и да учат, че....

9

Анонимен

преди 3 години

Март 2020: "Ура, онлайн обучение! Да живеят технологиите!"Ноември 2020: "Абе това онлайн е супер тъпня! Няма по-хубаво от присъственото."