20

до 20

преди 3 години

Според зависи от дефиницията за чужда компания. У нас 1 милион души работят за западни компании. 99% от тях имат юридически лица в България и плащат честно и почтено данъците си и заплати в плик там няма. Тези доходи са за хора, които са получили доход от чуждестранно юридическо или физическо лице и, очеизвадно, като български граждани данъци в ЕС не са платили и ги дължат тук.

19

селянин

преди 3 години

и за куфарчетата дет бай Тошо ме осигури до седмо коленои тех ли требе да декларирам ся остава и островчето дет го купих на малдивите да го домакна тука и да го декларирам

18

А за "доходите&

преди 3 години

в чекмеджето, данъци ще се плащат ли?

17

Анонимен

преди 3 години

И да имам доход в чужбина ще е в сметката на държавата където го придобивам и скапаните Беге лакоми политици ще годухат

16

до God save the Quee

преди 3 години

Аз имам и друго предложение - прибираме си родителите тук. Държавата трябва да им плаща пенсиите и лечението в ЕС. Хайде да видим колко ще издържът без 20% от пенсиите (ДДСто) което оставят обратно в ържавата:))))

15

Анонимен

преди 3 години

Който е цоцал евро пари да си платят.

14

Анонимен

преди 3 години

Точно така -доход от Чужбина -Ужас ,даже 15 хил е малко , може да ги линчуваме по площадите, сигурно са децата дето хранят родителите си А от България може да се крадът Милиарди и Нищооо !

13

garo

преди 3 години

Нашите законодатели ще измислят ли нещо адекватно. Това е все едно да ревеш за инвестиции, а след това да ги облагаш с данъци!!Навремето един такъв *** от БСП реши да направи и накрая пак оклепаха всичко което роди гениялнта им мисъл...Отделно колко народ направиха имигранти, мога само да гадая. Значи баба и дядо които получават подкрепа от децата си живещи и работещи по света, че тршбва да плащат данък! Защото по този начин ще пълнят държавната хазна , без държавата да си е мръднала пръста ли

12

God save the Queen

преди 3 години

Като плащах 200 000 евро кредит на банката не им пукаше от къде идват парите.Щом е така спирам да пращам пари в България. Аз съм си пратил данъците тука. Ако всички спрат да пращат пари какво ще правят тогава ? Минус 2 милиарда лева на година преводи на българи от чужбина?

11

Анонимен

преди 3 години

На тиквата чекмедженцето как е? Данъци върху кюлчетата платил ли е?

10

Анонимен

преди 3 години

А за скрити доходи от депутатско влияние, кога ще се плаща ?

9

Анонимен

преди 3 години

Има достатъчно спогодби за избягване на двойното зданъчно облагане. Когато са ти обложилидоходите в чужбина, тук далеч не винаги нещо дължиш илиако дължиш - то не е пълен ДОД. Чудят се вече нашите откъде да оскубят повече. Не стига, че управляващите изгониха хората да работят в чужбина, ами сега ще им извиват ръцете, загдето са работили там и там са си платили вече данъците.

8

Германия

преди 3 години

Тук си плащаме ВСИЧКИ данъци,от какъв зор да пълна чекмеджето на тулупа???

7

Анонимен

преди 3 години

Ако работите в ЕС на трудов договор, вие си плащате данъците там, това става автоматично чрез работодателя . В такъв случай за какви скрити доходи става въпрос?И в този случай НЕ дължите никакви данъци в БГ.

6

Vako

преди 3 години

а за джи-псетата важи ли?

5

Елемаг

преди 3 години

Номер 3,васко си е плащал всичко,което са му искали по закон + законният рект на ГРОБ под масата.Само ,че ония лакоми,накрая викат "Давай всичко" ,че Бочето само на суджук не става!!!

4

Анонимен

преди 3 години

НАП първо да ми плати 15000 за изтеклите ми лични данни, пък тогава да се реди на опашка да събира глоби

3

Анонимен

преди 3 години

НАП да си събира борчовете на Васко черепа

2

Анонимен

преди 3 години

Нов и нов гърч за хорицата в пандемията!По Сталински!По герберски!

1

Анонимен

преди 3 години

Имам доходи от чужбина и не живея в България, така е най добре! :))))))))