229

Анонимен

преди 3 години

442 на 144 000 население Голяма Новина !!!

228

Анонимен

преди 3 години

Като прочетох заглавието веднага ми стана ясно ,че "информацията" е от г-жа Христова. Тя никога няма да напише, че за 2 месеца в Русия бяха изградени и оборудвани 16 нови болници, че вече имат над 1 милион ваксинирани, че в редица региони броя на заразените спада, че за кратко време започнаха да произвеждат по 3 милиона маски на ден и др. положителни за Русия неща. Ако нещата продължават така, ще се откажа да чета този "информационен" сайт.

227

Анонимен

преди 3 години

отрицателен коментар оживява 2 минути та ка че няма нужда да пишете ако не оплювате руснацитеписах че натаняхо е модил преговори за производство на руска ваксина и веднага го свитнаха

226

Анонимен

преди 3 години

така сме цъфнали че ще вържем скоро та опряхме до руснаците тяхната ваксина лоша хубава е забранена за българи он ЕС- колонията на вашингтони сега им обясняват колко е лоша

225

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе знам за каква руска ваксина говориш след като още не е готова и още се тества. Да не говорим, че Русия няма мощностите да произведе за себе колкото и е нужно и търси (Франция) други страни за помощ. За износ към други държави да не говорим. Това, че Унгария искали да купят не значи нищо.

224

Анонимен

преди 3 години

В наше време не вярвай даже на това, което виждаш, а на това, което чуваш - изобщо не вярвай.

223

Анонимен

преди 3 години

До 300Да то защото стандарта на живот в Русия е толкова голям, че всичко се трепе да заминава в гнилия запад. Понеже 80% от българите били русофили за това 2 милиона са в ЕС, САЩ и Канада...

222

Анонимен

преди 3 години

Въй сакън, да не се каже нещо лошо за Русия или да се покаже реалността там и русофилите ни започват да се слючнат безконтролно

221

Султан Путин

преди 3 години

Султан Путин ке падне. Кремъл джамия ке стане православна.

220

Анонимен

преди 3 години

"У нас едва ли са много по-малко."-------------------------------------------Най-вероятно само в София са повече от 13%.

219

Анонимен

преди 3 години

Както ние строим магистрали, така и Русия прави оръжия за да гърми по ЕС и САЩ. Двата народа кучета ги яли. Примери много - в Русия 13% от населението ползва вънщни тоалетни (Борис Джонсън). У нас едва ли са много по-малко. Да не говорим за размера на заплатите и стандарта на живот.

218

Анонимен

преди 3 години

CNN като прочетох, затворих сайта.

217

Анонимен

преди 3 години

До 296Защо да е манипулация? Защото се говори за русия в лоша светлина ли? Или това е позволено само за запада?

216

Анонимен

преди 3 години

Не знам от къде идва тази романтизирана идея, че Русия е нещо невероятно, велико и по-добро няма... явно коми пропагандата едно време е промила яко мозъци...

215

Анонимен

преди 3 години

До 294Значи така като ти чета глупостите виждам, че за тези държави знаеш само това което излиза в днес.бг. Русия не е мръднала последните 30 години по никакъв начин, горе долу нещо като нас. А за трагичното състояние на САЩ могат само да си мечтаят защото това ще е прогрес.

214

до 304

преди 3 години

"хора виждали Русия само на картата почват да коментират колко била добре и велика и тн. :) Ох ако само знаехте за какво реално става дума извън новините..."Айде бе!? Разкажи още! Да не би да са я докарали до трагичното състояние на Щатите?!

213

PROPAGANDA

преди 3 години

Вервайте ни, яко ше се мре!Друго се чудя, докога ще си кютаме сред този все по-нагъл сценарий за въвеждането на НСР. Хората по цял свят са се поизнервили (и започват да проглеждат) и в един момент ситуацията ще стане много забавна :)

212

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че имат ваксина.

211

Анонимен

преди 3 години

"Само при първото, когато пациентът има положителен тест за коронавирус преди да умре, случаят се записва като смърт от COVID-19", казва Ракша пред CNN. Точка 4 нещо я пропуска, то и другите също. Е сзо ни закопо още от началото. Последна фаза на левкимия, рак ама с полужителен тест - ковид е. Кадрите да не се окажат като онези дето се въртяха по-рано от Италия.

210

До спеца

преди 3 години

АлигАфрен ли си или просто русофилистик? Нали в статията точно това е написано, че едва ли са 400 жертвите им на ден. Лъжат и мамят. Самите лекари им го казват. А ти пак сравняваш с бг. Отдвлно България не се е била в гърдите, че първа има ваксина и работещо лечение.