90

Анонимен

преди 3 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление!ОСТАВКА!СЪД!ЗАТВОР!

89

Анонимен

преди 3 години

Тулупа чао,чао,чао!

88

Не бе

преди 3 години

само питам дали "отвратен " не ги връща или си ги събира за "бунга ,бунга "партита?

87

Бау

преди 3 години

ако не дава пари - "защо не дава?", ако дава "ама защо само на тях?" Работещите не им се дават пари, защото ... работят. Това, че нямат образование и не могат да работят за повече пари си е тяхна вина. Държавата не ви е МАЙКА. Има хора, които си печелят и имат даже спестявания. Ще ви шокирам - не работят за ГЕРБ, просто са учили, когато е трябвало, а не да се наливат с ракия.

86

Анонимен

преди 3 години

Най-бедните пенсионери щели да получат ваучери за храна и то през април.Ако оживеят до тогава.И ако ти още си на власт.В което дълбоко се съмнявам.

85

1

преди 3 години

До червен вой,а твоя пожарникар,от розовата клика ли е,той е комунист,и то най-младия,в 130 годишната партия бкп.

84

Окупаторите вън!

преди 3 години

Бойко си мисли, че може да купува гласове с 1.60 лева на ден?Дъно!

83

1

преди 3 години

До Е,щом твоя пожарникар,ги получава,защо и радев да не ги получава.

82

Е

преди 3 години

що триете ,като само попитах дали и пРезидента си получава 50-те лв.,като всеки пенсионер,дали с отвращение не ги връща!?

81

Анонимен

преди 3 години

Под достойнството ми е да коментирам това недоразумение-най-простия премиер в историята на България.Срамувам се от това лице.А вие?

80

Анонимен

преди 3 години

до 82-ПозитаноКакво омаскаряване те гони тебе, да не си падал скоро на главата си ?! Любимият ти еднокнижник се оризили пред цял свят , ти си тръгнал да му лъскаш ... имиджа !Що за де6uл трябва да си , да виждаш , че тулупа се е oakaл да уши и да казваш , че рози цъфтят ?!

79

червен вой

преди 3 години

Коментарите във форума категорично доказват , че : ---> Няма закон който да регулира шашкънията на червената клика и клакьори те и !!!

78

мак

преди 3 години

Спрете се, бе. Стига с тоя т.луп да се хвали, как се грижи и дава пари. Смешно е постоянно да го навирате пред очите и да му правите пиар акции.

77

Анонимен

преди 3 години

Това правителство не прави нищо освен да тегли заеми които после МВФ ще иска да връщаме и да се орежат пенсиите и заплатите. Заразата ще стигне 10 хиляди жертви до края на 2020. Трябва да се махат и нова БКП конституция, национализация срещу спекулата в аптеките, помощи и за семействата, за всички работници и за всички безработни за да оцелеят. Макс. заплата 1000 лева и макс. пенсия 500 лева. Парична реформа и влоговете в банките над 1000 лв. отиват за данък в НАП.

76

До 85

преди 3 години

А ти с маймунките какъв си?

75

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ПРИЗОВАВАМ БАТ БОКО ,КАТО ЧЕСТЕН И УВАЖАВАН ЛИДЕР,ДА СЕ ЯВИ ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И ДА ОТГОВОРИ НА 20 ДОБРЕ ПОДБРАНИ ВЪПРОСА С ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА...И ТОВА ДА СТАНЕ ТРАДИЦИЯ ЗА БГ ПОЛИТИЦИТЕ,КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА...ЕДИН ПЪТ ГОДИШНО--ДЕТЕКТОР...

74

До 78

преди 3 години

Тези,които са избрани да решават този и други въпроси,очевидно са много некадърни,щом търсят помощ от населението.Тогава да си отиват и да не ни мъчат повече.

73

@ @ @

преди 3 години

Aнонимните форуми като този привличат червените ***, както прясно *** привлича мухите ....

72

Анонимен

преди 3 години

Това няма много да му помогне, пенсионерите нямат думата. Има тенденция господарите да сменят натрупалия вече много негативи Борисов с червената капиталистка Нинова или с правоверния натовец Радев, натам вървят нещата.

71

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия 50 лв.,бе.Кого ще излъжеш с 50 лв.освен ония от гетата,които и за 10 лв.ще се продадат.