366

Анонимен

преди 3 години

Тези, които са виновни, веднага сеиздадоха. Поименно трябва да бъдатобявени за персона нон грата. След ВСВ в югославска Македония е имало нечувани репресии срещу граждани с българско самосъзнание.А сега тръгнали да протестират миличките.

365

Анонимен

преди 3 години

Северно македонците нямат история от преди 90те години. Преди това са българи в Югославия

364

Ники

преди 3 години

Kрадеца вика, дръжте крадеца.

363

Ай стига бе

преди 3 години

Всички останали нации и те ли в бивша Югославия са създадени ? Не знаех.. !

362

секском

преди 3 години

До АнонименНай-добре вместо за чаша мляко цяла крава да купуваш! Плати - клати...

361

кой не злоупотребява

преди 3 години

До така еКога победители и победени са имали еднаква история?

360

Анонимен

преди 3 години

До да беСтига с тоя Тито. Някой писа че Тито е пионка на НАТО. Тито винаги е на страната на силните от Австроунгария до Англия и постоянно си сменя господаря.

359

Анонимен

преди 3 години

До Бисер БалканскиВървете си в Югославия.

358

Анонимен

преди 3 години

Сърбите играят ролята на руски агенти в Европа!

357

Анонимен

преди 3 години

Чуй Сърбите и си представяй Руснаците!

356

Е

преди 3 години

Щом се противопоставят на изкривяването на историята, трябва и те да я приемат такава, каквато е !

355

Анонимен

преди 3 години

Македонци, измислете си някаква друга история и влизайте в ЕС. Не е сложно, и без това всичко ви е фалшиво.Ако искате колонизирайте Марс и си го кръстете Марседония. Така никой няма да ви оспорва нищо и ще си имате цяла планета.

354

така е

преди 3 години

До Многохора които нямат идентичност си я измислят или я крадат, нормално

353

да бе

преди 3 години

и как да не е създадена сегашната македонска нация, от тито сталинн и димитров когато това е исторически фактсега каквщо ще искат ние да признаем тези лъжи и после целия ЕС да признаят същите лъжи и да се откажат от историческата наукаа утре дуриг ден ще дойде някой като тито и ще измисли че цяла европа е македонсканеможе така самото писмо е противоречивои съдържа в себе си отрицание на тезите които твърди

352

Шоп

преди 3 години

Абе "македончетата" дето пяна ви излиза на устата от яд тука, я кажете колко рубли ви платиха от Мацква да се пишете макета? Ако ви платя достатъчно утре ще се самоопределите ли като марсианци хахахахах? Смешници. Айде марш да чакате за български паспорти. Само така ще видите ЕС.

351

Към българите

преди 3 години

Виждате ли как изглеждате, когато се хвалите пред американци, англичани, германци, французи и испанци, че видиш ли България била много велика на три морета, пет реки, две планини. Същите сме като макетата, смешни, комплексирани, нискочели полухора.

350

Балканец

преди 3 години

Руските *** продължават да се включват и да тровят средата!

349

Абе

преди 3 години

До MakedonecВие област Македония оправихте, че и област Тракия започнахте да раздавате! Защо не раздадете област Косово на сърбите, или там албанците бият?

348

Гого

преди 3 години

До MakedonecЩе има да подсмърчате зад оградата на ЕС и да се редите смирено за български паспорти. Ниска топка. Не си струва изобщо да ви се обръща внимание.

347

До 391

преди 3 години

Инсталирайте си кирилица, от 1998 година насам откакто ползвам интернет, такова писане е недопустимо и показва неуважение към себе си и адресанта на посланието.